Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Της Πολιτικής Το ##

Της Πολιτικής Το ##
Γράφει ο Σταύρος Βλαχόπουλος

Η αρχή έγινε... Έπεται και συνέχεια... Το Πανεπιστημιακό Άσυλο εκμεταλλεύονται όσοι ήρθαν παράνομα στην χώρα μας:



Ευθύνες στην Αστυνομία έριξαν ορισμένοι, για την είσοδο των αλλοδαπών, που βρίσκονται παράνομα στην χώρα μας, σε Πανεπιστήμιο την Αθήνας και ειλικρινά αναρωτιέμαι, πόσο άχρηστος λαός είμαστε. Από την μια να λέμε να μην παρέμβει μέσα στα Πανεπιστήμια η Αστυνομία όταν υπάρχουν επεισόδια από κουκουλοφόρους και από την άλλη, γιατί δεν παρενέβη η ΕΛ.ΑΣ ώστε να πετάξει εκτός πανεπιστημίου τους αλλοδαπούς. Μα είναι δυνατόν να φάσκουμε και να αντιφάσκουμε σε τέτοιου είδους ζητήματα; Να επιτρέπεται η παρέμβαση της Αστυνομίας τελικά ή όχι; Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα θα πρέπει να δοθεί άμεσα, γιατί αυτό που συνέβη στην Αθήνα είναι η αρχή και να μου το θυμηθείτε, πως θα συνεχίσει να συμβαίνει σε όλα τα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα της χώρας από εδώ και πέρα.

Στο φουλ οι απεργιακές κινητοποιήσεις των Δικηγόρων
Σε αποχή διαρκείας αποφάσισαν να προχωρήσουν οι Δικηγόροι της Ξάνθης, από τις αίθουσες των Δικαστηρίων:


Κόντρα στην κόντρα οι δικηγόροι, ενάντια στις πολιτικές που ασκεί η Κυβέρνηση, σχετικά με το άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, πριν δυο ημέρες συνεδρίασε ο Δικηγορικός Σύλλογος Ξάνθης και έλαβε την απόφαση να προχωρήσει σε αποχή διαρκείας από τις δικαστικές αίθουσες, προβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο την διαμαρτυρία τους, απέναντι στις αποφάσεις του Πρωθυπουργού και των συνεργατών του. Από όλη αυτή την ιστορία βέβαια, ζημιωμένοι μένουν οι πολίτες, οι οποίοι περίμεναν να διεκπεραιωθούν οι δικαστικές τους υποθέσεις, πράγμα το οποίο είναι ακατόρθωτο μετά από αυτές τις εξελίξεις.

Ενώ οι της Ντόρας Αρχηγοί οργώνουν την Θράκη, ο Αρχηγός της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, απαξιεί να βρεθεί στην Ξάνθη:

Μπορεί να δόθηκε σκληρή μάχη στην Ξάνθη, προκειμένου να εκλεχτεί ως αρχηγός της ΝΔ ο Αντώνης Σαμαράς, αλλά όπως φαίνεται από τα μέχρι τώρα στοιχεία που όλοι γνωρίζουμε, αυτό δεν κατέστη αρκετό για να τον αναγκάσει να βρεθεί στην περιοχή μας, έστω και ως περαστικός. Δυστυχώς ο κύριος Σαμαράς, απογοήτευσε όσους τον υποστήριξαν και με αυτήν του την τακτική, κάποιους τους αναγκάζει να αναζητήσουν καινούρια κομματική στέγη. Θα μου πείτε πως δεν κράτησε τον λόγο του, για να στείλει στο σπίτι όσους έφτασαν το κόμμα σε αυτό στο σημείο, θα επισκεπτόταν την Ξάνθη; και όντως δεν θα έχετε καθόλου άδικο.



Προς Φαρμακευτικό Σύλλογο Ξάνθης ενταύθα: Γιατί δεν δίνετε στην δημοσιότητα το όνομα του Φαρμακοποιού, απεργοσπάστη;

Απορώ ειλικρινά, γιατί ο Φαρμακευτικός Σύλλογος δεν έβγαλε κάποια ανακοίνωση, καταγγέλλοντας την στάση Φαρμακοποιού, ο οποίος έγραψε στα παλιά του τα παπούτσια την απόφασή τους για απεργία και αντί να κρατήσει μονο2 ώρες ανοιχτό το φαρμακείο του, που βρίσκεται κοντά στην Ξάνθη, συνέχισε να λειτουργεί μέχρι τις δυο και μισή το μεσημέρι. Το θέμα αναδείχτηκε μέσα από την εφημερίδα μου και μάλιστα σε αποκλειστικότητα ,αλλά δεν είδαμε τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Ξάνθης να δίνει έκταση στην υπόθεση.

Φτιαγμένη από Έλληνες η εφεύρεση του Αιώνα !!!
Το αόρατο σταχτοδοχείο, απάντηση στην καπνοαπαγόρευση:


Το είδα εχθές σε πρωινή εκπομπή και ειλικρινά χειροκρότησα την εξυπνάδα του Έλληνα. Δεν αντέχουμε, έλεγε ο καφετζής, και έτσι ανακαλύψαμε τρόπο ώστε να υπάρχουν αόρατα σταχτοδοχεία στα τραπέζια. Ο αφιλότιμος καφετζής λοιπόν, αφού έφαγε το πρόστιμο και βέλαξε ο Άνθρωπος μέσα στην οικονομική κρίση, έκατσε μαζί με τους θαμώνες του καφενείου και αποφάσισαν να ανοίξουν τρύπες στο κέντρο των τραπεζιών, ώστε να μπαίνει χωνευτά μέσα το σταχτοδοχείο και να σκεπάζεται με ένα απλό κομμάτι χαρτί, ώστε όταν θα μπαίνουν μέσα οι Δημοτικοί Αστυνομικοί για έλεγχο, να μην βλέπουν τα τασάκια. Όντως αυτή η σκέψη και αυτή η ευρεσιτεχνία, μόνο ως εφεύρεση του αιώνα μπορεί να χαρακτηριστεί...!!!