Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Στα χέρια της Αστυνομίας οι άσπλαχνοι δράστες…

Γέννησε στο Νοσοκομείο Ξάνθης και προσπάθησε να πουλήσει το νεογέννητο

Στα χέρια της Αστυνομίας
οι άσπλαχνοι δράστες…

Βουλγάρα η μάνα «τέρας»


-Συλλήψεις τεσσάρων ατόμων με την κατηγορία αγοραπωλησίας και προώθησης παράνομης υιοθεσίας βρέφους
-Η αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας έχει επιληφθεί του θέματος


Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε προχθές, πρωινές ώρες, στο Νοσοκομείο της Ξάνθης, όταν μια νεαρή Βουλγάρα προσπάθησε, σύμφωνα με τις ενδείξεις της αστυνομίας, να πουλήσει το νεογέννητο μωρό της.
Η αγοραπωλησία του νεογνού απετράπη κατόπιν επέμβασης της αστυνομίας Καβάλας, που έχοντας σοβαρές ενδείξεις ότι επιχειρείται πώληση και παράνομη υιοθεσία βρέφους, προχώρησε σε συλλήψεις τεσσάρων ατόμων που εμπλέκονται στην υπόθεση.
Η νεαρή μητέρα, μαζί με τα τρία υπόλοιπα άτομα που είναι μπλεγμένα στην υπόθεση, κρατείται στην ασφάλεια του αστυνομικού τμήματος Καβάλας.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε, η έρευνα για την διαλεύκανση της υπόθεσης βρίσκεται σε εξέλιξη. Ενώ, το μωρό νοσηλεύεται προσωρινά στην παιδιατρική κλινική της Ξάνθης.
Πάντως, δεν είναι το πρώτο περιστατικό, όταν αλλοδαπή μητέρα έρχεται στην χώρα μας, με σκοπό να γεννήσει εδώ το μωρό της και να το πουλήσει. Το θέμα είναι πολυσχιδές και παίρνει διαστάσεις κοινωνικού φαινομένου με προεκτάσεις, γεγονός που θα έπρεπε να προβληματίσει σοβαρά την ελληνική Πολιτεία.