Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Για άλλη μια φορά η συμμετοχή του κόσμου είναι εντυπωσιακή

Στα πλαίσια της Εθελοντικής Αιμοδοσίας που πραγματοποιείται αυτή την εβδομάδα στην Ξάνθη, ο πολιτιστικός σύλλογος, «Νεολέρα», πρόσφερε σαράντα λογοτεχνικά βιβλία στην υπό ίδρυση δανειστική βιβλιοθήκη του Κενταύρου

Για άλλη μια φορά η συμμετοχή του κόσμου είναι εντυπωσιακή

Με μεγάλη επιτυχία, όπως και τις υπόλοιπες φορές, ξεκίνησε η Εθελοντική Αιμοδοσία, μια πρωτοβουλία του συλλόγου Εθελοντών- Αιμοδοτών Ξάνθης, «Η Αγάπη», το περασμένο Σάββατο για να ολοκληρωθεί το επόμενο, στις 23 του τρέχοντος μηνός.
Για άλλη μια φορά, η προσπάθεια αγκαλιάστηκε με περισσή θέρμη από πολλούς συνανθρώπους μας, οι οποίοι έσπευσαν να προσφέρουν λίγο από το αίμα τους, για να σώσουν μια ανθρώπινη ζωή που έχει την ανάγκη όλων. Η ευαισθησία ξεχείλισε, καθώς, ακόμη και σε αυτές τις δύσκολες οικονομικά εποχές, η αγάπη για τον συνάνθρωπο είναι κάτι που συνεχίζει να υπάρχει.
Αξιοσημείωτη είναι και η στήριξη αρκετών φορέων της πόλης, της προσπάθεια του συλλόγου Εθελοντών-Αιμοδοτών Ξάνθης.
Το περασμένο Σάββατο η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε στην Λέσχη Αξιωματούχων. Συνολικά εκατόν είκοσι ένα άτομα προσέφεραν το αίμα τους, μεταξύ των οποίων η ομάδα Εθελοντών Αιμοδοτών Μουσουλμάνων Γυναικών από τον Κένταυρο, ο Σύλλογος Κυπρίων, η Ένωση Κυπρίων Φοιτητών Ξάνθης, οι Xanthi Funs, ο Αθλητικός Όμιλος «Ποσειδώνας», οι εργαζόμενοι της ΕΛΙΝΟΙΛ Α.Ε., ο πολιτιστικός σύλλογος Ξάνθης «Νεολέρα».
Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο πολιτιστικός σύλλογος «Νεολέρα», στα πλαίσια της Εθελοντικής Αιμοδοσίας, πρόσφερε σαράντα λογοτεχνικά βιβλία στην υπό ίδρυση δανειστική βιβλιοθήκη του Κενταύρου.
Ομάδα νέων ατόμων του Κενταύρου αποφάσισε να ιδρύσει δανειστική βιβλιοθήκη και όπως φαίνεται, η ανταπόκριση του κόσμου να την πλουτίσουν είναι μεγάλη. Ήδη, έχει δεχτεί πέρα από τα σαράντα λογοτεχνικά βιβλία και κάποιες εγκυκλοπαίδειες.
Κλείνοντας, να υπογραμμίσουμε, ότι την περασμένη Κυριακή η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε στο Ωραίο και στα Κιμμέρια, με εντυπωσιακή προσέλευση του κόσμου.