Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Της Πολιτικής Το ##



Της Πολιτικής Το ##
Γράφει ο Σταύρος Βλαχόπουλος

Την παραίτησή του από Οικονομικός Επόπτης του ΕΒΕ Ξάνθης, αναμένεται να υποβάλει τις επόμενες ημέρες ο Χ. Παμπουκίδης, επιβεβαιώνοντας τα γραφόμενα της εφημερίδας μας:


Πλήρης δικαίωση των όσων εχθές έγραφα στα σχόλια μου, σχετικά με δεύτερη παραίτηση μέλους της Διοικητικής Επιτροπής του ΕΒΕ Ξάνθης. Εχθές φωτογράφιζα τον Χ. Παμπουκίδη, αναφέροντας πως η δεύτερη παραίτηση μετά αυτή του Ζήση Κατσαρίκα, θα είναι από νέο σε ηλικία άνθρωπο, ο οποίος στις συνεδριάσεις κάθεται δεξιά του προέδρου. Σήμερα και αφού ο ίδιος μου το επιβεβαίωσε, δεν έχω λόγο να κρύψω το όνομά του, αφού όπως στο τηλέφωνο μου είπε, είναι αποφασισμένος αμέσως μετά το Πάσχα να καταθέσει και εγγράφως την παραίτηση του, για λόγους τους οποίους γνωρίζουν πολλοί. Ο Χρήστος Παμπουκίδης παραιτείται λοιπόν από την θέση του οικονομικού επόπτη του ΕΒΕ Ξάνθης και παραμένει απλό μέλος.

Ε, όχι να ευχαριστείτε κύριοι της Δημοτικής Αγοράς και μάλιστα δια του τύπου, τους αιρετούς του Δήμου Ξάνθης, γιατί έπραξαν όπως είχαν υποχρέωση:
Θέλουν να μας τρελάνουν εντελώς οι καταστηματάρχες της Δημοτικής Αγοράς Ξάνθης πασχαλιάτικα και ειλικρινά απορώ με την στάση τους. Αν θέλετε κύριοι να ευχαριστήσετε κάποιον, θα έπρεπε να ευχαριστήσετε τους Ξανθιώτες που σας στηρίζουν τόσα χρόνια και κανέναν άλλον. Τα ευχολόγια και τα ευχαριστώ προς πολιτικούς παράγοντες της περιοχής μας, οι οποίοι έχουν υποχρέωση να παρεμβαίνουν άμεσα και να λύνουν προβλήματα της Ξάνθης αφήστε τα κατά μέρους, είναι περιττά και καταντάνε αστεία. Γιατί άλλο να ευχαριστείς αυτούς που σου αλλάζουν το λούκι της αποχέτευσης τρώγοντας το παλούκι της δουλειάς και άλλο αυτούς οι οποίοι δεν έκαναν τίποτε απολύτως, παρά μόνο αυτό που είχαν υποχρέωση να κάνουν.

Συντριπτική νίκη του Κουτσομιχάλη Χαράλαμπου στις εκλογές του Τ.Ο.Ε.Β. Θαλασσιάς – Κρεμαστής:



Με 7-0 θα μπορούσε κανείς να πει πως κέρδισε τις εκλογές του Τ.Ο.Ε.Β. Θαλασσιάς – Κρεμαστής, η ομάδα του Χαράλαμπου Κουτσομιχάλη, δείχνοντας πως γνωρίζουν να δουλεύουν πολύ καλά στις εκλογικές αναμετρήσεις. Πολλά υποσχόμενοι και με όρεξη για δουλειά και πάνω από όλα εκλεγμένοι έπειτα από μυστική ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο Σάββατο. Το νέο Δ.Σ. του Τ.Ο.Ε.Β. Θαλασσιάς – Κρεμαστής απαρτίζεται από τους Κουτσομιχάλη Χαράλαμπο Πρόεδρο, Ναθαναηλίδη Ευάγγελο Αντιπρόεδρο, Χατζοπούλου Μαρία Γ. Γραμματέα, Νιναχίδη Χαράλαμπο Ταμία, Κοψίδα Δημήτριο Μέλος, Λάππα Κωνσταντίνο Μέλος, Φλώρο Γεώργιο Μέλος και αναπληρωματικά μέλη του Δ.Σ. οι κ.κ. Τριανταφυλλίδης Βασίλειος, Βαχαρέλης Δημήτριος, Καραγιαννίδης Ευθύμιος, Ρέστας Ιωάννης. Θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία στο νέο Δ.Σ. του Τ.Ο.Ε.Β Θαλασσιάς – Κρεμαστής μέσα από την στήλη μου.

Η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Ξάνθης, να παρεμβαίνει στις γειτονιές και όχι μόνο στα κεντρικά σημεία της πόλης:



Μπορεί να αγωνίζονται οι άνθρωποι της Καθαριότητας του Δήμου για την διατήρηση μιας καθαρής πόλης, αλλά πόλη δεν είναι μόνο το κέντρο της Ξάνθης. Γνωρίζω από πρώτο χέρι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η συγκεκριμένη υπηρεσία, όσον αφόρα το ελάχιστο προσωπικό που διαθέτει, αλλά καλό θα ήταν κάποιες παρεμβάσεις να γίνονται και στις γειτονιές της πόλης έκτος από τα κεντρικά σημεία, γιατί εκεί το πρόβλημα είναι εντονότερο, τόσο με τα σκουπίδια όσο και με μικροαντικείμενα που πετάνε ορισμένοι ασυνείδητοι.