Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Άρωμα γυναίκας για πρώτη φορά

Αλλαγή φρουράς στον Δικηγορικό Σύλλογο Ξάνθης

Άρωμα γυναίκας για πρώτη φορά

Κική Κιούση, νεα Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης:
«Αισθάνομαι πολύ ευχαριστημένη που με τίμησαν με την ψήφο τους και με εξέλεξαν για την θέση της Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου οι συνάδελφοι μου. Η χαρά μου είναι ιδιαίτερα μεγάλη, γιατί, συνήθως, δεν εκλέγουν γυναίκες. Χαίρομαι που θα αναλάβω για τα επόμενα τρία χρόνια τα θέματα του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης»

Άρωμα γυναίκας στον Δικηγορικό Σύλλογο Ξάνθης, αφού γυναίκα είναι αυτή, που για πρώτη φορά και στο εφεξής, θα αναλάβει την θέση της Προέδρου.
Ο λόγος για την Κική Κιούση- Σιούτη, που εκλέχθηκε στην θέση της Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης, από τον πρώτο κιόλας γύρο των εκλογών, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Κυριακή.
Η κυρία Κική Κιούση, που έλαβε το ποσοστό 51,44 στις εκλογές, δήλωσε αναφορικά με την εκλογή της στην ΦτΞ, ότι «αισθάνομαι πολύ ευχαριστημένη που με τίμησαν με την ψήφο τους και με εξέλεξαν για την θέση της Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου οι συνάδελφοι μου. Η χαρά μου είναι ιδιαίτερα μεγάλη, γιατί, συνήθως, δεν εκλέγουν γυναίκες. Χαίρομαι που θα αναλάβω για τα επόμενα τρία χρόνια τα θέματα του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης».
Και καταλήγει «πρέπει να σημειώσω, δε, πως, μαζί με μένα εκλέχθηκαν άξιοι νέοι και δυναμικοί συνάδελφοι ως σύμβουλοι. Θέλω, για άλλη μια φορά να ευχαριστήσω τους συναδέλφους για την εμπιστοσύνη τους».