Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Ορκίστηκε χθες το μεσημέρι δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Χρίστου Πούλιου, ο Χάρης Ξυλάς, καλύπτοντας την θέση της αείμνηστης Ειρήνης Δαλάτση

Ορκίστηκε χθες το μεσημέρι δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Χρίστου Πούλιου, ο Χάρης Ξυλάς,  καλύπτοντας την θέση της αείμνηστης Ειρήνης Δαλάτση


  Χθες το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία του Χάρη Ξυλά για την θέση του δημοτικού συμβούλου στον Δήμο Ξάνθης με τον συνδυασμό του κυρίου Χρίστου Πούλιου “Πολίτες για την Αλλαγή”, μετά τον πρόσφατο και αδόκητο χαμό της δημοτικής συμβούλου, Ειρήνης Δαλάτση, της οποίας κλήθηκε να καλύψει την θέση στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου της πόλης.
  Η ορκωμοσία πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Δημάρχου, κυρίου Μιχάλη Στυλιανίδη, παρουσία του κυρίου Χ. Πούλιου, λίγων φίλων και εκπροσώπων των τοπικών μέσων μαζικής ενημέρωσης.
  Ο κύριος Μ. Στυλιανίδης από την πλευρά του καλωσόρισε τον κύριο Χ. Ξυλά στην οικογένεια του δημοτικού συμβουλίου, εκφράζοντας την πεποίθησή του ότι η προσφορά του θα είναι σημαντική, όσον αφορά τις ανάγκες του Δήμου.
  Ενώ, ο κύριος Χ. Πούλιος, με την σειρά του καλωσόρισε τον νέο του δημοτικό σύμβουλο στον Δήμο, εκφράζοντας την αισιοδοξία του για τον ρόλο που θα επιτελέσει στα δημοτικά πράγματα.
  Ο ίδιος ο κύριος Χάρης Ξυλάς, υπογράμμισε με έμφαση και συγκίνηση, μέσα από σχετική δήλωση που έκανε προς τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τα ακόλουθα:   
  «Καλούμαι, μετά τα δυσάρεστα γεγονότα, να συμπληρώσω το μεγάλο κενό που άφησε με τον πρόωρο χαμό της η αγαπημένη μας Ειρήνη Δαλάτση. Το κενό είναι ακόμα μεγαλύτερο στις καρδιές μας, παρά στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου. Όσος χρόνος μου απομένει μέχρι τις επόμενες δημοτικές εκλογές θα προσπαθήσω να συνεισφέρω και εγώ με τις δυνάμεις μου στο να αλλάξει η νοοτροπία των πραγμάτων στον Δήμο Ξάνθης, αλλά και στους δημότες μας».