Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Το ΛΑΟΣ στην Ξάνθη στηρίζει Στυλιανίδη

Το ΛΑΟΣ στην Ξάνθη στηρίζει Στυλιανίδη

Την επίσημη στήριξη του ΛΑΟΣ προς τον δημοτικό συνδυασμό του κυρίου Μιχάλη Στυλιανίδη, ΞΑΝΘΗ- ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ, Πρότυπο δημιουργίας, ανακοίνωσε εχθές ο Αντιπρόεδρος και εκπρόσωπος τύπου Ν.Ε, κύριος Σταύρος Σπηλιώτης, στα γραφεία του ΛΑΟΣ Ξάνθης.
Όπως επισήμανε ο τελευταίος στους εκπροσώπους των μέσων μαζικής ενημέρωσης, ο ΛΑΟΣ δε θα κατέλθει στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές με δικό του αυτόνομο συνδυασμό όσον αφορά την δική μας περιφέρεια και τον Δήμο Ξάνθης, ωστόσο έχει αποφασίσει να στηρίξει την δημοτική παράταξη του κυρίου Μ. Στυλιανίδη για τις εκλογές που έπονται.
Συγκεκριμένα, οι δύο υποψήφιοι από τον συνδυασμό του κ. Μ. Στυλιανίδη, που στηρίζει επίσημα το ΛΑΟΣ, είναι ο κύριος Νικόλαος Χατζηφωτιάδης και η κυρία Φωτεινή Πεχλιβανοπούλου. Σύμφωνα με αυτά που δήλωσε ο κύριος Σ. Σπηλιώτης, οι εν λόγω υποψήφιοι αποτελούν άφθαρτα πρόσωπα, ικανά να προσφέρουν στον Δήμο Ξάνθης.
Αναφερόμενος στην διοικητική μεταρρύθμιση, ο κύριος Σ. Σπηλιώτης, τόνισε, πως το πρόγραμμα του «Καλλικράτη» παρέχει διευρυμένες ικανότητες στους οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης και επομένως καθαροί και άφθαρτοι άνθρωποι πρέπει να καταλάβουν πρώτο λόγο στον Δήμο.
Για τον υποψήφιο Δήμαρχο, κύριο Μ. Στυλιανίδη, τόνισε, ότι ο τελευταίος είναι ένας έντιμος άνθρωπος με πολλές δυνατότητες να πάει μπροστά τον νέο Καλλικρατικό Δήμο.
Όσον αφορά την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ο κύριος Σ. Σπηλιώτης, υπογράμμισε με έμφαση, ότι ο ΛΑΟΣ δεν στηρίζει κανέναν από τους υποψηφίους, αφήνοντας το θέμα στην συνείδηση του πολίτη, καθώς, όπως δήλωσε, κανένας από αυτούς που στελεχώνουν τους σχετικούς συνδυασμούς δεν προέρχεται από τους κόλπους του ΛΑΟΣ και δεν έχει την κατάλληλη δυναμική για την θέση που διεκδικεί.