Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

23 Φεβρουαρίου, η πρώτη επίσημη πανελλαδική κινητοποίηση της ΓΣΕΕ για το 2011

23 Φεβρουαρίου, η πρώτη επίσημη πανελλαδική κινητοποίηση της ΓΣΕΕ για το 2011

Άγγελος Μπεμπεκίδης, Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ξάνθης:
«Η ΓΣΕΕ κήρυξε 24ωρη απεργία ως ένδειξη διαμαρτυρίας σε όλα τα μέτρα που έρχονται, όπως οι επικουρικές συντάξεις και το επάγγελμα των βαρέων και ανθυγιεινών. Ο κόσμος πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του και να βγει στους δρόμους, διεκδικώντας τα δικαιώματά του»


Γενική απεργιακή κινητοποίηση για τις 23 Φεβρουαρίου έχει εξαγγείλει η ΓΣΕΕ, ως ένδειξη διαμαρτυρίας στα μέτρα που προωθεί η περιβόητη τρόικα.
Εργαζόμενοι, άνεργοι και συνταξιούχοι για άλλη μια φορά θα βγουν στους δρόμους, για να δηλώσουν την κάθετη αντίρρησή τους στα οικονομικά μέτρα, με τα οποία επιβαρύνεται η ελληνική κοινωνία.
Αναφορικά με την επικείμενη πανελλαδική κινητοποίηση της ΓΣΕΕ, ο Πρόεδρος του εργατικού κέντρου Ξάνθης, κύριος Άγγελος Μπεμπεκίδης, επισημαίνει μέσα από τις δηλώσεις στην εφημερίδα μας, ότι «η ΓΣΕΕ κήρυξε 24ωρη απεργία ως ένδειξη διαμαρτυρίας σε όλα τα μέτρα που έρχονται, όπως τις επικουρικές συντάξεις και το επάγγελμα των βαρέων και ανθυγιεινών» και συνεχίζει λέγοντας πως «η τρόικα πάει να βάλει χέρι παντού. Η κοινωνία μας αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα με βασικότερο την ανεργία. Θα πρέπει να καταπολεμηθούν όλα αυτά τα προβλήματα, ώστε να μπει σε τροχιά ανάπτυξης η χώρα».
Ο ίδιος επισημαίνει δε πως «ο κόσμος πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του και να βγει στους δρόμους, διεκδικώντας τα δικαιώματά του».