Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΣ ΦΥΓΗΣ

Λύνει την σιωπή του ο Σ. Μωραΐτης
ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΣ ΦΥΓΗΣ
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



-Πρέπει να μάθεις «ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΕ – ΑΝΕΡΓΕ» και «ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ» ΔΗΜΑΡΧΕ ότι κατάγομαι από φτωχή οικογένεια και είμαι περήφανος για αυτό.
-Έδωσα και συνεχίζω να δίνω μάχες στην ζωή μου δουλεύοντας σκληρά για σαράντα ολόκληρα χρόνια και έμαθα να τιμώ και να εκτιμώ αυτούς που με εκτιμούν.
-Κατανοώ το άγχος, την ανασφάλεια και τον φόβο που σε διακατέχει διότι δεν μπορούσες και δεν μπορείς να αφουγκραστείς τον φτωχό, τον άνεργο, τον τίμιο που κερδίζει σκληρά, με κόπο και ιδρώτα το ψωμί του.
-Από είκοσι ετών είσαι «ΤΡΟΦΙΜΟΣ» πολιτικών αντιμισθιών.
-Καιρός είναι λοιπόν αυτός ο λαός ο οποίος εσύ εξαπάτησες με την πολιτική σου συμπεριφορά και ενώ αυτοί σε είχανε τιμήσει με την ψήφο τους να σε στείλει να «ΚΩΛΥΣΕΙΣ» και κανένα ένσημο.
-Τέλος πρέπει να μάθεις ότι οι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ δεν κρίνονται από τον τόπο καταγωγής τους αλλά από το πόσο ΕΝΤΙΜΟΙ, ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟΙ, ΣΥΝΕΠΕΙΣ, ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ, ΣΕΜΝΟΙ και ΩΦΕΛΙΜΟΙ είναι στην κοινωνία


Ο κος Χ# Ευαγγέλου περιφερόμενος στις άδειες πλατείες των οικισμών του Δήμου Τοπειρου με τον γνωστό «ΘΙΑΣΟ» του ως χειροκροτητές, κουρασμένος από τις τελευταίες ποινικές καταδίκες και την αποστροφή του κόσμου, τρομοκρατημένος από το ψηφοδέλτιο ΝΙΚΗΣ και ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ του κ. Θωμά Μίχογλου, ένας συνδυασμός που αποτελείται από σεμνούς, έντιμους, ανιδιοτελείς, αυτοδημιούργητους, συνεπείς και μορφωμένους ανθρώπους που έχουν ως κοινό όραμα να ανακόψουν τον κατήφορο, την χρεοκοπία του Δήμου να φέρουν την ανάπτυξη, το χαμόγελο στους πολίτες και να δημιουργήσουνε έναν Δήμο Πρότυπο.
Άνθρωποι αξιόλογοι από όλες της κομματικές και κοινωνικές ομάδες που έχουν κηρύξει πόλεμο κατά της πολιτικής διαπλοκής.
Με πείσμα είναι διατεθειμένοι να ΝΙΚΗΣΟΥΝΕ τον εν ενεργεία Δήμαρχο με την συμπαράσταση των δημοτών, να σπάσουνε το «απόστημα» της πολιτικής συναλλαγής και της «εξωθεσμικής» διοίκησης στον Δήμο Τοπείρου.
Έχουν ως στόχο να ανατρέψουνε ένα «καθεστώς» που δυστυχώς εδώ και δώδεκα χρόνια εκτός από τις αντιμισθίες των «κολλητών» έχουν χωρίς ντροπή να προβάλουνε ως «ΜΕΓΑ» έργο στο διαφημιστικό τους φυλλάδιο της ντροπής, τις αναθέσεις και τις αόρατες παραλαβές έργων «ΜΑΪΜΟΥ – ΜΕΡΕΜΕΤΙΑ» και τις εκδρομές, που εκτελούσαν V E R E S E .
Συκοφαντούνε, υβρίζουνε, συγκεκριμένους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του ψηφοδελτίου μας γιατί γνωρίζουνε πολύ καλά ότι οι συγκεκριμένοι υποψήφιοι δεν θα παίξουνε «ΤΙΣ ΚΟΥΜΠΑΡΕΣ» όπως τόσα χρόνια κάνουνε αυτοί.
Οι συγκεκριμένοι υποψήφιοι που συκοφαντούνται είναι διατεθειμένοι να εξυγιάνουν τον προβληματικό αυτόν Δήμο από τις «ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ».
Οραματίζονται ένα ΑΛΛΟΝ Δήμο πρότυπο και όχι να θυμίζει εγκαταλελειμμένη γη με τριτοκοσμική εικόνα
Ποιος φανταζότανε μετά από δώδεκα χρόνια ότι θα μπορούσε ένας Δήμαρχος που τιμήθηκε απλόχερα με την ψήφο της κοινωνίας του Δήμου τρις τετραετίες για να διαχειρισθεί πεντακόσια δισεκατομμύρια δραχμές περίπου προϋπολογισμό για να έχουν οι δημότες έναν Δήμο πρότυπο, ότι δεν θα ζητούσε συγνώμη από τους δημότες για το «πολιτικό έγκλημα» που έχει διαπράξει με το μηδενικό έργο, και την προκλητική «πολιτική συναλλαγή».
Σας θυμίζω κύριε Δήμαρχε της μηδενικής προσφοράς της διαχείρισης των αντιμισθιών των κολλητών, κύριε Δήμαρχε της «πολιτικής συναλλαγής». Κύριε Δήμαρχε της εξωθεσμικής διοίκησης ότι οι δημότες του Δήμου Τοπείρου με τίμησαν με την ψήφο τους και με έστειλαν δύο φορές στα έδρανα του Νομαρχιακού συμβουλίου Νομού Ξάνθης απλόχερα αλλά και δυο φορές πρώτο στα έδρανα του Εμπορικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ξανθης.
Ευτύχισα ως ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΗΣ, να εκτελέσω με επιτυχία και να παραδώσω σε χρόνο ρεκόρ τα δυο μεγαλύτερα αναπτυξιακά έργα στον Δήμο Τοπείρου τους αναδασμούς Αβάτου και Μαγγάνων και είμαι πολύ περήφανος για αυτό που πρόσφερα.
Έδωσα μάχες ως Νομαρχιακός, ως Αντινομάρχης και ως Αντιπρόεδρος Ε.Β.Ε. Ξανθης. Με πείσμα, αγάπη και ανιδιοτέλεια για τους ανθρώπους που δεν με τίμησαν αλλά και για αυτούς που με τίμησαν με την ψήφο τους.
Πάντα ήμουνα δίπλα στην κοινωνία με συνέπεια και μαχητικότητα.



Πρέπει να μάθεις «ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΕ – ΑΝΕΡΓΕ» και «ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ» ΔΗΜΑΡΧΕ ότι κατάγομαι από φτωχή οικογένεια και είμαι περήφανος για αυτό.

Έδωσα και συνεχίζω να δίνω μάχες στην ζωή μου δουλεύοντας σκληρά για σαράντα ολόκληρα χρόνια και έμαθα να τιμώ και να εκτιμώ αυτούς που με εκτιμούν.
Κατανοώ το άγχος, την ανασφάλεια και τον φόβο που σε διακατέχει διότι δεν μπορούσες και δεν μπορείς να αφουγκραστείς τον φτωχό, τον άνεργο, τον τίμιο που κερδίζει σκληρά, με κόπο και ιδρώτα το ψωμί του.
Από είκοσι ετών είσαι «ΤΡΟΦΙΜΟΣ» πολιτικών αντιμισθιών.
Καιρός είναι λοιπόν αυτός ο λαός ο οποίος εσύ εξαπάτησες με την πολιτική σου συμπεριφορά και ενώ αυτοί σε είχανε τιμήσει με την ψήφο τους να σε στείλει να «ΚΩΛΥΣΕΙΣ» και κανένα ένσημο.
Τέλος πρέπει να μάθεις ότι οι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ δεν κρίνονται από τον τόπο καταγωγής τους αλλά από το πόσο ΕΝΤΙΜΟΙ, ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟΙ, ΣΥΝΕΠΕΙΣ, ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ, ΣΕΜΝΟΙ και ΩΦΕΛΙΜΟΙ είναι στην κοινωνία την οποία υπηρετούν.
Δεν πειράζει στις 07 Νοέμβριου το βράδυ θα σου το μάθουν οι δημότες μια για πάντα.
Θα σου φωνάξουν δυνατά
ΝΑΙ στους ΣΥΝΕΠΕΙΣ,
ΝΑΙ στους ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ,
ΝΑΙ στους ΣΕΜΝΟΥΣ,
ΝΑΙ στους ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΟΥΣ,
ΝΑΙ στους ΕΝΤΙΜΟΥΣ και τέλος ΝΑΙ στους ΩΦΕΛΙΜΟΥΣ.

ΟΧΙ στους ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ
ΟΧΙ στους «ΤΡΟΦΙΜΟΥΣ» των πολιτικών αντιμισθιών.
ΟΧΙ στους ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ
ΟΧΙ στις πολιτικές των αναθέσεων των έργων
ΟΧΙ στις πολιτικές των εξωθεσμικών διοικήσεων
Για να μην με κατηγορείς ότι δεν σου αναγνωρίζω τίποτα, με άριστα το 10 σου βάζω 11 για το θράσος μετά από δώδεκα χρόνια πολιτικής διαπλοκής και απραξίας να ζητάς την ψήφο της κοινωνίας ακόμη μια φορά.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!!!!!!!!!

Στις 07 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ είμαι βέβαιος ότι θα τραπείς σε φυγή.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!!!!!!!!!

Με τιμή
Μωραΐτης Στυλιανός
Υποψήφιος Δημοτικός Συμβουλος ΔΗΜΟΥ ΤΟΠΕΙΡΟΥτου ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ»