Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Της Πολιτικής Το ##

Της Πολιτικής Το ##
Γράφει ο Σταύρος Βλαχόπουλος

Δεν θα γίνουν πρόωρες εκλογές και εμείς ιδρώσαμε, για να μην πω χε…..καμε:


Τι μας νοιάζει κύριε Ξυνίδη και κύριοι του ΠΑΣΟΚ, για το αν θα γίνουν πρόωρες εκλογές ή όχι; Μήπως άμα γίνουν πρόωρες εκλογές θα ταΐσετε τους πεινασμένους; Θα επαναφέρετε στην ζωή τους δυο μικρούς σε ηλικία Αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, που έπεσαν στο καθήκον; Θα πάρετε πίσω την ξεπουλημένη στους Τούρκους, από τις πολιτικές όλων σας, Θράκη; Θα απαγορέψετε στον κύριο Νταβούτογλου να έρθει ως Υπουργός Εξωτερικών της χώρας μας στην Ξάνθη; Φτάνει κύριε Σωκράτη Ξυνίδη και κύριοι του ΠΑΣΟΚ, μας ζαλίσατε με το να διαψεύδετε εσείς οι ίδιοι τα όσα προεκλογικά λέγατε.
Πρώτος ο Πρωθυπουργός αυτής της χώρας και το λέω με όλο το σεβασμό προς τον θεσμό, διέσυρε την Ελλάδα, με το να διαφημίζει την κατάσταση στην χώρα μας, η οποία κατά τον ίδιο πάντα, δεν προήλθε από τις ανίκανες και άχρηστες κυβερνήσεις, αλλά από την διακυβέρνηση του Play Station Man. Κάντε την ζωή σας κύριοι, αλλά μην μας κοροϊδεύετε άλλο.
Και για να τελειώνουμε με τα ψέματα κύριε Ξυνίδη Σωκράτη, Υπουργέ της σημερινής Κυβέρνησης, ο κύριος Χυτήρης Τηλέμαχος, προσπαθεί να περάσει τροπολογίες στον Νόμο για τον Επαρχιακό Τύπο, οι οποίες θα αποτελέσουν βαρύτερη ταφόπλακα για τις εφημερίδες, από αυτήν που έβαλε ο Θ. Ρουσόπουλος, αλλά δυστυχώς δεν τολμάει να τα βάλει με τους Νταβατζήδες των διαφημιστικών εταιριών, που μας πίνουν το αίμα.
Και σε ρωτώ σήμερα Σωκράτη Ξυνίδη Υπουργέ της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, αν είναι νόμιμο το να διακινούνται δημοσιεύσεις φορέων του δημοσίου και ευρύτερου δημόσιου τομέα, μέσω διαφημιστικών εταιριών.

Μανώλη Φανουράκη βάλε τέλος στον άσχετο Νέζο. Όχι άλλο στον εκλεκτό σου, που δεν ξέρει και τι λέει, αλλά και που αναφέρεται:


Μας κούρασε πια αυτός ο άσχετος άνθρωπος που καλείς κάθε χρόνο να παρουσιάσει την παρέλαση. Δεν αντέχω άλλο να ακούω ανοησίες από άσχετους με την περιοχή μας ανθρώπους. Ήθελε να διαφημίσει τα Νεστοχώρια ο εκλεκτός σου, χωρίς να γνωρίζει ποια χωριά είναι αυτά. Δεν αντέχουμε άλλο αυτές τις προκλήσεις και να γνωρίζεις καλά αγαπητέ Μ. Φανουράκη πως θα είμαι ένας από αυτούς, που σε περίπτωση που ξανακαλέσεις για παρουσίαση του καρναβαλιού τον Νέζο, θα με βρεις απέναντι σου.

Το αίσχος της ανυπαρξίας των ελεγκτικών μηχανισμών της Ξάνθης, φάνηκε για ακόμα μια φορά στο Καρναβάλι:

Αίσχος και πάλι αίσχος. Μόνο αυτήν την λέξη μπορώ να χρησιμοποιήσω για να αναφερθώ στην απαράδεκτη ανοχή που έδειξαν για ακόμα μια φορά οι ελεγκτικοί μηχανισμοί, απέναντι στην καταπάτηση της απαγόρευσης χορήγησης αλκοολούχων ποτών σε ανηλίκους. Πού βρισκόταν η Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης και όλοι οι υπόλοιποι αρμόδιοι όταν κάποιοι «επαγγελματίες» έδιναν αλκοόλ σε ανήλικα; Γιατί να συμβαίνει αυτό σε κάθε μεγάλη εκδήλωση της Ξάνθης;

Πόσα χρήματα έδωσε η AMSTEL στον Δήμο Ξάνθης κύριε Δήμαρχε
και κύριε Φανουράκη, για να διαφημίζεται ακόμα και σε αυθαίρετα παραπήγματα;

Απορίας άξιο είναι και σίγουρα γεννά πολλά ερωτηματικά, σχετικά με το πόσα χρήματα δόθηκαν και αν αφορούσαν την διαφήμιση, από την AMSTEL στον Δήμο Ξάνθη, ως δαπάνη για διαφήμιση. Δεν είναι δυνατόν η συγκεκριμένη εταιρία να διαφημίζεται σε παράνομα και αυθαίρετα παραπήγματα, χωρίς να αποδίδει και τα απαραίτητα στον Δήμο Ξάνθης για την διαφήμισή της εντός της πόλης. Αλήθεια κύριοι, πόσα χρήματα δόθηκαν και για ποιον σκοπό; Το καρναβάλι είναι της Ξάνθης ή της AMSTEL, γιατί αν είναι της συγκεκριμένης εταιρίας, τότε κακώς πληρώνουν οι Ξανθιώτες για την διοργάνωσή του, αφού τα χρήματα του Καρναβαλιού θα μπορούσαν να είχαν δαπανηθεί για να συνεχίσει την λειτουργία του το κολυμβητήριο ή να γίνουν κάποια έργα υποδομής. Αν είναι κύριοι να πετάτε τα χρήματα των Ξανθιωτών, για να διαφημίζετε μια συγκεκριμένη μπύρα, τότε είστε επικίνδυνοι για την Ξάνθη.

Γκίνες από την μια, Βραβείο αρπαχτής από την άλλη:

Δυστυχώς αυτά τα πράγματα μόνο στην Ξάνθη μπορούν να συμβούν. Από την μια έχουν την Δημοτική Αρχή να ξοδεύει χρήματα για να κάνει γνωστή την Ξάνθη, μέσω του βιβλίου Γκίνες και από την άλλη, λίγοι εκλεκτοί και συγκεκριμένοι, να κάνουν αρπαχτές εις βάρος όλων μας. Αν κανείς αναζητήσει στο διαδίκτυο αναρτήσεις σχετικά με το καρναβάλι της Ξάνθης, θα διαπιστώσει πως όλες είναι δυσφημιστικές για την Ξάνθη και ως εφαλτήριο έχουν την συγκεκριμένη πολιτική αισχροκέρδειας που ακολούθησαν συγκεκριμένοι επαγγελματίες. Πιστέψτε με πως θα χρησιμοποιούσα χειρότερες εκφράσεις αν μου επιτρεπόταν και δεν είχα φόβο να καταδικαστώ για αυτές, αλλά αυτό το πράγμα πρέπει να σταματήσει, γιατί καταστρέφει την Ξάνθη που αγάπησα και συνεχίζω να αγαπώ, άσχετα αν αυτοί που σήμερα κάνουν κουμάντο, την οδηγούν στον βόθρο με τα σκατά.

Καθημερινά διαφημίζεται η με την βούλα των πολιτικών της Ξάνθης και όχι μόνο, ταφόπλακα της ανοχύρωτης Ξανθιώτικης αγοράς:
Κάθε ημέρα κάνει αισθητή την παρουσία της πλέον, η ταφόπλακα της Ξανθιώτικης και ανοργάνωτης μέχρι σήμερα αγοράς της Ξάνθης, διαφημίζοντας τον ερχομό της. Ναι φίλοι μου, σήμερα και εγώ διαφημίζω δωρεάν το Εμπορικό Κέντρο Flamingo, που θα αποτελέσει μαζί με τα υπόλοιπα την ταφόπλακα της αγοράς της Ξάνθης, η οποία είναι ανοχύρωτη και λόγβ ανικανότητας των εκπροσώπων της, αλλά και λόγω ανικανότητας των πολιτικών της περιοχής μας. Αφήστε τα λόγια κύριοι, γιατί αποδεικνύετε περίτρανα πως είστε φούσκες εσείς και οι δηλώσεις σας. Που είσαι λαλίστατε Αντιπρόεδρε του ΕΒΕ Ξάνθης Σ. Μωραΐτη; Που είσαι κύριε Τσιακίρογλου, που μόνο στα λόγια μας τα κόβεις χοντρά, ενώ από έργα δεν μας έχεις πείσει ακόμα; Που είστε κύριοι Νομαρχιακοί Σύμβουλοι που περί άλλων τυρβάζετε, όταν ο Δήμος Βιστωνίδας επί Ν. Ζλάτκου εποχής λειτούργησε εις βάρος της περιοχής μας, ανοίγοντας την κερκόπορτα, με μια ψευτοϋπόσχεση πως θα προσληφθούν άτομα από την εκεί περιοχή, για την λειτουργία του εμπορικού πάρκου; Μην τολμήσετε ξανά να βγάλετε μιλιά για οτιδήποτε, γιατί σας έχω έτοιμες όχι μια, αλλά πολλές απαντήσεις.

Η Σιωπή των Αμνών από την Διοίκηση της Αναπτυξιακής Α.Ε. αποτελεί την καλύτερη επιβεβαίωση των όσων γράφαμε, αλλά και την καλύτερη απάντηση στους με εργολαβική σχέση επικριτές μας.
Τόσα ερωτήματα έθεσα προς τους Διοικούντες της Αναπτυξιακής Α.Ε., αλλά ακόμα δεν έλαβα καμία απάντηση και αυτό υποδηλώνει τόσο την ενοχή τους, όσο και επιβεβαιώνει απόλυτα τα όσα έγραφα, δίνοντας μια σκληρή και ξεκάθαρη απάντηση, στους εργολαβικά επικριτές μου. Το μόνο που με νοιάζει κύριοι, είναι να έρχονται στο φως στοιχεία αληθινά, που ξεσκεπάζουν την ανικανότητα ορισμένων που μέχρι χθες το έπαιζαν οι άρχοντες της περιοχής μας. Το μόνο που φοβήθηκα στην ζωή μου ήταν, είναι και θα είναι ο Θεός και αυτό θα πρέπει να το εμπεδώσουν ορισμένοι. Όσον αφορά την Αναπτυξιακή Α.Ε., μπορεί κάποιοι να περιμένουν άρον άρον την έκτακτη γενική συνέλευση, ώστε να τους δοθεί το συγχωροχάρτι της απάλλαξης ευθυνών, αλλά εγώ περιμένω πως και πως, να δω ποιοι θα είναι αυτοί, που θα δώσουν ελαφρά την καρδιά, το συγχωροχάρτι στην ανίκανη μέχρι σήμερα Διοίκηση.