Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Να ποια είναι η Νέα Εποχή του νυν Δημάρχου Τοπείρου ή μια άλλη, παλαιολιθικού τύπου εποχή…

Να ποια είναι η Νέα Εποχή του νυν Δημάρχου Τοπείρου ή μια άλλη, παλαιολιθικού τύπου εποχή…


Παρουσιάζουμε σήμερα φωτογραφικό υλικό από τα έργα του «πετυχημένου» Δημάρχου Τοπείρου. Μια εικόνα χίλιες λέξεις, που λένε, πως πράγματι με την παρούσα δημοτική αρχή, ο Τόπειρος ζει σε άλλη εποχή, παλαιολιθικού τύπου. Τα συμπεράσματα δικά σας…:
Επειδή πολύ χοντρά μας το κόβει ο κύριος Χατζηευαγγέλου στον Τόπειρο και επειδή γνωρίζω πολύ καλά πως το έργο του δώδεκα χρόνια στην περιοχή είναι πολύ μικρό σε σχέση με αυτό που θα έπρεπε να είχε γίνει, οφείλω να δημοσιεύσω ορισμένα πράγματα για να γνωρίζουν οι κάτοικοι της περιοχής, πως όχι μόνο δεν πρόκειται να κάνει τίποτε διαφορετικό ο συνδυασμός του κ. Χατζηευαγγέλου, αλλά προσπαθεί προεκλογικά να «παραπλανήσει» τους κατοίκους του Δήμου. Ο κύριος αυτός λοιπόν, στην τελευταία του ανακοίνωση επετέθη κατά του Θ. Μίχογλου, λέγοντας πως ο ίδιος αψήφησε τον καιρό και πραγματοποίησε περιοδείες, άσχετα αν αυτό έγινε για προεκλογικούς σκοπούς και τίποτε περισσότερο και πως ο Θωμάς Μίχογλου δεν πραγματοποίησε καμία περιοδεία, παρουσιάζοντας και πάλι την μισή αλήθεια κατά το δοκούν, όπως συνηθίζει εξάλλου η νυν δημοτική αρχή, ενώ η πραγματικότητα είναι πως δεν πραγματοποιήθηκε καμία περιοδεία του Θ. Μίχογλου για να μην ταλαιπωρηθούν οι κάτοικοι από την κακοκαιρία. Επειδή όμως κουράστηκα να ακούω δώδεκα χρόνια το «Νέα Εποχή», σήμερα είμαι αναγκασμένος να παρουσιάσω μέσω φωτογραφιών, ορισμένα από τα έργα του «Πετυχημένου;» επί δωδεκαετία Δημάρχου κυρίου Χατζηευαγγέλου, για να αποδείξω πολύ απλά την αλήθεια και για το ποια εποχή μιλά. Στις εικόνες που θα δείτε, αποδεικνύεται περίτρανα πως κοιμητήρια μουσουλμάνων έχουν μετατραπεί σε βοσκοτόπια, δρόμοι και γειτονιές σε λίμνες, νηπιαγωγείο χωρίς τουαλέτα, παιδικές χαρές που έχουν μετατραπεί σε πισινές από τα νερά της βροχής, κεντρικά σημεία του δήμου που έχουν μετατραπεί σε σκουπιδότοπους, σιντριβάνια που έχουν μετατραπεί σε χώρο εναπόθεσης τούβλων και μπαζών, το παραμελημένο και κατεστραμμένο πλέον κάμπινγκ των Μαγγάνων και άλλα πολλά. Είπαμε μια εικόνα χίλιες λέξεις και οι εικόνες που σήμερα δημοσιεύω, πολλές χιλιάδες λέξεις.
Και κάτι τελευταίο... Δεν λάβαμε απάντηση από την πλευρά του κυρίου Χατζηευαγγέλου για τα ερωτήματα που θέσαμε και αφορούσαν καταγγελία με θέμα εργαζόμενο του δήμου Τοπείρου, του οποίου η σύζυγος είναι υποψήφια με τον νυν Δήμαρχο και αναρωτιόμαστε τελικά, μήπως αληθεύουν τα όσα αναφέρονταν στην καταγγελία.