Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Παλιά και νέα στελέχη, μαζί για ένα καλύτερο μέλλον της παράταξης και της χώρας

Με την ευκαιρία των εγκαινίων των νέων γραφείων της ΝΟΔΕ, τα στελέχη του κομματικού οργάνου έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους

Παλιά και νέα στελέχη, μαζί για ένα καλύτερο
μέλλον της παράταξης και της χώρας


Παρουσία παλιών και νέων στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και φίλων της παράταξης, εγκαινιάστηκαν τα νέα γραφεία της ΝΟΔΕ Ξάνθης, επί της οδού Ηρώων 57, το πρωί της περασμένης Κυριακής.
Η εγκατάλειψη των ιστορικών γραφείων της τοπικής Νέας Δημοκρατίας, που για δεκαετίες είχε την βάση της επί της οδού Μιχ. Βόγδου 18, έγινε στα πλαίσια μείωσης των λειτουργικών εξόδων του κόμματος, αλλά και της αλλαγής σελίδας, που σηματοδοτεί μια νέα πορεία για την γαλάζια παράταξη.
Μέσα από μια σεμνή εκδήλωση, στο πνεύμα της εποχής, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια, αλλά και η κοπή της πίτας από τα στελέχη της ΝΟΔΕ Ξάνθης. Την τελετή των εγκαινίων, αλλά και την κοπή της πίτας ευλόγησε ο Πανοσιολογιότατος Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητρόπολης Ξάνθης.
Αξιοσημείωτη στην εκδήλωση η παρουσία ιστορικών στελεχών του κόμματος, όπως αυτή του πρώην Προέδρου της ΝΟΔΕ Ξάνθης, κυρίου Τάκη Σιδηρόπουλου, ο οποίος, μέσα από τον σύντομο λόγο του, κάλεσε όλους τους Νεοδημοκράτες σε εγρήγορση, προκειμένου να αναχαιτιστεί η αδιαλλαξία της σημερινής κυβέρνησης. Όπως τόνισε ο κύριος Τ. Σιδηρόπουλος, θα πρέπει η σημερινή κυβέρνηση να πολεμηθεί πολιτικά, από όλους.
Να σημειωθεί, πως επίσημα έλαβαν τον λόγο από την Πρόεδρο της ΝΟΔΕ, κ. Σούλα Ιακωβίδου, στα πλαίσια της εκδήλωσης, ο βουλευτής, της Νέας Δημοκρατίας, κύριος Αλέκος Κοντός και ο Δήμαρχος Ξάνθης, κύριος Μιχάλης Στυλιανίδης. Και οι δύο, βουλευτής και Δήμαρχος Ξάνθης, άσκησαν δριμύ «κατηγορώ» στην σημερινή κυβέρνηση, ενώ δεν παρέλειψαν να επισημάνουν το θετικό κλίμα που διαμορφώνεται για την αναζωογονημένη παράταξη της Νέας Δημοκρατίας με τον σημερινό της Πρόεδρο, Αντώνη Σαμαρά.
Λόγο έσπευδαν να πάρουν εκτός από τον κύριο Τάκη Σιδηρόπουλο, που αναφέρθηκε πιο πάνω, η πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας, κυρία Γεωργία Ανδρέου, για να επισημάνει την συμβολή της στην αναζωπύρωση του κόμματος, καθώς και ο πρώην Νομάρχης Ξάνθης, κύριος Γιώργος Παυλίδης, ο οποίος διαβεβαίωσε πως υπάρχει σημαντική ανάταση του κόμματος. Ενώ, δεν παρέλειψε να καταδικάσει στελέχη του ΠΑΣΟΚ που πολεμάνε έργα, τα οποία ξεκίνησαν Νεοδημοκράτες πολιτικοί.
Αξίζει να σημειωθεί, πως η Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ξάνθης, κυρία Σούλα Ιακωβίδου, έδωσε θερμά συγχαρητήρια στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, κύριο Αλέκο Κοντό, για την πολιτική του πράξη, να ζητήσει περαιτέρω διερεύνηση για την υπόθεση του Βατοπεδίου.
Ενώ, μέσα από τις σχετικές δηλώσεις της στα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, η Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ξάνθης, επισήμανε τα ακόλουθα:
«Καταρχήν, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φίλους και τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας, τον βουλευτή και τον Δήμαρχο, που παραβρέθηκαν στην σημερινή απλή τελετή. Να καλέσω όλους να είναι στο πλευρό μας, όπως είμαστε εμείς δίπλα τους, στο βαθμό που μας αναλογεί.
Η Νέα Δημοκρατία είναι σε ανοδική πορεία. Ο αγώνας που χρειάζεται είναι σκληρός και ο δρόμος ανηφορικός, αυτό το γνωρίζουμε πολύ καλά. Πορευόμαστε με τον αρχηγό μας, τον Αντώνη Σαμαρά, με όλα τα μέλη μας, σε όλη την Ελλάδα, για ένα καλύτερο μέλλον για την Νέα Δημοκρατία, αλλά πάνω από όλα για την Ελλάδα μας, που περνάει δύσκολες στιγμές. Όπως, ήδη, γνωρίζετε, η πολιτική που ασκεί το ΠΑΣΟΚ για την χώρα είναι τραγική».
Παράλληλα, η Πρόεδρος της ΝΟΔΕ αναφέρθηκε στους λόγους μεταφοράς των γραφείων της ΝΟΔΕ, υπογραμμίζοντας με έμφαση πως «πέρα από την μείωση του λειτουργικού κόστους, που είναι πραγματική υπόθεση, η μεταφορά των γραφείων μας, σηματοδοτεί αλλαγή σελίδας και ένα νέο ξεκίνημα για την Νέα Δημοκρατία. Συνεχίζουμε αυτό που μας παρέδωσαν οι προκάτοχοί μας, όλα αυτά τα ιστορικά στελέχη που είναι δίπλα μας».
Κλείνοντας, να αναφέρουμε, πως ο τυχερός που έτυχε το φλουρί της βασιλόπιτας είναι ο κύριος Παναγιώτης Ταρενίδης.