Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Προπηλάκισαν και επιτέθηκαν φραστικά στον Θ. Πάγκαλο Έλληνες και Γάλλοι φοιτητές στο Παρίσι

Προπηλάκισαν και επιτέθηκαν φραστικά
στον Θ. Πάγκαλο Έλληνες και Γάλλοι
φοιτητές στο Παρίσι

Αχιλλέας Τσαρτσάρας, Γραμματέας ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ξάνθης:
«Είναι στημένη η επίθεση που δέχτηκε ο Θ. Πάγκαλος στο Παρίσι, από ανθρώπους που ξέρουν να δουλεύουν μόνον ακτιβιστικά. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι, που κουβάλησαν από τα Χανιά, τους ταλαιπωρημένους αυτούς ανθρώπους, οι οποίοι κοντεύουν σήμερα να πεθάνουν από την απεργία πείνας»

Η πρόσφατη φραστική επίθεση που δέχθηκε ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, κύριος Θεόδωρος Πάγκαλος, από εξαγριωμένους φοιτητές στο Παρίσι κατά την διάρκεια εκδήλωσης στο Ελληνικό Σπίτι της Πανεπιστημιούπολης, όπου βρέθηκε για την προβολή της ταινίας του Κώστα Γαβρά «Ζ», σχολιάστηκε από τον ίδιο, ως φασιστική επίθεση από οργανωμένους κύκλους του ΣΥΡΙΖΑ.
Έλληνες και Γάλλοι φοιτητές επιτέθηκαν φραστικά στον κύριο Θ. Πάγκαλο, προπηλακίζοντας τον τελευταίο κατά την διάρκεια άφιξής του στο Ελληνικό Σπίτι στην Πανεπιστημιούπολη, όπου θα παρευρισκόταν για την προβολή της ταινίας του σκηνοθέτη, κυρίου Κώστα Γαβρά. Με φράσεις όπως «μαζί τα φάγαμε Πάγκαλε;» και «είσαι δολοφόνος», οι νεαροί ανέβασαν τους τόνους στα ύψη.
Τελικά, μετά από μισή ώρα έντονου διαλόγου, ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης μαζί με την πλειοψηφία των παρευρισκομένων αποχώρησε από την αίθουσα, όπου διαδραματίστηκε το σκηνικό.
Αναφορικά με το θέμα, ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Ξάνθης, κύριος Αχιλλέας Τσαρτσάρας, επισημαίνει μέσα από την εφημερίδα μας οτι «είναι δεδομένο, πως το σκηνικό ήταν στημένο από κάποιους ανθρώπους που προέρχονται από συγκεκριμένους πολιτικούς χώρους».
Ο ίδιος συνεχίζει λέγοντας πως «πρόκειται για ανθρώπους που ξέρουν να δουλεύουν μόνον ακτιβιστικά. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που κουβάλησαν από τα Χανιά αυτούς τους ταλαιπωρημένους ανθρώπους, που σήμερα κοντεύουν να πεθάνουν από την απεργία πείνας».