Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Σε ανοδικούς ρυθμούς ο Τζίρος λόγω εκπτώσεων

Καλά ξεκίνησαν οι φετινές εκπτώσεις για τους περισσότερους επαγγελματίες της τοπικής αγοράς

Σε ανοδικούς ρυθμούς
ο Τζίρος λόγω εκπτώσεων

Ευθύμης Μίλκογλου, Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ξάνθης:
«Τα πρώτα δείγματα είναι καλά και πιστεύουμε ότι θα συνεχίσουμε έτσι. Αυτό που είχαμε πει την τελευταία φορά ισχύει, η Ξάνθη έχει καλές τιμές και καλή ποιότητα και αυτό είναι που προσελκύει τους καταναλωτές. Οπότε, οι εκπτώσεις μας ξεκίνησαν καλά»

Η ποιότητα και η καλή τιμή είναι τα δύο ισχυρά όπλα της τοπικής μας αγοράς, με βάση τα οποία οι επιχειρηματίες του εμπορικού ιστού της Ξάνθης επιχειρούν να κεντρίσουν το ενδιαφέρον των καταναλωτών για την περίοδο των φετινών εκπτώσεων.
Φαίνεται πως οι περισσότεροι, τουλάχιστον, επιχειρηματίες της Ξάνθης καταφέρνουν καλά τον στόχο τους, ο οποίος για την τρέχουσα χρονική περίοδο είναι o όσο το δυνατόν μεγαλύτερος τζίρος.
Ο καταναλωτής, με την ευκαιρία των εκπτώσεων, ξεχύθηκε στους εμπορικούς δρόμους της πόλης για να προμηθευτεί, κυρίως, είδη ένδυσης και υπόδησης για τον ίδιον, αλλά και τα μέλη της οικογένειάς του.
Οι πρώτες ημέρες των εκπτώσεων στην Ξάνθη, σύμφωνα και με αυτά που αναφέρουν παράγοντες της τοπικής αγοράς, έχουν αποδώσει καρπούς.
«Τα πρώτα δείγματα είναι καλά και πιστεύουμε ότι θα συνεχίσουμε έτσι. Αυτό που είχαμε πει την τελευταία φορά ισχύει, η Ξάνθη έχει καλές τιμές και καλή ποιότητα και αυτό είναι που προσελκύει τους καταναλωτές. Οπότε, οι εκπτώσεις μας ξεκίνησαν καλά» σχολιάζει χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ξάνθης, κύριος Ευθύμης Μίλκογλου.
Σύμφωνα με αυτά που συμπληρώνει ο τελευταίος, στις φετινές εκπτώσεις ψωνίζουν όλοι, άνδρες και γυναίκες. Βέβαια, η προτεραιότητα πέφτει στα παιδιά και τις γυναίκες, αφήνοντας το ισχυρό φύλο στην τελευταία θέση.
Πρέπει να σημειωθεί δε, πως μικρή κάμψη, όσον αφορά τον τζίρο τους, έχουν σημειώσει τα καταστήματα, τα οποία δεν έχουν εκπτώσεις στα είδη τους, σύμφωνα με αυτά που υπογραμμίζει ο κύριος Ευθύμης Μίλκογλου.
Ο τελευταίος, πάντως, εκφράζει την αισιοδοξία του για την ομαλή συνέχιση των εκπτώσεων, επισημαίνοντας «ήμουν αισιόδοξος από πριν και συνεχίζω να είμαι αισιόδοξος».