Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

Έκτακτη είδηση!!!

Συνελήφθη αρχαιοκάπηλος που διατηρούσε «βιοτεχνία» πλαστών αδειών οδήγησης με σφραγίδες της Νομαρχίας Ξάνθης




Με μία γραφομηχανή και σφραγίδες υπηρεσιών του υπουργείου Μεταφορών, ηλεκτρονικός από τη Χρυσούπολη Καβάλας συνελήφθη κατηγορούμενος ότι άνοιξε «βιοτεχνία» έκδοσης πλαστών αδειών οδήγησης, που πουλούσε έναντι 700 ευρώ το καθένα, σύμφωνα με την αστυνομία.
Στην κατοχή του βρέθηκε επίσης πλήθος αρχαίων νομισμάτων και αντικειμένων, τα οποία εκτιμάται πως είχε από παράνομες ανασκαφές.Αστυνομικοί της ασφάλειας Καβάλας είχαν πληροφορηθεί ότι ο 51χρονος ηλεκτρονικός το τελευταίο διάστημα προμήθευε σε Έλληνες, που δεν μπορούσαν να περάσουν τις εξετάσεις οδήγησης, πλαστά διπλώματα. Η έφοδος έγινε το απόγευμα της Δευτέρας και στην κατοχή του βρέθηκαν πέντε πλαστές άδειες έτοιμες να παραδοθούν στους κατόχους τους. Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του, μέσα στο οποίο οι αστυνομικοί βρήκαν έντυπα για την έκδοση νέων πλαστών διπλωμάτων οδήγησης, τη γραφομηχανή που κατηγορείται πως χρησιμοποιούσε και δύο ξύλινες σφραγίδες του υπουργείου Μεταφορών και της νομαρχιακής διεύθυνσης Δράμας - Καβάλας - Ξάνθης, νομαρχιακού διαμερίσματος Ξάνθης. Εκτός των πλαστών οι αστυνομικοί βρέθηκαν μπροστά σε 321 χάλκινα και ασημένια νομίσματα, από τα οποία τα 142 της κλασικής μέχρι της ρωμαϊκής εποχής και τα 179 της βυζαντινής μέχρι την τουρκοκρατία. Κατασχέθηκαν επίσης 175 αντικείμενα και κοσμήματα από τη βυζαντινή μέχρι την εποχή της τουρκοκρατίας, όπως και ένας ανιχνευτής μετάλλων.Σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, ο 51χρονος αγόρασε τις σφραγίδες και κενά έντυπα αδειών οδήγησης, που υποστηρίζει ότι είναι πλαστές, αλλά αυτό εξετάζεται από τις αρχές, αντί του ποσού των 2.800 ευρώ από Αλβανό που αναζητείται. Ακόμη αναζητούνται δώδεκα άτομα που φέρονται ότι αγόρασαν πλαστά διπλώματα οδήγησης από τον ηλεκτρονικό. Όπως είπε στην απολογία του, πουλούσε τα διπλώματα για 700 ευρώ το καθένα, όμως η πλαστότητά τους διακρινόταν αμέσως. Σύμφωνα με τη δικογραφία ο κατηγορούμενος το τελευταίο διάστημα εισέπραξε το ποσό των 4.000 ευρώ από την πώληση πλαστών αδειών οδήγησης.

Έκτακτη είδηση


ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ ΑΠΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ


Αποκλειστικές φωτογραφίες





Πρωτοσέλιδο της ΦτΞ 11.5.2011



Τι πρέπει να γνωρίζετε για την απογραφή που ξεκίνησε

- Με παρατράγουδα ξεκίνησε η απογραφή στην Ξάνθη, καθώς εργαζόμενοι της ΣΕΚΑΠ κατέλειψαν το κτήριο, που μεταξύ των άλλων υπηρεσιών, στεγάζει και στην Εθνική Στατιστική Υπηρεσία Ξάνθης
- Θα ολοκληρωθεί στις 24 του μηνός, η απογραφή του πληθυσμού της χώρας





Την Τρίτη 10 Μαΐου, ξεκίνησε η απογραφή του πληθυσμού ανά την Ελλάδα, μια διαδικασία που θα ολοκληρωθεί στις 24 του ίδιου μηνός, χωρίς καμία παράταση. Η απογραφή είναι υποχρεωτική και γίνεται κάθε δέκα χρόνια, σύμφωνα με τις προβλέψεις του ΟΗΕ.
Για την Ξάνθη, η απογραφή ξεκίνησε με μια δυσκολία, καθώς το κτήριο που στεγάζει την Α΄ και Β΄ ΔΟΥ Ξάνθης, αλλά και την Εθνική Στατιστική Υπηρεσία Ξάνθης, καταλήφθηκε από τους εργαζόμενους της ΣΕΚΑΠ, με αποτέλεσμα οι υπεύθυνοι για την απογραφή του πληθυσμού στον δικό μας Νομό να μην γνωρίζουν, εάν η απογραφή ξεκίνησε σε όλα τα τμήματα της περιοχής.
Να σημειώσουμε, πάντως, ότι πεντακόσιοι απογραφείς θα διενεργήσουν την απογραφή στον δικό μας Νομό. Οι τελευταίοι θα φορούν κονκάρδα με το ειδικό σήμα της Αρχής, το όνομά τους, αλλά το όνομα και το τηλέφωνο του επόπτη τους. Η διάρκεια της συνέντευξης δεν θα ξεπεράσει τα σαράντα λεπτά και θα αφορά το σπίτι του κάθε πολίτη, πόσα άτομα διαμένουν σε αυτό, την ηλικία, το επάγγελμα, το επίπεδο εκπαίδευσης και την κατάσταση απασχόλησής τους.
Η συνέντευξη είναι εμπιστευτικού χαρακτήρα. Ενώ, σε περίπτωση απουσίας από το σπίτι προβλέπεται δεύτερη επίσκεψη κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης.
Τέλος, ειδικές προβλέψεις υπάρχουν για τους μετανάστες, τους Ρομά και τους άστεγους πληθυσμούς.


Ντιάνα Τσερβονίδου

Της Πολιτικής Το ##



Γράφει ο Σταύρος Βλαχόπουλος

Προς Σωματεία εργαζομένων της ΣΕΚΑΠ Α.Ε. ενταύθα: Αφού κύριοι επιλέγετε να ενημερώνετε επιλεκτικά όποιους εσείς προτιμάτε, είστε άξιοι της μοίρας σας:





Είναι δικαίωμά σας κύριοι των Σωματείων της ΣΕΚΑΠ, να λειτουργείτε όπως εσείς προτιμάτε, αλλά δικαίωμα δικό μου είναι να σας κρίνω. Το να ενημερώνετε για τις κινητοποιήσεις σας όποιους εσείς προτιμάτε, δείχνει πολύ απλά το γιατί έφτασε εδώ που έφτασε η εταιρία. Σήμερα με το χέρι στην καρδιά σας λέω πως ευθύνες για το κατάντημα της εταιρίας έχετε και εσείς οι ίδιοι και κάντε όσες απεργίες θέλετε. Να πουληθεί η εταιρία σε όποιον επενδυτή βρεθεί να την αγοράσει μπας και δει άσπρη ημέρα, όπως η Ροδόπη Α.Ε., γιατί με τις τακτικές σας, σίγουρα δεν θα πάει μπροστά το μαγαζί. Όσο για τους πρώην πολιτικούς παράγοντες της περιοχής που βρέθηκαν εχθές κοντά σας, ειλικρινά μου προκαλεί γέλιο, γιατί δεν θυμάμαι σε καμία κινητοποίησή σας, τον πρώην Νομάρχη Ξάνθης να βρίσκεται ποτέ στο πλευρό σας, σε καμία κινητοποίησή σας. Τώρα για τα συνθήματα περί Ξυνίδη και Κοντού, καλύτερα να μην τα πολυφωνάζετε γιατί η πλειοψηφία σας κύριοι εργαζόμενοι της ΣΕΚΑΠ, τόσα χρόνια τους ψηφίζει.

Προς πρώην Νομάρχη Ξάνθης Γ. Παυλίδη ενταύθα: Τώρα ανακαλύψατε τον τροχό κύριε Παυλίδη; Είναι λάθος να βρίσκεστε τώρα στο πλευρό των εργαζομένων της ΣΕΚΑΠ, την στιγμή που εκατοντάδες επιχειρήσεις στην Ξάνθη κλείνουν:


Δικαιολογημένα σας ρωτώ σήμερα, αν ανακαλύψατε τον τροχό, αφού μέχρι τώρα δεν σας έχω δει κάποια φορά, ειδικότερα όταν ήσασταν Νομάρχης Ξάνθης, να βρεθείτε στο πλευρό των εργαζομένων της ΣΕΚΑΠ. Με μεγάλη μου έκπληξη σας άκουσα να λέτε πως οι εργαζόμενοι χρειάζονται έμπρακτη στήριξη και όχι στήριξη μεγάλων λόγων, αλλά μέχρι τώρα εμένα τουλάχιστον δεν με έχετε πείσει πως εμπράκτως τους στηρίζατε. Βέβαια, στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και όλοι οι πολιτικοί της περιοχής μας εδώ και χρόνια που στήριζαν αυτά τα εργοστάσια μόνο για πολιτικό συμφέρον, γνωρίζοντας για τις συνέπειες και αδιαφορώντας παράλληλα για το μέλλον των εργοστασίων αυτών. Δυστυχώς σήμερα είμαι αναγκασμένος να κρίνω σήμερα αυτήν σας την εμφάνιση γιατί εσείς μου δώσατε τροφή, όπως θα έκανα σε κάθε περίπτωση που θα βρίσκονταν άλλος πολιτικός της Ξάνθης στην θέση σας.

Επίσημη πρώτη συνάντηση του νέου Δ.Σ. του Κυνηγετικού Συλλόγου Ξάνθης με τους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ:



Σε μια συνέντευξη γνωριμίας προσκάλεσε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Ξάνθης τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, προκειμένου να γίνει μια επαφή με το νεοσύστατο Δ.Σ. και να τεθούν επί τάπητος ορισμένα πράγματα τα οποία είναι άγνωστα για το μεγαλύτερο μέρος της κοινής γνώμης. Ο πρόεδρος του Συλλόγου Αθανάσιος Καραγιάννης, αφού καλωσόρισε τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, παρουσίασε το νέο Δ.Σ. και μίλησε κάνοντας μια αναδρομή στο παρελθόν, για την ιστορία του Κυνηγετικού Συλλόγου Ξάνθης, καθώς και όλες τις ενέργειες που έγιναν μέχρι σήμερα, συμπεριλαμβανομένων και των φιλοπεριβαντολλογικών παρεμβάσεων.
Ο κύριος Καραγιάννης ζήτησε την συμβολή των ΜΜΕ σε όλες τις προσπάθειες και πρωτοβουλίες του συλλόγου, αφού αποτελεί δεδομένο πλέον η προσφορά του στον Νομό, είτε με την απελευθέρωση άγριων θηραμάτων είτε με την περιφρούρηση τους από τους Θηροφύλακες, καθώς και την περιφρούρηση της φύσης στην Περιοχή μας, από τους συνειδητοποιημένους κυνηγούς, μέλη του συλλόγου, οι οποίοι εκτός από το χόμπι αυτό, έχουν ως στόχο και την προστασία του περιβάλλοντος, ενώ ζητήθηκε η άμεση προβολή του Πυρήνα στο Σέλερο, προκειμένου να επισκεφτούν την περιοχή όλα τα σχολεία του Νομού, με στόχο την επαφή των μαθητών, τόσο με τα άγρια θηράματα που ζουν στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του Πυρήνα όσο και η ενημέρωση τους γύρω από το κυνήγι και τις δραστηριότητες του Συλλόγου.

Συνεχίζει ανενόχλητο το παραεμπόριο στην Ξάνθη. Σαν σαλιγκάρια μετά την βροχή ξεφυτρώνουν οι έγχρωμοι μικροπωλητές. Κοιμούνται οι αρχές;


Μπορεί η Δημοτική Αστυνομία μετά από παρέμβαση της εφημερίδας μας να ασχολήθηκε λίγο με το θέμα του παραεμπορίου, αλλά δυστυχώς σήμερα διαπιστώνουμε πως αυτή η παρέμβαση δεν ήταν αρκετή. Σαν Λερναία Ύδρα ή σαν τα σαλιγκάρια μετά την βροχή ξεφυτρώνουν οι έγχρωμοι μικροπωλητές και κανένας δεν μπορεί να τους σταματήσει. Καθημερινά αν κάτσεις σε κάποιο κεντρικό σημείο της πόλης μας, θα τους δεις να περνούν από μπροστά σου με διαφορά 5 λεπτών ο ένας από τον άλλον, χωρίς όμως να ενοχλούν κανέναν. Η μοναδική ενόχληση που προκαλούν, είναι το γιατί όλοι οι επαγγελματίες στην Ξάνθη να πληρώνουν, Ασφαλιστικά Ταμεία, Εφορίες και όλα τα παρελκόμενα μιας επιχείρησης και αυτοί να βγάζουν τα ωραία μας χρήματα εκτός Ελλάδος και μάλιστα αφορολόγητα υπό την μορφή συναλλάγματος προς τις χώρες τους, χωρίς να έχουν πληρώσει ποτέ υποχρεώσεις προς το Ελληνικό Κράτος. Ένα ακόμα ερώτημα το οποίο προκύπτει από όλη αυτή την υπόθεση, είναι το αν οι άνθρωποι αυτοί βρίσκονται νόμιμα στην χώρα μας ή όχι, πράγμα το οποίο βέβαια μέχρι σήμερα δεν φαίνεται να απασχολεί και τόσο τις αρμόδιες αρχές.

Προς Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Φ. Καραλίδη ενταύθα. Τελικά είναι νόμιμη ή όχι η σύνδεση του Εμπορικού Πάρκου στον Ζυγό; Λάβατε απαντήσεις στα ερωτήματα σας από τις αρμόδιες υπηρεσίες ή όχι;


Ρωτάω σήμερα ευθέως τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης κύριο Φ. Καραλίδη να μου απαντήσει αν είναι νόμιμη ή όχι η σύνδεση του εμπορικού πάρκου στον Ζυγό και αν έλαβε απαντήσεις από τις αρμόδιες υπηρεσίες στις οποίες είχε εγγράφως απευθύνει ερωτήματα. Η κατάσταση συνεχίζει να είναι επικίνδυνη και δεν ξέρω γιατί οι αρμόδιοι δεν ασχολούνται με το θέμα; Σας είπε κάποιος κύριοι πως εμείς θα το αφήσουμε έτσι και θα το ξεχάσουμε; Σας είπε κανένας πως αν θα χαθεί μια ζωή θα αναπληρωθεί και δεν σας νοιάζει τίποτα; Ως εφημερίδα είχα χρέος και ζήτησα ακόμα και την παρέμβαση της Εισαγγελικής Αρχής Ξάνθης, αλλά δεν γνωρίζω αν υπήρξε κάποια παρέμβαση, την στιγμή που αντικρίζω καθημερινά τον κίνδυνο στο συγκεκριμένο σημείο.

Στην Ξάνθη πραγματοποίησαν οι εκπρόσωποι της ΣΕΚΕ συνάντηση με κινέζους καπνέμπορους:



Π. Ταρενίδης, Αλ. Κοντός και Αν. Καραπαπάζογλου εθεάθησαν το βράδυ της Δευτέρας να πραγματοποιούν συνάντηση με Καπνέμπορους από την Κίνα. Οι επαφές, σύμφωνα με πληροφορίες μας, είχαν να κάνουν σχέση με άνοιγμα της Κινέζικης αγοράς προς τον Ελληνικό Καπνό, αφού η συγκεκριμένη εταιρία είναι μια από τις τρεις μεγαλύτερες παγκοσμίως στον χώρο των Τσιγάρων. Δεν γνωρίζω αν οι επαφές είχαν θετική έκβαση για την ΣΕΚΕ, αλλά μπορώ να πω πως αρκετά προβληματισμένος ήταν τόσο ο Ξανθιώτης Βουλευτής και διευθύνων σύμβουλός της Αλ. Κοντός όσο και ο Πρόεδρος της Π. Ταρενίδης.

Επιτέλους ένα ταξί για τα ΑΜΕΑ

- Μετά την Καβάλα και η πόλη της Ξάνθης έχει ξεκινήσει την διαδικασία, για την απόκτηση ειδικά διαμορφωμένου ταξί για άτομα με ειδικές ανάγκες
- Για άλλη μια φορά, η πολυδαίδαλη γραφειοκρατία λειτουργεί ανασταλτικά σε μείζονος σημασίας εγχειρήματα

- Τι αναφέρει σχετικά με το θέμα ο Πρόεδρος του σωματείου Οδηγών Ταξί Ξάνθης, κύριος Β. Γεωργιάδης


Είναι, πλέον, γεγονός το ειδικά διαμορφωμένο ταξί για άτομα με ειδικές ανάγκες στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Για την ακρίβεια, το νέο όχημα, που εξυπηρετεί την συγκεκριμένη ομάδα συνανθρώπων μας, κυκλοφορεί στην γειτονική πόλη της Καβάλας.
Το ταξί για άτομα με ειδικές ανάγκες είναι πολύ μεγαλύτερο από το κανονικό. Ενώ, τηρεί όλες εκείνες της προϋποθέσεις, ώστε να γίνεται με ασφάλεια και άνεση η μεταφορά των επιβατών του.
Το σωματείο Οδηγών Ταξί Ξάνθης, από την πλευρά του, έχει κινήσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες, προκειμένου και η δική μας πόλη να αποκτήσει ένα τέτοιο ταξί.
Σύμφωνα με αυτά που επισημαίνει στην ΦτΞ ο Πρόεδρος του σωματείου, κύριος Β. Γεωργιάδης, η νομοθεσία για την απόκτηση ενός τέτοιου ταξί είναι αρκετά πολύπλοκη. Ωστόσο, υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία, ότι θα ξεπεραστούν όλα τα γραφειοκρατικά προβλήματα και θα μπορέσουμε σαν Δήμος Ξάνθης, να αποκτήσουμε ταξί για άτομα με ειδικές ανάγκες.
Μάλιστα, το σωματείο Οδηγών Ταξί Ξάνθης στην προσπάθειά του να ξεπεράσει τα πολυδαίδαλα γραφειοκρατικά προβλήματα, που συνεπάγεται η όλη διαδικασία, έχει ξεκινήσει συζητήσεις με τους αρμόδιους για το θέμα φορείς, αναμένοντας τις καλύτερες εξελίξεις στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Άρθρο της Φ. Βλαχοπούλου

Πάλι μυστικές συναντήσεις! Ανύποπτος και απροστάτευτος ο Έλληνας πολίτης στην μυστικοπάθεια, στην κρυψίνοια, στην εσωστρέφεια της κυβέρνησης και τον διεθνή τύπο να σεναριογραφεί, ως γνώστης των λεπτομερειών των «διαβουλεύσεων» της κυβέρνησης της χώρας.
Όσο καλή διάθεση κι αν έχουν οι πολίτες, έστω ελαχιστοποιημένη, δεν μπορούν κάτι από τα ως άνω να τα κατατάξουν στην… εχεμύθεια. Άλλο το ένα και άλλο τα άλλα! Μη μπερδεύουμε τις έννοιες, διότι κάθε ουσιαστικό έχει την αυτονομία του. Το παρασκήνιο λοιπόν των μυστικών συναντήσεων δεν πρόκειται ποτέ να δει την πλήρη διαφάνεια, όπως αποδεικνύεται από το 2009 και εντεύθεν.
Ο Πρωθυπουργός τραμπαλίζεται διαψεύδοντας και οι Ευρωπαίοι με την ισχύ και την υπεροχή έναντι της καταπονεμένης χώρας μας επιμένουν στις αποκαλύψεις των μυστικών συναντήσεων και των διαλόγων που διημείφθησαν σ’ αυτές.
Εκτεθειμένος ο Πρωθυπουργός και ο κ. Παπακωνσταντίνου στα μάτια του ελληνικού λαού. Απ’ ότι φαίνεται όμως, ποσώς τους ενδιαφέρει. Ενδιαφέρει όμως όλους τους Έλληνες, που ζουν υπό το βάρος των σεναρίων, με την πιθανότητα εφαρμογής τους στην εξέλιξη της πορείας της χώρας και επαλήθευσής της, να είναι σε υψηλά ποσοστιαία επίπεδα. Πώς άλλωστε να επαναπαυθούμε στις δηλώσεις που διαψεύδονται από τον Πρωθυπουργό, για τα «κρύφια» που διαβουλεύεται με τους κορυφαίους του Δ.Ν.Τ., της Κεντρικής Τράπεζας και των αρμοδίων κορυφαίων οργάνων της Ευρωπαϊκής Ένωσης;
Όλοι γνωρίζουν πως η θέση του Πρωθυπουργού δεν είναι η καλύτερη σε αυτές τις συναντήσεις, διότι αντί να κουβαλάει στις «αποσκευές» του την περηφάνεια, την αξιοπιστία, την αξιοπρέπεια και το στυλ ενός στυλοβάτη, στον οποίο βασίζονται πρωτίστως οι «υπήκοοι» του, κουβαλάει την κατάντια της χώρας, με το κεφάλι σκυμμένο και εμφανή την υποτελική διάθεση, έστω και εξ’ ανάγκης.
Το σενάριο του «σουτ» της Ελλάδος από το Ευρωπαϊκό νόμισμα περιφέρεται ανά τον κόσμο και ενισχύει την ήδη υπάρχουσα πεποίθηση των Ελλήνων πως η Ευρώπη είναι δύο ταχυτήτων και η Ελλάδα βρίσκεται στην χειρότερη από τις δύο.
Η οικονομική και κοινωνική συνοχή, καθώς και η σύγκλιση των οικονομιών των χωρών της Ευρωζώνης απέτυχε, παρά τις προσδοκίες των χωρών που συνετέλεσαν στις ιστορικές αποφάσεις για το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ενοποίησης. Πού να φαντάζονταν πως η χώρα της… «ευμάρειας» είχε «ανεμογκάστρι». Απεδείχθη εκ των πραγμάτων πως «ξεφούσκωσε» και φάνηκε η στέρφα γη. Επί της οικονομίας κυρίως.
Ακόμη και σήμερα αγωνίζεται η κυβέρνηση, όπως και οι προηγούμενες, για την εκταμίευση πακέτου οικονομικής ενίσχυσης από την Ε.Ε.. Ακολούθως των εξετάσεων, που καλείται η χώρα να δώσει και καλύπτονται από υποτέλεια και συμβιβασμούς εκτός ορίων, έρχεται το «πακέτο» και το υποδέχεται η κυβέρνηση ενθουσιωδώς. Όπως πάντα. Οι πολίτες όμως ουδόλως χαίρονται. Με την κοινή τους λογική γνωρίζουν πως όταν δεν υπάρχει αντίκρισμα για αποπληρωμή, το εξωτερικό χρέος επαυξάνεται και στο τέλος θα πουληθούμε σε ένα οικονομικό παζάρι, ως δούλοι άλλων εποχών. Σε σύγχρονο σκλαβοπάζαρο δηλαδή!
Κατηγορούνται οι απαισιόδοξοι της ελληνικής επικράτειας για πεσιμισμό. Αυτοί όμως είναι οι πλέον συνετοί, διότι βλέπουν την πραγματικότητα ως έχει και ίσως παραπέρα από αυτήν, βάσει συνειρμών πολύ απλών. Η αλήθεια όμως, γι’ αυτούς που χειρίζονται τα προβλήματά της, πονάει. Υπερέβησαν τα επιτρεπτά όρια της ελληνικής αντοχής και υπομονής. Κι αυτό σίγουρα στην πορεία κάπου θα οδηγήσει. Ας το σκεφθούν καλύτερα και να αποφεύγουν τουλάχιστον να ενεργούν υπό «αδιαφανείς» συνθήκες.