Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Την βασιλόπιτά τους έκοψαν τα μέλη Την βασιλόπιτά τους έκοψαν τα μέλη

Την βασιλόπιτά τους έκοψαν τα μέλη
της Εμπορικής Λέσχης Ξάνθης


Πολλοί οι τυχεροί της εκδήλωσης…

Παρουσία μέρους της πολιτικής ηγεσίας του Νομού, καθώς και σύσσωμου του εμπορικού κόσμου της τοπικής αγοράς, έκοψαν την πίτα τους τα μέλη της εμπορικής λέσχης Ξάνθης, το πρωί της περασμένης Κυριακής.
Μια, πραγματικά, πολύ όμορφη εκδήλωση, που πλαισιώθηκε από την αγάπη πολλών μελών και φίλων της εμπορικής λέσχης. Αξιοσημείωτη στην εκδήλωση και η παρουσία των παλαιότερων εμπόρων της Ξανθιώτικης αγοράς.
Ο Πρόεδρος της Εμπορικής Λέσχης, κύριος Μιχάλης Σαραλέκος, αφού ευχαρίστησε έναν – έναν ξεχωριστά τους επισήμους καλεσμένους, έδωσε σε όλους τις καλύτερες ευχές του για την νέα χρονιά, δεσμευόμενος πως θα πράξει από την πλευρά του, σε συνεργασία με όλα τα μέλη του Δ.Σ., για την επαναφορά της χαμένης αίγλης στην Εμπορική Λέσχη, κάνοντάς την πόλο έλξης για τους νέους ηλικιακά εμπόρους που δραστηριοποιούνται στον Νομό.
Πολλοί ήταν αυτοί που κέρδισαν τα φλουριά που υπήρχαν στα παραδοσιακά τσουρεκάκια και ως έπαθλο, εκτός από την καλή τύχη με την οποία θα πορευτούν το 2011, έλαβαν και μια σειρά πολύτιμων βιβλίων, προσφορά των εκδόσεων Σπανίδη.