Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Είκοσι πέντε χιλιάδες ευρώ, η λεία των δύο ληστών

Είκοσι πέντε χιλιάδες ευρώ,
η λεία των δύο ληστών

Εισέβαλαν με όπλα, εχθές το πρωί, στην ΑΤΕ του Αβάτου Ξάνθης φορώντας κουκούλες, τα πήραν και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση

Άλλη μια ένοπλη ληστεία σημειώθηκε εχθές, πρωινές ώρες, στον Νομό Ξάνθης. Αυτή την φορά οι θρασύτατοι δράστες, δύο στον αριθμό, επέλεξαν ως στόχο υποκατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας Ελλάδος στο Άβατο της Ξάνθης.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που δίνει ο Αστυνομικός Διευθυντής Ξάνθης, κύριος Ιωακείμ Τσουκνάδης, οι δύο άγνωστοι δράστες, με καλυμμένα τα πρόσωπά τους και έχοντας όπλα, εισέβαλλαν στο υποκατάστημα της ΑΤΕ στο Άβατο το πρωί της Παρασκευής, όπου εκείνη την ώρα υπήρχε κόσμος, κάποιους πελάτες που βρέθηκαν στον χώρο της τράπεζας, για να κάνουν τις συναλλαγές τους. Με την απειλή όπλου οι ανωτέρω δράστες, που αναζητούνται από την αστυνομία, αφαίρεσαν το ποσό των είκοσι πέντε χιλιάδων ευρώ από το ταμείο της ΑΤΕ.
Παράλληλα, σύμφωνα με αυτά που αναφέρει στην ΦτΞ ο κύριος Τσουκνάδης, δεν είναι ακόμη γνωστός ο τρόπος διαφυγής των δραστών. Η υπόθεση ερευνάται και σύντομα αναμένεται να υπάρξουν αποτελέσματα από την έρευνα που διεξάγεται από τις αστυνομικές δυνάμεις.