Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Κινητοποιήσεων συνέχεια…

Δημήτρης Γαλανόπουλος, Πρόεδρος Δημοτικών Υπαλλήλων Ξάνθης:

Κινητοποιήσεων συνέχεια…




- «Αντιδράμε ως ΑΔΕΔΥ και ως ΟΤΑ. Εδικά σήμερα που χιλιάδες συνάδελφοί μας συνταξιοδοτούνται και από την άλλη υπάρχει το απαγορευτικό για νέες προσλήψεις, ζητάμε όλοι οι εργαζόμενοι να παραμείνουν στις θέσεις τους»

- Τετράωρη στάση εργασίας πραγματοποίησαν εχθές οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ, ως συμπαράσταση στους συμβασιούχους συναδέλφους τους, που κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς δουλειά

- Πιο ευνοϊκά φαίνεται πως είναι τα πράγματα για τους συμβασιούχους που εργάζονται στον δημόσιο τομέα από το 2001


Τετράωρη στάση εργασίας πραγματοποίησαν εχθές και οι εργαζόμενοι στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης Ξάνθης, από τις 7.30 μέχρι τις 11.30 το πρωί. Ενώ εικοσιτετράωρη απεργία πραγματοποίησαν την ίδια μέρα οι εργαζόμενοι στον δημόσιο τομέα με σύμβαση ορισμένου χρόνου και έργου. Αφορμή για τις κινητοποιήσεις στάθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης των συμβασιούχων του δημοσίου τομέα στον Άρειο Πάγο. Σύμφωνα με αυτά που επισημαίνει στην εφημερίδα μας ο Πρόεδρος των δημοτικών υπαλλήλων Ξάνθης, κύριος Δημήτρης Γαλανόπουλος, τα πρώτα στοιχεία δείχνουν πως θα έχουν μια πιο θετική εξέλιξη οι συμβασιούχοι που εργάζονται στον δημόσιο τομέα από το έτος 2001. «Αντιδράμε ως ΑΔΕΔΥ και ως ΟΤΑ. Εδικά σήμερα που χιλιάδες συνάδελφοί μας συνταξιοδοτούνται και από την άλλη υπάρχει το απαγορευτικό για νέες προσλήψεις, ζητάμε όλοι οι εργαζόμενοι να παραμείνουν στις θέσεις τους» σημειώνει χαρακτηριστικά ο κος Δημ. Γαλανόπουλος.