Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Δεν είδε ανάσταση η αγορά της Ξάνθης

Απογοητευτική η κίνηση στην τοπική αγορά της Ξάνθης για τις ημέρες του Πάσχα


Δεν είδε ανάσταση

η αγορά της Ξάνθης


- Η οικονομική κρίση σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά της


Ευθύμης Μίλκογλου, Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ξάνθης:
«Όταν δεν υπάρχει ανάπτυξη, δεν μπορεί να υπάρξει καμία πρόοδος»

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η τοπική αγορά της Ξάνθης, αφού η κίνηση στον εμπορικό ιστό για τις ημέρες του Πάσχα και φέτος υπήρξε πολύ απογοητευτική, σύμφωνα με αυτά που αναφέρουν επιχειρηματίες της Ξάνθης.
«Όταν δεν υπάρχει ανάπτυξη, δεν μπορεί να υπάρξει καμία πρόοδος» σημειώνει με λύπη του ο Πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Ξάνθης, κύριος Ευθύμης Μίλκογλου, κληθείς να σχολιάσει την κίνηση των καταναλωτών για τις ημέρες του Πάσχα στην τοπική αγορά της Ξάνθης.
Σύμφωνα με τον τελευταίο, η κατάσταση επιδεινώθηκε λόγω και του κακού καιρού τις πρώτες δύο ημέρες της Μεγάλης εβδομάδας, που κράτησαν πολύ κόσμο μέσα στα σπίτια του. Έτσι, τα καταστήματα της Ξάνθης δούλεψαν, μόνον, τρεις μέρες, Μεγάλη Τετάρτη, Μεγάλη Πέμπτη και Μεγάλη Παρασκευή.
«Κάθε πέρσι και καλύτερα» συμπληρώνει με νόημα ο κύριος Ε. Μίλκογλου, αναφερόμενος στην γενικότερη οικονομική κατάσταση με την οποία έρχονται αντιμέτωποι σε καθημερινή βάση οι συνάδελφοί του.
Όσον αφορά, τώρα, τις προτιμήσεις των καταναλωτών, αυτές περιορίστηκαν στα απολύτως απαραίτητα, όπως τα δώρα για τα βαφτιστήρια, αλλά και τα είδη πρώτης ανάγκης για το πασχαλινό τραπέζι.
Με απαισιοδοξία ατενίζει το μέλλον του ίδιου, όσο και των συναδέλφων επιχειρηματιών, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ξάνθης, αποδίδοντας, ταυτόχρονα, την υφιστάμενη κατάσταση στα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης, όπως αυξήσεις σε ΦΠΑ και τις μειώσεις μισθών και συντάξεων.