Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Της Πολιτικής Το ## Γράφει ο Σταύρος Βλαχόπουλος

Της Πολιτικής Το ##
Γράφει ο Σταύρος Βλαχόπουλος

Υποψήφιος με τον Δήμαρχο Ξάνθης Μ. Στυλιανίδη ο Γιάννης Δρεμσίζης:
Πετυχημένος στον χώρο του επαγγέλματός του (Φυσικός και ιδιοκτήτης του φροντιστηρίου ΠΟΡΕΙΑ), Άνθρωπος αγαπητός και αρκετά κοινωνικός χαρακτήρας, συζήτησε αρκετά την συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο του Μ. Στυλιανίδη και αφού έλαβε υπόψη του τα όσα φίλοι και γνωστοί του πρότειναν, αποφάσισε να δεχθεί την πρόταση και να συμφωνήσει με τον Δήμαρχο Ξάνθης. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο Γιάννης Δρεμσίζης θα έχει την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη του κουμπάρου του και επιστήθιου φίλου Νίκου Παπαδόπουλου, Προέδρου του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Ξάνθης, ο οποίος όπως οι ίδιες πηγές αναφέρουν, εκμεταλλευόμενος την δική του απουσία (δεν θα είναι υποψήφιος) από τις ερχόμενες εκλογές, θα τα δώσει όλα προκειμένου να εκλεγεί ο κύριος Δρεμσίζης. Εκείνο που αξίζει στην προκειμένη περίπτωση να τονίσουμε, είναι πως αυτή η υποψηφιότητα είναι αξιόλογη, γιατί πρόκειται για έναν νέο άνθρωπο, δραστήριο και αρκετά δυναμικό, που μοναδικό στόχο έχει την ενασχόλησή του με τα κοινά για να προσφέρει τα καλύτερα στην Ξάνθη. Εμείς να ευχηθούμε καλή επιτυχία σε αυτήν την υποψηφιότητα όπως και σε κάθε άλλη που αφορά νέους ανθρώπους, γιατί ήμουν και θα συνεχίσω να είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι, όσοι αναμείχτηκαν μέχρι σήμερα με τα κοινά και κατείχαν θέσεις και αξιώματα, είναι καιρός να πάνε στα σπίτια τους, γιατί δεν έχουν τίποτε άλλο να προσφέρουν, από αυτά που μέχρι σήμερα προσέφεραν.

Στιγμιαία σύγχυση στην πλευρά Στολίδη, αλλά γρήγορα η ηρεμία επανήλθε:
Πρόβλημα φάνηκε πως αντιμετώπισε ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος Τοπείρου Σωτήρης Στολίδης, αφού διαδικαστικά παρέλειψε να πράξει κάτι το οποίο έπρεπε, ώστε να έχει δικαίωμα να ψηφίσει στον Τόπειρο. Στην αρχή η είδηση διέρρευσε και πράγματι υπήρξε μεγάλος αναβρασμός, αλλά στην συνέχεια όπως άρχισε να ακούγεται σιγά σιγά, δεν υπήρχε πρόβλημα και η διαδικαστική παράλειψη άρχισε να αφήνει την θέση της στην χαλάρωση και να δίνονται διευκρινίσεις οι οποίες πιθανότατα να έλυναν την παρεξήγηση.

Κραδασμούς σε Δήμαρχο Ξάνθης έφερε η αψυχολόγητη υδροδότηση του Πιλήματος από την ΔΕΥΑΞ με υδροφόρα της επιχείρησης και εν αγνοία του Δήμου Σταυρούπολης:
Άνω κάτω είναι ακόμα η κατάσταση, όσον αφορά στην υπόθεση υδροδότησης με υδροφόρα της ΔΕΥΑΞ, χωρίς την ενημέρωση του Δήμου Σταυρούπολης. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει και ανάλογη ανακοίνωση από την πλευρά του ορεινού Δήμου, αφού ο Γ. Καρασακαλίδης Δήμαρχος Σταυρούπολης, αποφάσισε να βάλει ένα τέλος σε αυτόν τον ύπουλο και ανελέητο πόλεμο που του έχουν κηρύξει οι αντίπαλοι του. Δυστυχώς όμως στην προκειμένη περίπτωση αυτός που θα έπρεπε να είναι ακόμα πιο προσεκτικός, είναι ο φίλος Μανώλης Τσέπελης, ο οποίος ενήργησε παρορμητικά και αστραπιαία, νομίζοντας όπως ο ίδιος μας είπε ότι η υδροφόρα του Δήμου Σταυρούπολης ήταν χαλασμένη, χωρίς όμως να μπει στην διαδικασία να επικοινωνήσει με κάποιον αρμόδιο του Ορεινού Δήμου για να ενημερωθεί. Τα περί δεν υπάρχει πλέον Δήμος Σταυρούπολης και πως υπάρχει μόνο ο Δήμος Ξάνθης για τους κατοίκους της ορεινής περιοχής, που ορισμένοι θέλουν να περάσουν για το προσωπικό τους συμφέρον, δυστυχώς πέφτουν στο κενό και δεν βρίσκουν ανταπόκριση.
Ωστόσο θα ήθελα σήμερα με μεγάλη χαρά να σας παρουσιάσω το νέο μίγμα εμφιαλωμένου νερού, που προέρχεται από τις Γεωτρήσεις στο Δροσερό, τον Παράδεισο και τις πηγές της ορεινής Σταυρούπολης και που το χορηγεί ευγενικά ο Δήμος Ξάνθης που συνεργάστηκε με την ΔΕΥΑΞ για την παραγωγή του, στους κατοίκους του Πιλήματος, μετά από την παρότρυνση υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου του Μ. Στυλιανίδη. Το Τσέπελ-ύδωρ είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο και θα κάνει θραύση.

Σκληρό ροκ από το τοπικό ΠΑΣΟΚ κατά Νομάρχη, Υπερνομάρχη, Δημάρχου, ΝΟΔΕ Ξάνθης και Βουλευτή Αλέξανδρου Κοντού. Ξεσπάθωσαν οι σύντροφοι:
Δεν πρόκειται να το βάλουν κάτω οι πράσινοι σύντροφοι και αντί να καλέσουν την Κυβερνώσα παράταξη τους να δώσει λύσεις στα προβλήματα του Ελληνικού λαού, ασχολούνται με δριμύτατες επιθέσεις κατά του Νομάρχη Ξάνθης Γ. Παυλίδη, του Δημάρχου Μ. Στυλιανίδη αλλά και κατά της ΝΟΔΕ, με αφορμή τα τελευταία γεγονότα υπό την μορφή έγγραφων τοποθετήσεων, για την ανάπτυξη στον Νομό Ξάνθης, αλλά και για την λειτουργία του Φορέα Διαχείρισης. Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ παίρνει ανοιχτά το μέρος του πρόεδρου του Φορέα Διαχείρισης κυρίου Κουτράκη και εξαπολύει τα βέλη της σε αιρετούς άρχοντες της περιοχής μας, οι οποίοι ανήκουν στην παράταξη της ΝΔ, φτάνοντας αρκετό καιρό πιο μπροστά, σε αποκορύφωμα τους διαξιφισμούς της προεκλογικής περιόδου.
Εκείνο βέβαια που θα περίμενα από τον αγαπητό Αχιλλέα Τσαρτσάρα είναι να μου δώσει πρώτα μια απάντηση για το που είναι τα λεφτά που υπάρχουν, όπως τόνισε ο Πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου κατά την προεκλογική περίοδο και μετά να ασχοληθεί με τις προσωπικές επιθέσεις κατά των Αιρετών της περιοχής μας, που προέρχονται από την ΝΔ.