Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Μετά τον Κύρνο, το Ορφανό, τη Ζηλωτή, το Π. Εράσμιο, το Π. Άβατο και την Κεντητή, η Ηλιόπετρα έδωσε το στίγμα της Νίκης για την «Δημοτική Αλλαγή» στον

Μετά τον Κύρνο, το Ορφανό, τη Ζηλωτή,
το Π. Εράσμιο, το Π. Άβατο και την Κεντητή,
η Ηλιόπετρα έδωσε το στίγμα της Νίκης για την «Δημοτική Αλλαγή» στον Τόπειρο

Από άκρη σε άκρη οι κάτοικοι του Τοπείρου, επικροτούν και στηρίζουν την οριστική αλλαγή σελίδας, στηρίζοντας την παράταξη του Θ. Μίχογλου

Λαοθάλασσα περίμενε τον Υποψήφιο Δήμαρχο Τοπείρου Θ. Μίχογλου και τους συνεργάτες του στην Ηλιόπετρα, προκειμένου στα πλαίσια των περιοδειών, ο κύριος Μίχογλου να απευθύνει τον προεκλογικό μεν, αλλά ανθρώπινο δε, λόγο στους κατοίκους και ψηφοφόρους της περιοχής. Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Θωμάς Μίχογλου, συγκινημένος από την υποδοχή των κατοίκων, τους ευχαρίστησε μέσα από τα βάθη της καρδιάς του και αναφέρθηκε στο κατά βάση ανθρώπινο προεκλογικό πρόγραμμά του, το οποίο όπως υποστήριξε, αποτελεί την δέσμευσή του απέναντι στους κατοίκους του Δήμου Τοπείρου.
Ξεκινάμε ένα ταξίδι πρόκληση τόνισε, που με χαρά επεδίωξα να αντιμετωπίσω, κινούμενος αποκλειστικά από την αγάπη μου για τον τόπο που μεγάλωσα.
Μπαίνω σ’ αυτόν τον αγώνα με διάθεση να προσφέρω για τον τόπο που επιλέξαμε να ζούμε, να κάνουμε οικογένεια.
Με γνώμονα την κοινωνική συνοχή, μέσα από μια σειρά παρεμβάσεων σε θέματα υγείας, αλλά και επιλύσεως των καθημερινών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι παραμελημένοι από τη απερχόμενη Δημοτική Παρέα κάτοικοι της περιοχής.
Ο κύριος Μίχογλου μιλώντας στους κατοίκους της Ηλιόπετρας, αναφέρθηκε με έμφαση στις προσωπικές επιθέσεις που εξαπολύει η απερχόμενη Δημοτική Παρέα κατά του ιδίου και των συνεργατών του υποψηφίων, τονίζοντας πως αφού δεν έχουν κανένα έργο να παρουσιάσουν στον κόσμο, για όλα αυτά τα δώδεκα χαμένα χρόνια για την περιοχή, κυριευόμενοι από τον φόβο και τον πανικό, άρχισαν να ασχολούνται με το θέμα των προσωπικών επιθέσεων.
Συνεχίζοντας ο υποψήφιος Δήμαρχος Τοπείρου Θ. Μίχογλου, επεσήμανε πως πρωταρχικός στόχος των συνεργατών του και του ιδίου, είναι η άμεση παρέμβαση σε θέματα που απασχολούν και προβληματίζουν τους κάτοικους της περιοχής και όχι το πώς θα βολευτούν συγκεκριμένα πρόσωπα και συγγενείς αυτών, όπως έκανε τόσα χρόνια η απερχόμενη Δημοτική Αρχή.
Δέσμευσή μας, συνέχισε ο κύριος Μίχογλου, το ίσες ευκαιρίες για όλους, γιατί θέλουμε την κοινωνία των πολιτών να αποφασίζει για την πορεία του Τοπείρου και όχι την παρέα των κολλητών που μέχρι σήμερα λειτουργούσε υπέρ των δικών τους συμφερόντων και μόνο.
Κλείνοντας την ομιλία του, ο υποψήφιος Δήμαρχος Τοπείρου Θ. Μίχογλου, δήλωσε πως για την Ηλιόπετρα όπως και για τα υπόλοιπα χωριά του Δήμου Τοπείρου, η 8η Νοεμβρίου θα αποτελεί στο μέλλον μια εορταστική ημέρα για την οριστική απαλλαγή του τόπου από την παρέα των κολλητών και την αλλαγή σελίδας που θα θέσει τον Δήμο Τοπείρου σε τροχιά ανάπτυξης.
Το όνομα του συνδυασμού μας «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ» είναι ήδη γνωστό.
Δημοτική αλλαγή, γιατί το οφείλουμε στους νέους ανθρώπους, στην νεολαίας μας, στους ανθρώπους με σύγχρονη αντίληψη που αρνούνται να ενσωματωθούν σε απαρχαιωμένες σκέψεις, που αρνούνται να ενσωματωθούν στους ανθρώπους του κατεστημένου.
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ
Γιατί επιβάλλεται ο σεβασμός στον συνταξιούχο, στον απόμαχο άνθρωπο που προσδοκά εύκολες ημέρες.
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ
Γιατί το οφείλουμε στις παραδόσεις και την ιστορικότητα αυτής της περιοχής, στους συμπολίτες μας που αναζητούν συμμετοχή, δίκαιη αντιμετώπιση, ίση ανάπτυξη και βελτίωση ζωής σε κάθε οικισμό του Δήμου μας.
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ
Γιατί το οφείλουμε στις γενιές που θα έρθουν, γιατί σ’ αυτές πρέπει να παραδώσουμε έναν σύγχρονο Δήμο, έναν τόπο που θα αξίζει να ζει κάποιος στο μέλλον.
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ
Γιατί πάνω απ’ όλα το οφείλουμε στους εαυτούς μας. Γιατί η κοινωνία πρέπει να εξελίσσεται.
Στο κάλεσμα που απευθύνουμε σήμερα, δεσμευόμαστε να υπηρετήσουμε όλους τους συνδημότες μας, με σημαίας την ισονομία και ισοπολιτεία, με ήθος, συνέπεια, εντιμότητα και διαφάνεια.
ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΛΟΓΟ ΤΙΜΗΣ
ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ