Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Ασχοληθείτε κύριοι του ΠΑΣΟΚ με την Θράκη, όταν θα αποτελεί και επίσημα μέρος τους Τουρκικού Κράτους

Αχιλλέας Τσαρτσάρας, Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Ξάνθης:
«Γιατί να ενοχλούμαστε από την επίσκεψη του Α. Νταβούτογλου στην Θράκη, από την στιγμή που δεν είναι επίσημη; Έχουμε να ασχοληθούμε με πολύ πιο σοβαρά προβλήματα»

Ασχοληθείτε κύριοι του ΠΑΣΟΚ με την Θράκη,
όταν θα αποτελεί και επίσημα μέρος τους Τουρκικού Κράτους

-Όντως κύριε Τσαρτσάρα, πρέπει να ασχοληθείτε με τα σοβαρά προβλήματα του να συντονιστούν Δήμαρχοι και Περιφερειάρχες για το ποιος έχει αρμοδιότητα στην Αθήνα να κλείσει τα σχολεία λόγω καιρού
-Να ασχοληθείτε με τους λαθρομετανάστες οι οποίοι με την ανοχή των πολιτικών έχουν μετατραπεί σε καταπατητές της χώρας μας
-Να ασχοληθείτε με το πώς θα κλείσετε την Ελληνική Βιβλιοθήκη στα Πομακοχώρια της Ξάνθης
-Να ασχοληθείτε με το πώς θα συνεχίσετε να πίνετε το αίμα των Ελλήνων για να δίνετε χρήματα στις τράπεζες
-Να ασχοληθείτε με το πώς θα κάνετε χειρότερη την ζωή των Ελλήνων, ρίχνοντάς τους ευθύνες για την κατάντια της χώρας, θαρρείς και αυτοί αποφάσιζαν
-Να ασχοληθείτε με την χρυσή τσατσάρα αξίας αρκετών ευρώ του κυρίου Τσοχατζόπουλου και με άλλα σημαντικότερα προβλήματα, από το ξεπούλημα της Θράκης, με τις ευλογίες του ΠΑΣΟΚ

Μπορεί η επίσκεψη στην Θράκη του Υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας, κυρίου Αχμέτ Νταβούτογλου, να έχει φέρει τα πάνω κάτω στους Έλληνες πολίτες της περιοχής, οι οποίοι αντιδρούν στην προκλητικότητα, με την οποία αντιμετωπίζει ο Τούρκος πολιτικός ευαίσθητα εθνικά ζητήματα της Ελλάδος, ωστόσο, η επίσημη θέση της κυβερνώσας παράταξης, του ΠΑΣΟΚ, είναι ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας, από την στιγμή, μάλιστα, που ο κύριος Α. Νταβούτογλου έρχεται σαν ιδιώτης στην Θράκη.
Να σημειώσουμε, πως η προκλητική στάση του τελευταίου απέναντι στην χώρα μας είναι γνωστή σε όλους, καθώς έχει απασχολήσει ουκ ολίγες φορές την ελληνική κοινή γνώμη, με τις κατά καιρούς απαράδεκτες δηλώσεις του, σε ότι έχει σχέση με τα συμφέροντα της χώρας μας.
Η τωρινή επίσκεψή του στην Θράκη περιλαμβάνει, όπως μαθαίνουμε, συναντήσεις με παράνομους συλλόγους, με ψευτομουφτήδες και εν τέλει με μη αναγνωρισμένους παράγοντες, που επιβουλεύονται τα εθνικά συμφέροντα της χώρας.
Το γεγονός, όπως σημειώσαμε και πιο πάνω, δεν εμπίπτει στην ανησυχία των ισχυρών πολιτικών μας παραγόντων, οι οποίοι αφήνουν το κύριο Α. Νταβούτογλου να αλωνίζει ελεύθερα στην Θράκη, σαν να ήταν το χωράφι του παππού του, αφού, όπως υποψιαζόμαστε, δεν είναι καθόλου τυχαία η εν λόγω επίσκεψη, με δεδομένο το γεγονός, πως θα έχει συναντήσεις – συζητήσεις με συγκεκριμένα πρόσωπα, γνωστά για την ανθελληνική δράση τους.
Ερωτηθείς για την επίσκεψη του Τούρκου Υπουργό Εξωτερικών στην Θράκη, ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης, κύριος Αχιλλέας Τσαρτσάρας, επισημαίνει ότι «όπως δήλωσε και στην Αθήνα ο κύριος Α. Νταβούτογλου, πρόκειται για μια ιδιωτική επίσκεψη, έξω από τα πλαίσια της διπλωματίας. Δεν μπορείς να απαγορεύσεις σε κανέναν να κάνει μια επίσκεψη στην περιοχή».
Σε διευκρινιστική ερώτηση, εάν μπορεί να έρχονται ανενόχλητοι στην, ομολογουμένως, ευαίσθητη περιοχή της Θράκης, ξένοι πολιτικοί, που έχουν προκαλέσει πολλές φορές με τις δηλώσεις τους το εθνικό μας αίσθημα και αν θα έπρεπε να κηρυχθούν ως ανεπιθύμητοι στην περιοχή, αφού όλοι ξέρουν για την δράση τους, ο κύριος Α. Τσαρτσάρας υπογραμμίζει πως «από την στιγμή που δήλωσε ότι πρόκειται να πραγματοποιήσει ιδιωτική επίσκεψη, δεν μπορεί να του απαγορεύσει κανείς την είσοδο στην χώρα μας».
Ενώ, σε ερώτηση, εάν θα έπρεπε να ενοχλούμαστε ή όχι από τέτοιες επισκέψεις στην περιοχή μας, ο Γραμματέας της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ξάνθης, αναφέρει ότι «Γιατί να ενοχλούμαστε από την επίσκεψη του Α. Νταβούτογλου στην Θράκη, από την στιγμή που δεν είναι επίσημη; Έχουμε να ασχοληθούμε με πολύ πιο σοβαρά προβλήματα».
Στο σημείο αυτό βέβαια θα πρέπει να αποδώσουμε τα εύσημα στο ΠΑΣΟΚ, τόσο τοπικά όσο και κεντρικά, αφού θεωρεί πιο σημαντικά θέματα για να ασχοληθεί, τους Λαθρομετανάστες που έγιναν καταπατητές πλέον, να ασχοληθεί με τους Δημάρχους και τους Αντιπεριφερειάρχες για την αρμοδιότητα του κλεισίματος των σχολείων λόγω κακοκαιρίας στην Καλλικρατική εποχή, να ασχοληθεί με το πώς να κλείσει πιο γρήγορα την μοναδική Ελληνική Βιβλιοθήκη στα Πομακοχώρια της Ξάνθης, καθώς και με την χρυσή τσατσάρα του κυρίου Τσοχατζόπουλου.