Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Δυναμικά και με μεγάλη επιτυχία συνεχίζονται οι γιορτές νεολαίας

- Μεγάλη ικανοποίηση από τους διοργανωτές του θεσμού
- Για άλλη μια χρονιά, η νεολαία της Ξάνθης προκάλεσε αίσθηση με την δημιουργικότητα και τις έξυπνες ιδέες της


Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζονται οι γιορτές νεολαίας στον Δήμο Ξάνθης, που ξεκίνησαν στις τρεις Μαΐου και θα ολοκληρωθούν στις δεκαπέντε του ίδιου μήνα.
Σύμφωνα και με αυτά που επισημαίνει στην ΦτΞ ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΞ, κύριος Μανώλης Φανουράκης, η συμμετοχή του κόσμου, για άλλη μια χρονιά, είναι εντυπωσιακή. Βέβαια, σύμμαχος στην ομαλή διεξαγωγή των εκδηλώσεων των γιορτών νεολαίας είναι και ο σχετικά καλός καιρός, ο οποίος επιτρέπει στον κόσμο να βγει έξω και να παρακολουθήσει τις δράσεις που έχουν ετοιμαστεί, στα πλαίσια του εν λόγω θεσμού του Δήμου μας.
Η καλή διάθεση είναι το άλλο σημαντικό στοιχείο, το οποίο εξασφαλίζει την επιτυχία, αλλά και το πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων, προκαλεί το ενδιαφέρον του κόσμου. Όπως τονίζει ο κύριος Μ. Φαναουράκης, η δημιουργικότητα και οι έξυπνες ιδέες των συμμετεχόντων, των πιο νέων σε ηλικία συμπολιτών μας, είναι πράγματι άξιες θαυμασμού. Η νεολαία της Ξάνθης συμμετέχει με πάθος στον θεσμό, αποδεικνύοντας, για άλλη μια φορά, πως αποτελεί το μέλλον και την ελπίδα. Τα μηνύματα, δε, που περνάει στην υπόλοιπη κοινωνία είναι ενίοτε σκληρά, αλλά πάντοτε ουσιαστικά.
Να σημειώσουμε, ότι εχθές το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιείχε πολλές δράσεις, τις κυριότερες για φέτος, συγκεντρώνοντας ισχυρό ενδιαφέρον, αν και ο θεσμός είναι περισσότερο υπόθεση της τοπικής μας κοινωνίας.