Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Ξαναζωντανεύει η Εμπορική Λέσχη Ξάνθης

Ξαναζωντανεύει η Εμπορική Λέσχη Ξάνθης
Σαν τους παλιούς καλούς καιρούς


Από επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Εμπορική Λέσχη Ξάνθης, για τον εορτασμό των Χριστουγέννων, την περασμένη Παρασκευή

Μέσα από μια όμορφη βραδιά, πλαισιωμένη από χαρούμενους ήχους και πολλές γεύσεις, γιόρτασαν οι Ξανθιώτες έμποροι, αλλά και άλλοι πολίτες της πόλης, τον ερχομό των Χριστουγέννων, την Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου στην αίθουσα της Εμπορικής Λέσχης Ξάνθης.
Πλήθος κόσμου, μεταξύ των οποίων και πολλά παιδιά, τίμησαν με την παρουσία τους την γιορτή που στήθηκε στον χώρο της Εμπορικής Λέσχης. Η βραδιά εξελίχθηκε σε ένα όμορφο γλέντι με πολύ χορό και ζωντανή μουσική, που κάλυπτε όλα τα γούστα.
Οι χαρούμενες νότες και τα γέλια των Ξανθιωτών, οι οποίοι βρέθηκαν στην γιορτή, αποτελούν, σίγουρα, μια χαρακτηριστική ένδειξη της μεγάλης αλλαγής που έχει προγραμματιστεί να γίνει στην λειτουργία της Εμπορικής Λέσχης, ώστε ο φορέας να ζωντανέψει και να αποκτήσει τον ρόλο που του αξίζει στην κοινωνία της Ξάνθης.
Κρίνοντας και από την επιτυχία της εκδήλωσης, μπορούμε εύκολα να προδικάσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα για την πορεία και το μέλλον της Εμπορικής Λέσχης, που θέλει και πρέπει να διαδραματίσει έναν σπουδαίο ρόλο στα κοινά πράγματα της Ξάνθης. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ιδιαίτερα ικανοποιημένοι εμφανίστηκαν οι έμποροι που βρέθηκαν στην γιορτή, οι οποίοι επισήμαναν, ότι η Εμπορική Λέσχη αποκτά μια άλλη όψη, πολύ πιο οικεία και θετική για τον εμπορικό κόσμο της Ξάνθης.