Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Από την Παρασκευή 15-4-2011 ο Αντ. Σαμαράς στην περιοχή μας

Από την Παρασκευή 15-4-2011
ο Αντ. Σαμαράς στην περιοχή μας




Έρχεται τελικά στην Θράκη ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κύριος Αντώνης Σαμαράς, την προσεχή Παρασκευή, στα πλαίσια των περιοδειών που πραγματοποιεί ανά την χώρα. Σύμφωνα με αυτά που αναφέρει στην εφημερίδα μας η Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ξάνθης, κυρία Σούλα Ιακωβίδου, πρόκειται για μια προγραμματισμένη περιοδεία, που σχεδίαζε ο ίδιος πολύ καιρό, και τώρα, επιτέλους, θα πραγματοποιηθεί.
Είναι γεγονός, πάντως, ότι ο κύριος Αντώνης Σαμαράς θα επισκεφτεί και την Ξάνθη, καθώς και τα μειονοτικά χωριά της περιοχής μας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του κ. Αντώνη Σαμαρά έχει ως εξής:

Παρασκευή 15 Απριλίου:
Στις 07:30 αναχωρεί για τη Θεσσαλονίκη. Κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» έχει συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Παναγιώτη Ψωμιάδη.
Αμέσως μετά, αναχωρεί για την Ξάνθη, όπου επισκέπτεται τον Μητροπολίτη, μειονοτικά χωριά, το Επιμελητήριο και το Εμπορικό Κέντρο της πόλης.
Το απόγευμα φθάνει στην Κομοτηνή και στις 19:30 μιλά σε στελέχη και μέλη του κόμματος.

Σάββατο 16 Απριλίου:
Το πρωί ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επισκέπτεται τον Μητροπολίτη, το Μουφτή Κομοτηνής, τον Περιφερειάρχη κ. Γιαννακίδη και το Επιμελητήριο Κομοτηνής. Το μεσημέρι επισκέπτεται το Δήμο Αρριανών Φιλυρά και, στη συνέχεια, τους Δήμους Σαππών και Αλεξανδρούπολης, όπου έχει συναντήσεις με τους Δημάρχους.