Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Κάλεσμα για ψήφο διαμαρτυρίας στην πολιτική της σημερινής κυβέρνησης

Εχθές το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του περιφερειακού συνδυασμού της Αριστερής Οικολογικής Συνεργασίας

Κάλεσμα για ψήφο διαμαρτυρίας στην πολιτική της σημερινής κυβέρνησης

Το μεσημέρι της Δευτέρας παρουσιάστηκε ο περιφερειακός συνδυασμός της Αριστερής Οικολογικής Συνεργασίας σε καφετέρια της Ξάνθης.
Όπως τόνισε μέσα από τον λόγο που ανέπτυξε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, κύριος Δημήτρης Χαρίτος, ο συνδυασμός απευθύνεται κυρίως προς τους εργαζόμενους πολίτες, που πλήττονται από τα επώδυνα οικονομικά μέτρα, που επιβάλει το περιβόητο μνημόνιο.
Τόνισε δε, ότι οι ψηφοφόροι θα πρέπει να αντιδράσουν δυναμικά στην πολιτική της κυβέρνησης, μέσω ψήφου διαμαρτυρίας στις επικείμενες εκλογές.
Αναφέρθηκε στις τελευταίες δηλώσεις του πρωθυπουργού αναφορικά με τις εκλογές, τονίζοντας, ότι προσπαθεί να σπείρει εκβιαστικά και πλαστικά διλήμματα στους ψηφοφόρους, όταν θέτει δίλημμα ΠΑΣΟΚ ή χρεοκοπία.
Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης, κύριος Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, τονίζοντας από την πλευρά του, ότι ο κόσμος έχει πολλούς λόγους για να ψηφίσει την Αριστερή Οικολογική Συνεργασία και να καταψηφίσει αυτούς που κατάντησαν τους πολίτες ομήρους του μνημονίου.
Ο Ηλίας Σιούτας, ο πιο νέος υποψήφιος του συνδυασμού, αναφέρθηκε εκτενώς στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νεολαίοι της χώρας, με κυριότερο αυτό της ανεργίας. Κάλεσε όλους να στείλουν ηχηρό και δυναμικό μήνυμα στις επικείμενες εκλογές, αμαυρώνοντας αυτούς που διέψευσαν τις ελπίδες τους.
Ενώ, η Κλεοπάτρα Πεταλά, επίσης, υποψήφια με τον συνδυασμό της Αριστερής Οικολογικής Συνεργασίας, επισήμανε με έμφαση, ότι ο συνδυασμός που εκπροσωπεί είναι ο μοναδικός που μπορεί να διασφαλίσει το μέλλον της νεολαίας.
Παρακάτω ακολουθούν τα ονόματα των υποψηφίων του περιφερειακού συνδυασμού της Αριστερής Οικολογικής Συνεργασίας.
Αχμέτογλου Αχμέτου
Γιαννακίδης Ευστράτιος
Ευαγγελίδου Χριστίνα
Καλιαμπάκας Νίκος
Κεχαγιά Εβίτα
Μεχμεταλή Τσοσκούν
Πεταλά Κλεοπάτρα
Σιούτας Ηλίας
Τσίμας Γιώργος
Χαρισίου Βασίλης