Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Θ. Μίχογλου: Στόχος μας η εφαρμογή βιώσιμων ιδεών ανάπτυξης

Με βαρύ πυροβολικό πλαισιώθηκε ο συνδυασμός του Θ. Μίχογλου για την μάχη των εκλογών στον Δήμο Τοπείρου

Θ. Μίχογλου:
Στόχος μας η εφαρμογή βιώσιμων ιδεών ανάπτυξης


-Εκμετάλλευση του γεωθερμικού πεδίου και των παραλιών της περιοχής μας στο έπακρο, με αποτέλεσμα την δημιουργία θέσεων εργασίας
-Ανάπτυξη στην περιοχή και βελτίωση του βιοτικού επίπεδου των Δημοτών μέσα από ολοκληρωμένες και καινοτόμες παρεμβάσεις και όχι μέσα από ψεύτικα μεγάλα λόγια
-Θέλουμε τους Δημότες συμπρωταγωνιστές και αρωγούς στην προσπάθεια ανάπτυξης της περιοχής και όχι ουραγούς των εξελίξεων
-Την Παρασκευή θα γίνουν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου και η παρουσίαση των υποψηφίων

Την πρώτη τους συνάντηση είχαν οι υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι με τον συνδυασμό του Θωμά Μίχογλου στον Δήμο Τοπείρου, που φέρει το πολύ συμβολικό όνομα «Δημοτική Αλλαγή», το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας σε ξενοδοχείο των Τοξοτών.
Σε κλίμα πυρετώδους ενθουσιασμού και έντονης αισιοδοξίας για το νικηφόρο αποτέλεσμα στις 7 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε η πρώτη ανεπίσημη συνάντηση των υποψηφίων που πορεύονται με τον Θωμά Μίχογλου σε έναν καθαρό αγώνα, με στόχο την ανάπτυξη και την πρόοδο του ιστορικού Δήμου Τοπείρου.
Άνθρωποι δυναμικοί και με όρεξη για κοινωνική προσφορά απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο της «Δημοτικής Αλλαγής», υπόσχοντας να φέρουν ριζικές αλλαγές για τις οποίες διψά η περιοχή του Τοπείρου.
Όπως φαίνεται και όπως υπογράμμισε με έμφαση ο Θ. Μίχογλου στον σύντομο, αλλά ουσιαστικό λόγο του, απευθυνόμενος προς τους συνεργάτες του, ο Τόπειρος, επιτέλους, αλλάζει σελίδα, αφού οι πιθανότητες εκλογής του ιδίου για την θέση του Δημάρχου εξελίσσονται σε μια αδιαμφισβήτητη πραγματικότητα που έρχεται μαζί με τις αυτοδιοικητικές εκλογές.
Η δυναμική του συνδυασμού αυξάνεται με ταχύτητες φωτός, καθώς η προσπάθεια να σπάσει το κατεστημένο τόσων χρόνων, αγκαλιάζεται με θέρμη από τους κατοίκους του Δήμου.
Η «Δημοτική Αλλαγή», ξεκίνησε αρχικά με δυο-τρεις συμπολίτες μας, για να πλαισιωθεί στην συνέχεια από μια ισχυρή ομάδα, απελευθερωμένων από στενές λογικές ατόμων, που θέλουν να φέρουν αλλαγές στον Δήμο, βάζοντάς τον σε τροχιά ανάπτυξης.
Στα πλαίσια της πρώτης αυτής συνάντησης παρουσιάστηκαν τα βασικά σημεία του προγράμματος του συνδυασμού, που θα ξεκινήσει να εφαρμόζεται την επομένη της εκλογής του.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι πεμπτουσία του προγράμματος είναι η καταγραφή και αξιολόγηση όλων των προβλημάτων με τα οποία έρχονται σε επαφή οι κάτοικοι του Δήμου, με βασικό σκοπό την εξεύρεση βιώσιμων λύσεων, ικανών να ανακουφίσουν τους πολίτες από αυτά.
Στις προτεραιότητες βρίσκεται η ανάπτυξη του τόπου, μέσω της εκμετάλλευσης του πλούτου της περιοχής, όπως είναι οι παραλίες και το γεωθερμικό πεδίο, για να δημιουργηθούν σωστές υποδομές και θέσεις εργασίας.
Κοινωνική πολιτική και αναπτυξιακή προοπτική, δύο συνιστώσες και συγκοινωνούντα δοχεία, βασισμένα σε στέρεη βάση αποτελούν τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της ιδεολογίας του συνδυασμού.
Κλείνοντας, να σημειώσουμε ότι την ερχόμενη Παρασκευή θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου, αλλά και η επίσημη παρουσίαση των υποψηφίων με τον συνδυασμό της «Δημοτικής Αλλαγής».