Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Αργία για πικνίκ ή Απεργία;

Με το βλέμμα στραμμένο στην Πρωτομαγιά


Αργία για πικνίκ ή Απεργία;


Άγγελος Μπεμπεκίδης, Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ξάνθης:
«Ελπίζω να έρθει πολύς κόσμος στην εκδήλωση που διοργανώνουμε την Κυριακή της Πρωτομαγιάς έξω από το Εργατικό Κέντρο Ξάνθης στις δέκα η ώρα το πρωί. Πρέπει να έρθουν όλοι, καθώς είναι ημέρα μνήμης για τους εργαζόμενους όλου του κόσμου»






Κάλεσμα προς όλους τους πολίτες του Νομού απευθύνει ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ξάνθης, κύριος Άγγελος Μπεμπεκίδης, μέσα από την εφημερίδα μας για την εκδήλωση εορτασμού της εργατικής πρωτομαγιάς την ερχόμενη Κυριακή.
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το Εργατικό Κέντρο διοργανώνει εκδήλωση με ομιλίες και ενδεχομένως και μία πορεία, αυτό θα εξαρτηθεί αν οι παρευρισκόμενοι είναι αρκετοί, το πρωί της Πρωτομαγιάς έξω από το κτήριο του φορέα.
Φέτος, όπως συμπληρώνει ο κύριος Άγγελος Μπεμπεκίδης, η πρωτομαγιά είναι ξεχωριστή, «αφού έρχονται νομοσχέδια του κράτους που λειτουργούν εις βάρος των εργαζομένων και καταργούν κεκτημένα δικαιώματα».
Πέρσι, σύμφωνα με τον κύριο Άγγελο Μπεμπεκίδη, η συμμετοχή του κόσμου στην εργατική πρωτομαγιά ήταν εντυπωσιακή, κάτι που αναμένεται να συμβεί και φέτος. «Ελπίζω να έρθει πολύς κόσμος στην εκδήλωση που διοργανώνουμε την Κυριακή της Πρωτομαγιάς έξω από το Εργατικό Κέντρο Ξάνθης στις δέκα η ώρα το πρωί. Πρέπει να έρθουν όλοι, καθώς είναι ημέρα μνήμης για όλους τους εργαζόμενους όλου του κόσμου» καταλήγει χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ξάνθης.