Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Οι εθελοντές αιμοδότες πάλι έκαναν το θαύμα τους

Οι εθελοντές αιμοδότες

πάλι έκαναν το θαύμα τους


- Μεγάλη συμμετοχή νέων, κυρίως, συμπολιτών μας στην εθελοντική αιμοδοσία της περασμένης Κυριακής. Ικανοποίηση και από το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, αφού καλύφθηκαν τα αποθέματά του σε αίμα, ενόψει των γιορτών του Πάσχα

- Τι αναφέρει επί του θέματος ο Πρόεδρος του συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών Ξάνθης, κύριος Γιάννης Παπαχρόνης, στην ΦτΞ


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή η προγραμματισμένη εθελοντική αιμοδοσία σε γνωστή καφετέρια της Ξάνθης. Σύμφωνα με αυτά που επισημαίνει στην ΦτΞ ο Πρόεδρος του συλλόγου εθελοντών-αιμοδοτών Ξάνθης «η Αγάπη», κύριος Γιάννης Παπαχρόνης, υπήρξε μεγάλη συμμετοχή του κόσμου στην τελευταία αυτή αιμοδοσία. Οι άνθρωποι που έσπευσαν, κυρίως, να δώσουν λίγο από το αίμα τους, ήταν νέοι συμπολίτες μας, από δεκαοκτώ μέχρι τριάντα πέντε χρόνων, γεγονός πολύ ενθαρρυντικό για την αιμοδοσία, αφού η νεολαία είναι αυτή που κατά κύριο λόγο ανταποκρίνεται στο κάλεσμα των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη.

Σύμφωνα με αυτά που αναφέρει, παράλληλα, ο κύριος Γιάννης Παπαχρόνης, και το Νοσοκομείο Ξάνθης έμεινε πολύ ικανοποιημένο από τα αποτελέσματα της αιμοδοσίας, αφού καλύφθηκαν οι ανάγκες του σε αίμα ενόψει των γιορτών του Πάσχα. Ο τελευταίος δεν παραλείπει να ευχαριστήσει θερμά τους επιχειρηματίες που φιλοξένησαν στην καφετέριά τους την αιμοδοσία και μάλιστα παρέχοντας άψογη φιλοξενία. Τέλος, να συμπληρώσουμε, ότι η επόμενη αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί μετά τις δεκαπέντε Μαΐου.