Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Ξεκινάνε από σήμερα οι εκπτώσεις

Ξεκινάνε από σήμερα οι εκπτώσεις

Ευθύμης Μίλκογλου, Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ξάνθης:
«Οι Ξανθιώτες πρέπει να τιμήσουν την τοπική αγορά και τα τοπικά προϊόντα, αφού συνδυάζουμε καλές τιμές με καλή ποιότητα»

Από σήμερα, Σάββατο 15 Ιανουαρίου, ξεκινάει η περίοδος των εκπτώσεων, η οποία θα κρατήσει μέχρι και τις είκοσι οκτώ Φεβρουαρίου. Μια περίοδος που περιμένουν με ιδιαίτερη χαρά οι γυναίκες, που έχουν αποφασίσει να αλλάξουν την γκαρνταρόμπα τους ή τουλάχιστον να πάρουν κάποια βασικά είδη ένδυσης, που λείπουν από την ντουλάπα τους. Βέβαια, δεν είναι λίγοι και οι υπόλοιποι συμπολίτες μας, οι οποίοι περιμένουν την περίοδο των εκπτώσεων για να κάνουν τα ψώνια τους.
Ιδιαίτερα αισιόδοξοι για την ομαλή έκβαση των φετινών εκπτώσεων εμφανίζονται οι περισσότεροι έμποροι της τοπικής αγοράς, αφού όπως επισημαίνει ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ξάνθης, κύριος Ευθύμης Μίλκογλου: «η αισιοδοξία είναι το μόνο που μας έχει μείνει».
Σύμφωνα με αυτά που υπογραμμίζει με έμφαση ο τελευταίος, « οι Ξανθιώτες πρέπει να τιμήσουν την τοπική αγορά και τα τοπικά προϊόντα, αφού συνδυάζουμε καλές τιμές με καλή ποιότητα».
Οι εκπτώσεις αποτελούν μια δεύτερη ανάσα για τους καταστηματάρχες της Ξάνθης μετά τις περασμένες γιορτές, σύμφωνα με αυτά που αναφέρει, παράλληλα, ο κύριος Ευθύμης Μίλκογλου, ο οποίος ζητά για πολλοστή φορά την στήριξη της τοπικής αγοράς από το καταναλωτικό κοινό της Ξάνθης.