Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Αιφνίδια επίσκεψη σε Φ. Καραλίδη από τον Νομάρχη Σμόλιαν Βουλγαρίας

Αιφνίδια επίσκεψη σε Φ. Καραλίδη από
τον Νομάρχη Σμόλιαν Βουλγαρίας


Εχθές το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης με τον Νομάρχη του Σμόλιαν, που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα

Αιφνίδια επίσκεψη στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης, κυρίου Φώτη Καραλίδη, πραγματοποίησε εχθές το μεσημέρι ο Νομάρχη του Σμόλιαν Βουλγαρίας, κύριος Τσιλιγκίροφ, ο οποίος βρέθηκε στην περιοχή της Κομοτηνής και είχε μια συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη, κύριο Άρη Γιαννακίδη. Με την ευκαιρία, λοιπόν, της παρουσίας του στην ευρύτερη περιοχή της Περιφέρειας, ο Νομάρχης του Σμόλιαν, αποφάσισε να επισκεφτεί και το γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης, ο οποίος δεν τον περίμενε.
Να σημειωθεί, ότι σήμερα στις έντεκα η ώρα το πρωί θα πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη συνάντηση παραγόντων της Νομαρχίας του Σμόλιαν και εμπειρογνωμόνων της Βουλγαρίας στην Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης, αναφορικά με διασυνοριακά προγράμματα.
Αξίζει να σημειωθεί δε, πως τα θέματα που συζητήθηκαν κατά την διάρκεια της προσωπικής συνάντησης μεταξύ κυρίου Φ. Καραλίδη και Νομάρχη του Σμόλιαν εστιάστηκαν γύρω από τα προγράμματα που θα συζητήσουν σήμερα οι εμπειρογνώμονες, καθώς επίσης και γύρω από την τουριστική δίοδο Ξάνθης-Βουλγαρίας, αλλά και οι οικονομικές σχέσεις των δύο χωρών.