Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Στην Ξάνθη θα βρίσκεται εντός της εβδομάδος ο Αντιπρόεδρος της κεντρικής ΑΔΕΔΥ, κύριος Ηλίας Βρεττάκος

- Κάλεσμα Χ. Ευστρατίου, προέδρου του νομαρχιακού τμήματος ΑΔΕΔΥ Ξάνθης, προς όλους τους δημοσίους υπαλλήλους της περιοχής, να έρθουν και να θέσουν τους προβληματισμούς και τα ερωτήματά τους, αναφορικά με το μέλλον τους στον δημόσιο τομέα, στον κύριο Η. Βρεττάκο
- Εχθές πραγματοποιήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο του Νομαρχιακού Τμήματος ΑΔΕΔΥ Ξάνθης, σχετικά με το πρόγραμμα της επίσκεψης του κυρίου Η. Βρεττάκου, ο οποίος θα παραχωρήσει και συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ


Την πόλη της Ξάνθης, στα πλαίσια της περιοδείας που πραγματοποιεί, θα επισκεφτεί ο Αντιπρόεδρος της κεντρικής ΑΔΕΔΥ, κύριος Ηλίας Βρεττάκος, την προσεχή Πέμπτη με Παρασκευή, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας μας.
Εχθές μάλιστα, το νομαρχιακό τμήμα ΑΔΕΔΥ Ξάνθης πραγματοποίησε Διοικητικό Συμβούλιο, προκειμένου να κανονίσει το πρόγραμμα της σχετικής επίσκεψης. Ενώ, από σήμερα θα γίνουν γνωστά περισσότερα στοιχεία, αναφορικά με την επικείμενη περιοδεία του κυρίου Η. Βρεττάκου στην περιοχή μας.
Μιλώντας αναφορικά με το θέμα στην ΦτΞ ο Πρόεδρος του νομαρχιακού τμήματος ΑΔΕΔΥ Ξάνθης, κύριος Χαράλαμπος Ευστρατίου, απευθύνει κάλεσμα προς όλους τους δημοσίους υπαλλήλους της περιοχής να συναντήσουν τον Αντιπρόεδρο της κεντρικής ΑΔΕΔΥ και να του θέσουν τους προβληματισμούς τους, σχετικά με το επαγγελματικό τους μέλλον.
«Παροτρύνω όλους τους δημοσίους υπαλλήλους να θέσουν τα προβλήματα και τα ερωτήματά τους στον κύριο Η. Βρεττάκο, Αντιπρόεδρο της κεντρικής ΑΔΕΔΥ, ώστε να πάρουν τις απαντήσεις τους, όποιες και αν είναι αυτές» αναφέρει χαρακτηριστικά στην ΦτΞ ο κύριος Χ. Ευστρατίου.
Τέλος, να σημειωθεί, ότι στα πλαίσια της επίσκεψής του στην Ξάνθη, ο κύριος Η. Βρεττάκος θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.