Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Επίσκεψη Κεδίκογλου με προεκλογική χροιά

Το Σάββατο, ο υπεύθυνος τομέα πολιτικής ευθύνης ΜΜΕ Νέας Δημοκρατίας, κύριος Σ. Κεδίκογλου, θα έχει συνάντηση με εκπροσώπους των ΜΜΕ όλης της Περιφέρειας, για πρώτη φορά στην Ξάνθη

Επίσκεψη Κεδίκογλου
με προεκλογική χροιά


Τι αναφέρει για το θέμα η Πρόεδρος της ΝΟΔΕ, κυρία Σούλα Ιακωβίδου

Πληθαίνει η φημολογία που θέλει τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, κύριο Αντώνη Σαμαρά να επισκέπτεται και την Ξάνθη, στα πλαίσια περιοδείας του στην Θράκη, τον μήνα Μάρτιο. Βέβαια, ακόμη, τίποτα δεν είναι σίγουρο, αφού υπάρχουν και τα απρόβλεπτα, που μπορούν να λειτουργήσουν ανασταλτικά σε μια τέτοια απόφαση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Πάντως, οι επισκέψεις πολιτικών παραγόντων από όλους τους κομματικούς χώρους στην περιοχή μας είναι ένα γεγονός που εγείρει πολλά ερωτηματικά, όπως λόγου χάρη γιατί ξαφνικά η Θράκη έγινε πόλος έλξης για τους κυρίους των Αθηνών. Και δεν είναι μόνον η επίσκεψη Γ. Παπανδρέου, είναι και πολλές άλλες που έχουν γίνει και άλλες που θα γίνουν το επόμενο χρονικό διάστημα.
Σήμερα, λοιπόν, έρχεται στην Ξάνθη και ο κύριος Σίμος Κεδίκογλου , βουλευτής ΝΔ Νομού Ευβοίας και υπεύθυνος τομέα πολιτικής ευθύνης ΜΜΕ ΝΔ, προκειμένου να πραγματοποιήσει πολιτική ομιλία στις 19.30 στο ξενοδοχείο «Νατάσσα». Θέμα της ομιλίας, σύμφωνα με αυτά που αναφέρει στην εφημερίδα μας η κυρία Σούλα Ιακωβίδου, Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ξάνθης, είναι οι τελευταίες εξελίξεις σε πολιτικό και οικονομικό επίπεδο στην χώρα μας.
Αξίζει να σημειωθεί, πως το Σάββατο ο κύριος Σ. Κεδίκογλου θα έχει συνάντηση με όλα τα Μέσα Ενημέρωσης , για να ακούσει τις απόψεις τους, αλλά και να τους καταθέσει τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας, ενόψει της κατάθεσης του νομοσχεδίου που αφορά τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.
Σύμφωνα με αυτά που υπογραμμίζει η κυρία Σούλα Ιακωβίδου, σκοπός του κυρίου Κεδίκογλου είναι να ακούσει τους προβληματισμούς των ανθρώπων των μέσων μαζικής ενημέρωσης όλης της Περιφέρειας σε μια συνάντηση, που για πρώτη φορά θα γίνει στην Ξάνθη.