Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Αλλαγή φρουράς στην Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης

Αλλαγή φρουράς
στην Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης

Μετά την προαγωγή σε Ταξίαρχο και μετάθεση στην Αλεξανδρούπολη του κυρίου Ιωακείμ Τσουκνάδη, την Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης αναλαμβάνει ο κύριος Γιώργος Γκοδοσίδης

Νέος Αστυνομικός Διευθυντής Ξάνθης ορίστηκε με απόφαση της ΕΛΑΣ, ο μέχρι πρότινος Υποδιευθυντής της Α.Δ. Ξάνθης, κύριος Γιώργος Γκοδοσίδης. Κατόπιν προαγωγής του κυρίου Ιωακείμ Τσουκνάδη στον βαθμό του Ταξιάρχου και μετάθεσής του στην πόλη της Αλεξανδρούπολης, ο κύριος Γιώργος Γκοδοσίδης θεωρήθηκε ο καταλληλότερος, για να αναλάβει την θέση του Αστυνομικού Διευθυντή.
Σε σχετικές δηλώσεις του στην εφημερίδα μας, ο τελευταίος επισημαίνει για την προαγωγή του πως «με απόφαση του αρχηγού της ΕΛΑΣ ανέλαβα τα καθήκοντα του Αστυνομικού Διευθυντή Ξάνθης» και συνεχίζει λέγοντας, αναφερόμενος στις προτεραιότητές του, ότι «προτεραιότητά μου αποτελούσε και συνεχίζει να αποτελεί η αποτελεσματική αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, οποιασδήποτε μορφής. Η εμπέδωση της ασφάλειας στους πολίτες και η κατανόηση των τελευταίων, ότι ο αστυνομικός είναι πάντοτε δίπλα τους».