Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Την ποιητική συλλογή της με θέμα την αγάπη, παρουσίασε την περασμένη Παρασκευή η γνωστή και αγαπημένη εκπαιδευτικός της πόλης μας, κυρία Βάσω Τριανταφυλλίδου- Κηπουρού

Την ποιητική συλλογή της με θέμα την αγάπη, παρουσίασε την περασμένη Παρασκευή η γνωστή και αγαπημένη εκπαιδευτικός της πόλης μας, κυρία Βάσω Τριανταφυλλίδου- Κηπουρού

«Δίνω κάποια βιβλία, γιατί πρέπει να περισσέψει σε όλους μας η αγάπη. Θέλω αγάπη για όλο τον κόσμο»



  Την ποιητική συλλογή της, που αριθμεί συνολικά τρία βιβλία, τα οποία πραγματεύονται την αγάπη, παρουσίασε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής η κυρία Βάσω Τριανταφυλλίδου-Κηπουρού, γνωστή εκπαιδευτικός της πόλης μας. 

  Το πρώτο βιβλίο φέρει τον τίτλο «Ταξίδι ζωής» και περιέχει ποιήματα διαφόρων περιεχομένων, κυρίως θρησκευτικά και κοινωνικά.

  Το δεύτερο βιβλίο λέγεται «Η Αγάπη μακροθυμεί». Εκεί θα διακρίνει κανείς περισσότερο θέματα που αφορούν την αγάπη και τον έρωτα κατ’ επέκταση, στην ζωή του ανθρώπου.

  Το τρίτο βιβλίο έχει γραφτεί για ένα αγαπημένο πρόσωπο που έχασε η κυρία Β. Τριανταφυλλίδου-Κηπουρού, τον εγγονό της, τον Χρήστο. Το βιβλίο γράφτηκε μέσα σε σαράντα μέρες και περιέχει όλη την σύντομη ζωή του μικρού Χρήστου.

  Να σημειωθεί δε, πως τα έσοδα από την πώληση των βιβλίων θα πάνε στο Ψυχολογικό Κέντρο Ξάνθης. Και όπως δηλώνει η ίδια η κυρία Β. Τριανταφυλλίδου- Κηπουρού «Το μήνυμα των βιβλίων μου είναι η αγάπη, γιατί δυστυχώς έχει εκλείψει από τον κόσμο και τους ανθρώπους. Οι περισσότεροι έχουν βάλει σαν στόχο το χρήμα και τον πλουτισμό, το πώς θα περάσουν καλά και τα σχετικά. Μου έκανε εντύπωση μια αφίσα του συλλόγου εθελοντών-αιμοδοτών που είδα αυτές τις ημέρες στην Ξάνθη και η οποία αναφέρει -Δίνουμε το αίμα μας, γιατί μας περισσεύει η αγάπη-. Εγώ λέω αυτή την στιγμή, ότι -Δίνω κάποια βιβλία, γιατί πρέπει να περισσέψει σε όλους μας η αγάπη. Θέλω αγάπη για όλο τον κόσμο».