Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Αγωνιζόμαστε για το ελεύθερο κυνήγι

Με επιτυχία στέφθηκε ο ετήσιος χορός του Κυνηγετικού Συλλόγου Ξάνθης
Λ. Σερραίος:
Αγωνιζόμαστε για το ελεύθερο κυνήγι


-Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφερειάρχης Α. Γιαννακίδης και ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Φ. Καραλίδης
-Ιδιαίτερη μνεία από τον Πρόεδρο του συλλόγου Λ. Σερραίο, για τις τρικλοποδιές που βάζουν οι οικολόγοι σε συνεργασία με τα αρμόδια υπουργεία, με στόχο την οριστική διακοπή του κυνηγιού
-Πολλοί οι τυχεροί της βραδιάς, που κέρδισαν έπειτα από λαχειοφόρο αγορά είδη κυνηγιού και όπλα

Για ακόμα μια χρονιά, με στέφθηκε επιτυχία ο ετήσιος χορός του κυνηγητικού συλλόγου Ξάνθης, σε κοσμικό κέντρο. Πλήθος κυνηγών, αλλά και πολλοί φίλοι τους, επέλεξαν να διασκεδάσουν όπως μόνο αυτοί γνωρίζουν, απολαμβάνοντας ακόμα και Οριεντάλ χορούς από επαγγελματίες χορεύτριες.
Η εκδήλωση από την πρώτη κιόλας στιγμή είχε την απαραίτητη ζεστασιά, αφού η οικογένεια των κυνηγών, είναι ίσως η πιο αγαπημένη και δραστηριοποιείται όχι μόνο στον τομέα του κυνηγιού, αλλά και στην προστασία του φυσικού πλούτου της περιοχής μας.
Παντού υπάρχουν εξαιρέσεις και αυτό το γνωρίζει καλά ο κυνηγητικός σύλλογος Ξάνθης, πράγμα για το οποίο αγωνίζεται καθημερινά η διοίκηση, προσπαθώντας να πατάξει κάθε είδους παράνομη και αντίθετη με την νομοθεσία δραστηριότητα που πλήττει τον πλούσιο φυσικό πλούτο της περιοχής μας.
Κατά τον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Κυνηγητικού Συλλόγου Ξάνθης Λ. Σερραίος, τόνισε τον σημαντικό ρόλο των κυνηγών στην διατήρηση του φυσικού μας πλούτου, αλλά παράλληλα εξέφρασε και τον προβληματισμό του, για τις συνεχείς τρικλοποδιές που βάζουν οι οικολόγοι σε συνεργασία με τα εκάστοτε αρμόδια Υπουργεα, για να σταματήσουν οριστικά το ελεύθερο κυνήγι, πράγμα για το οποίο ο Κυνηγητικός Σύλλογος Ξάνθης αγωνίζεται συνέχεια.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους τόσο ο Περιφερειάρχης Άρης Γιαννακίδης, όσο και ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Φ. Καραλίδης, οι οποίοι μέσα από τους σύντομους χαιρετισμούς που απηύθυναν, τόνισαν πως θέλουν την συνεργασία με τον Κυνηγετικό Σύλλογο Ξάνθης και θα σταθούν στο πλευρό των Κυνηγών όσο τους επιτρέπουν οι αρμοδιότητες τους.