Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Να απολογηθούν όσοι διασπείρουν αυτά τα ψεύδη

Διαψεύδει κατηγορηματικά το ΠΑΣΟΚ Ξάνθης, την μετατροπή
του Στρατοπέδου Στεφανίδη σε κέντρο φύλαξης λαθρομεταναστών

Αχιλλέας Τσαρτσάρας:
Να απολογηθούν όσοι
διασπείρουν αυτά τα ψεύδη


- «Δεν υπάρχει ούτε σαν σκέψη η μετατροπή του στρατοπέδου «Στεφανίδη» σε κέντρο κράτησης λαθρομεταναστών. Αυτοί που διασπείρουν τέτοια πράγματα, καλά θα κάνουν να απολογηθούν οι ίδιοι, για την κατάσταση που έχουν δημιουργήσει»

Το κτήριο που επισκευάζεται στο στρατόπεδο είναι για τους Υπαξιωματικούς και όχι για τους λαθρομετανάστες

Η φημολογία περί μετατροπής του στρατοπέδου «Στεφανίδη» στην Ξάνθη σε χώρο κράτησης λαθρομεταναστών έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στην τοπική κοινωνία. Μάλιστα, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, κύριος Αλέκος Κοντός, υπέβαλε σχετική ερώτηση στην βουλή, προκειμένου να διευκρινιστούν οι προθέσεις της κυβέρνησης, όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα.
Σύμφωνα, πάντως, με αυτά που επισημαίνει στην εφημερίδα μας ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Ξάνθης, κύριος Αχιλλέας Τσαρτσάρας, δεν τίθεται τέτοιο θέμα, καθώς δεν εμπίπτει στις προθέσεις της κυβέρνησης η μετατροπή του στρατοπέδου σε χώρο για τη κράτηση των μεταναστών.
Σύμφωνα με αυτά που επισημαίνει στην εφημερίδα μας ο κύριος Α. Τσαρτσάρας, η φημολογία περί του θέματος οφείλεται στις εργασίες που ξεκίνησαν σε κτήριο του στρατοπέδου για την διαμονή υπαξιωματικών. Τότε, είναι που κάποιοι άρχισαν να γράφουν σε διάφορα blogs, ότι το στρατόπεδο «Στεφανίδη» ετοιμάζεται νε μετατραπεί σε χώρο υποδοχής μεταναστών.
Ο κύριος Α. Τσαρτσάρας αποδίδει σε παρερμηνεία την φημολογία για την δημιουργία κέντρου κράτησης των λαθρομεταναστών. «Δεν υπάρχει ούτε σαν σκέψη η μετατροπή του στρατοπέδου «Στεφανίδη» σε κέντρο κράτησης λαθρομεταναστών. Αυτοί που διασπείρουν τέτοια πράγματα, καλά θα κάνουν να απολογηθούν οι ίδιοι, για την κατάσταση που έχουν δημιουργήσει» καταλήγει χαρακτηριστικά ο κύριος Α. Τσαρτσάρας.