Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Μαζική στήριξη σε Χρ. Πούλιο

Συνάντηση το βράδυ της Δευτέρας ανάμεσα σε παλιά και νέα στελέχη του ΠΑΣΟΚ με θέμα τις Δημοτικές εκλογές
Ο Κύβος ερρίφθη:
Μαζική στήριξη
σε Χρ. Πούλιο
Αχιλλέας Τσαρτσάρας, Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Ξάνθης:

-Στο κενό τα ψέματα περί εσωκομματικών αντιδράσεων κατά του επικεφαλής των πολιτών για την Αλλαγή
-«Προτεραιότητα, χωρίς να υπάρχει πρόβλημα με κανέναν, είναι να αλλάξουν τα πράγματα στον Δήμο Ξάνθης, γιατί με συνδυασμό Στυλιανίδη δεν αλλάζει τίποτα, απλά γίνεται ανακύκλωση των ίδιων πραγμάτων»

  Στο πλευρό του Χρίστου Πούλιου, επικεφαλή της δημοτικής κίνησης “Πολίτες για την Αλλαγή”, δηλώνουν παλιά και καταξιωμένα στελέχη του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος στην Ξάνθη.
  Το βράδυ της περασμένης Δευτέρας γύρω στα τριάντα παλιά στελέχη του ΠΑΣΟΚ μετά την μεταπολίτευση μέχρι και τις μέρες μας συγκεντρώθηκαν σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης, για να δηλώσουν συμπαράσταση στον αγώνα που δίνει ο κύριος Χ. Πούλιος για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοέμβρη.
  Πριν λίγες μέρες πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του ψηφοδελτίου για τις επικείμενες εκλογές από τον τελευταίο. Με νέους, δυναμικούς και πάνω από όλα με κοινωνική προσφορά συνανθρώπους μας στο πλευρό του, ο κύριος Χ. Πούλιος, επιχειρεί ρήξη και αλλαγές στον Δήμο της Ξάνθης, σε περίπτωση εκλογής του στο αξίωμα του Δημάρχου της πόλης.
  Αναφορικά με την προχθεσινή συνάντηση των παλιών στελεχών του ΠΑΣΟΚ, ο κύριος Αχιλλέας Τσαρτσάρας, Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης, μιλάει στην ΦτΞ τονίζοντας τα ακόλουθα:
  «Πραγματοποιήθηκε μια συνάντηση όλων των αυτοδιοικητικών που στήριζε το ΠΑΣΟΚ από την μεταπολίτευση μέχρι σήμερα. Ήρθαν όλοι που έλαβαν την πρόσκληση. Γύρω στα τριάντα παλιά στελέχη του κόμματος. Ο σκοπός της συνάντησης, έτσι όπως το έθεσαν και τα ίδια τα στελέχη, είναι η σύμπλευση και η συμπαράσταση με τον συνδυασμό του Χρίστου Πούλιου, με τους “Πολίτες για την Αλλαγή”. Προτεραιότητα, χωρίς να υπάρχει πρόβλημα με κανέναν, είναι να αλλάξουν τα πράγματα στον Δήμο Ξάνθης, γιατί με συνδυασμό Στυλιανίδη δεν αλλάζει τίποτα, απλά γίνεται ανακύκλωση των ίδιων πραγμάτων».
  Να σημειωθεί δε, ότι στην συγκέντρωση παραβρέθηκε και ο ίδιος ο κύριος Χ. Πούλιος, ο οποίος, εμφανώς συγκινημένος, ευχαρίστησε τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ για την συμπαράσταση στον αγώνα του για την κατάκτηση του Δήμου Ξάνθης. Υποσχέθηκε δε, να ακολουθήσει τις συμβουλές τους και δεσμεύτηκε να μην εκτεθεί στα μάτια των Ξανθιωτών.
  Κλείνοντας, να υπογραμμιστεί, ότι τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που βρέθηκαν στην συγκέντρωση, εμφανίστηκαν αποφασισμένα να βοηθήσουν τον κύριο Χ. Πούλιο με κάθε εφικτό τρόπο για να γίνει η μεγάλη αλλαγή στον Δήμο Ξάνθης.