Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Πρωταπριλιάτικο ψέμα η σηματοδότηση εκλογών από την επίσκεψη ΓΑΠ στην Θράκη

Αχιλλέας Τσαρτσάρας:
Πρωταπριλιάτικο ψέμα η σηματοδότηση
εκλογών από την επίσκεψη ΓΑΠ στην Θράκη


Στο Δημάριο Ξάνθης θα βρίσκεται σήμερα το πρωί ο πρωθυπουργός της χώρας, προκειμένου να επισκεφτεί τον πιο απομακρυσμένο οικισμό του Νομού

Στον Νομό Ξάνθης θα βρίσκεται σήμερα το πρωί ο πρωθυπουργός της χώρας, κύριος Γιώργος Παπανδρέου, στα πλαίσια επίσκεψής του στην περιοχή της Θράκης.
Σύμφωνα με αυτά που επισημαίνει στην εφημερίδα μας ο κύριος Αχιλλέας Τσαρτσάρας, Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Ξάνθης, ο πρωθυπουργός θα επισκεφτεί, μόνον, το Δημάριο, τον πιο απομακρυσμένο οικισμό του Νομού, ώστε να ενημερωθεί αναφορικά με τα προβλήματα της περιοχής και των κατοίκων. Η επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί στις έντεκα το πρωί. Ενώ, λόγω ασφυκτικά περιορισμένου χρόνου, ο κύριος Γιώργος Παπανδρέου δε θα βρεθεί στην πεδινή περιοχή της Ξάνθης.
Παράλληλα, ο κύριος Αχιλλέας Τσαρτσάρας, υπογραμμίζει με έμφαση, ότι η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ, επιθυμεί να συνδυάσει την επίσκεψη του πρωθυπουργού στο Δημάριο με τον κάθετο άξονα, καθώς ο εν λόγω δρόμος θα περνάει από εκείνη την περιοχή.
Να σημειωθεί, ότι ο τελευταίος βρέθηκε εχθές στην Σαμοθράκη. Ενώ, μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψής του στο Δημάριο Ξάνθης θα μεταβεί στην γειτονική πόλη της Κομοτηνής, όπου θα παραστεί στην συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Στην συνέχεια θα ακολουθήσει ομιλία του πρωθυπουργού.
Κλείνοντας, επειδή δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν συνδέσει την επίσκεψη του κυρίου Γιώργου Παπανδρέου με πρόωρες εθνικές εκλογές, σε σχετική ερώτηση της εφημερίδας μας προς τον κύριο Αχιλλέα Τσαρτσάρα, ο τελευταίος επισημαίνει χαρακτηριστικά πως «αυτοί που βλέπουν πρόωρες εκλογές πίσω από την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Θράκη, σκέφτονται την πρωταπριλιά».