Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Θα πηδήξω μπαμπά! Να σε δω γιε μου…

Μετά την υποβάθμιση όλοι μιλούν για αναβάθμιση

Θα πηδήξω μπαμπά!
Να σε δω γιε μου…


Σωτήρης Τσιακίρογλου, Πρόεδρος ΟΕΒΕΞ:
«Θεωρούμε, ότι αυτό το καρναβάλι θα είναι η αρχή της αναβάθμισης των προσφορών των υπηρεσιών από όλα τα καταστήματα, διότι η επιτυχία μας οφείλεται στην ποιότητα, στην σοβαρότητα, τις σωστές τιμές και την ευγενική συμπεριφορά των καταστηματαρχών»

H περίοδος των Θρακικών Λαογραφικών Εκδηλώσεων έχει ξεκινήσει δυναμικά και όπως υπόσχονται οι επαγγελματίες της Ξανθιώτικης αγοράς, αναμένεται να κερδίσουμε τις εντυπώσεις σαν τοπική κοινωνία, αφού έχουμε έναν αναπτυγμένο θεσμό, το καρναβάλι μας.
Σε δηλώσεις του στην ΦτΞ ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕΞ, κύριος Σωτήρης Τσιακίρογλου, «είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε τους επισκέπτες μας, γεγονός στο οποίο στέκεται σύμμαχος και ο καιρός, παρά το ότι είναι απαισιόδοξη η γενικότερη διάθεση στην χώρα» και συνεχίζει λέγοντας ότι «πρόκειται για μέρες ξεφαντώματος, χαράς και διασκέδασης, αρχής γενομένης από τους νέους, οι οποίοι συμπαρασύρουν και εμάς τους υπόλοιπους».
Ο κύριος Σ. Τσιακίρογλου επισημαίνει, παράλληλα, πως είναι αλήθεια το γεγονός, ότι η περίοδος των ΘΛΕ λειτουργεί θετικά για τις επιχειρήσεις εστίασης, αφού αυτές τις μέρες ο κόσμος βγαίνει για να φάει και να πιεί, στα πλαίσια της διασκέδασης που κυριαρχεί.
Τονίζει δε, ότι τα χρήματα που θα κερδίσουν οι επιχειρηματίες του κλάδου του, θα πάνε στους προμηθευτές τους, οι οποίοι είναι πάρα πολλοί. Ενώ, τα υπόλοιπα που θα μείνουν, θα διοχετευτούν στον Νομό, καθώς, όπως τονίζει, μία μονάδα του κέρδους επαναεπενδύεται τέσσερις με πέντε φορές.
Όσον αφορά, τώρα, τις τιμές και την ποιότητα των υπηρεσιών στην Ξάνθη, ο κύριος Σ. Τσιακίρογλου, επισημαίνει ότι «θεωρούμε, ότι αυτό το καρναβάλι θα είναι η αρχή της αναβάθμισης των προσφορών των υπηρεσιών από όλα τα καταστήματα, διότι η επιτυχία μας οφείλεται στην ποιότητα, στην σοβαρότητα, τις σωστές τιμές και την ευγενική συμπεριφορά των καταστηματαρχών» και συμπληρώνει ότι «η πλειοψηφία των καταστηματαρχών θα κινηθεί προς αυτή την κατεύθυνση και θα κερδίσουμε τους επισκέπτες, οι οποίοι φεύγοντας θα γίνουν οι καλύτεροι πρεσβευτές του Νομού μας».