Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

Την Δημοτική Αγορά της Ξάνθης επισκέφτηκαν Ξυνίδης, Γιαννακίδης και Καραλίδης, για τις καθιερωμένες ευχές παραμονή Πρωτοχρονιάς

Την Δημοτική Αγορά της Ξάνθης επισκέφτηκαν Ξυνίδης, Γιαννακίδης και Καραλίδης, για τις καθιερωμένες ευχές παραμονή Πρωτοχρονιάς


Την Δημοτική Αγορά Ξάνθης επισκέφτηκε παραμονή Πρωτοχρονιάς ο Αιρετός Περιφερειάρχης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, κύριος Άρης Γιαννακίδης, συνοδευόμενος από τον Αναπληρωτή Υπουργό Περιφερειακής Ανάπτυξης, κύριο Σ. Ξυνίδη και τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης, κύριο Φ. Καραλίδη, για να ανταλλάξει ευχές με τους επαγγελματίες και τους καταναλωτές.
Στις δηλώσεις που έκανε στην συνέχεια στους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ, ο κύριος Γ. Γιαννακίδης ευχήθηκε σε όλους Χρόνια Πολλά για το καινούργιο έτος. Ενώ, δεσμεύτηκε να είναι κοντά στους πολίτες, στέλνοντας, παράλληλα, το μήνυμα για ενότητα και προϋποθέσεις δημιουργίας μιας καλύτερης Περιφέρειας.
Ο κύριος Σ. Ξυνίδης, από την άλλη, αναφερόμενος στον νέο αναπτυξιακό νόμο, τόνισε, ότι η μόνιμη και σε βάθος χρόνου ανάπτυξη αποτελεί βασικό σκοπό του συγκεκριμένου νόμου, καθώς και η επιβράβευση κερδοφόρων επιχειρήσεων μέσα από φοροαπαλλαγές.
Ενώ, ο Φώτης Καραλίδης ευχήθηκε Χρόνια Πολλά σε όλους τους συμπολίτες μας. Αναφερόμενος στον καινούργιο θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης, τόνισε ότι υπάρχει διάθεση και όρεξη για ουσιαστικές αλλαγές σε επίπεδο Περιφέρειας. Τόνισε από την άλλη, ότι λύθηκε το θέμα με το πρωτόκολλο και έτσι θα λειτουργήσουν κανονικά από την Δευτέρα όλες οι υπηρεσίες, στα πλαίσια της νέας Περιφερειακής αυτοδιοίκησης.