Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Στην Ρέμβη μίλησε ο Δήμαρχος Ξάνθης την περασμένη Πέμπτη

Στην Ρέμβη μίλησε ο Δήμαρχος Ξάνθης την περασμένη Πέμπτη


Δέσμευση για τοποθέτηση Αντιδημάρχου από την Ρέμβη σε περίπτωση νικηφόρου αποτελέσματος


Στην περιοχή της Ρέμβης πραγματοποίησε ομιλία ο Δήμαρχος Ξάνθης και εκ νέου υποψήφιος, κύριος Μιχάλης Στυλιανίδης, την περασμένη Πέμπτη, 4 Νοεμβρίου 2010.
Ο τελευταίος τόνισε το ενδιαφέρον του για την περιοχή, επισημαίνοντας τα έργα που έχουν υλοποιηθεί, αλλά και αυτά που είναι προγραμματισμένα να γίνουν στην Ρέμβη, σε περίπτωση επανεκλογής του.
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην νέα διοικητική μεταρρύθμιση, υπογραμμίζοντας με έμφαση, ότι δεν είναι καιρός για πειραματισμούς. Τόνισε δε, ότι ο ίδιος έχει δώσει εξετάσεις με επιτυχία.
Παράλληλα, κάλεσε τους κατοίκους να τιμήσουν με την ψήφο τους υποψήφιους της Ρέμβης για να έχουν εκπροσώπηση και στον Δήμο της Ξάνθης. Δεσμεύτηκε μάλιστα να κάνει Αντιδήμαρχο εκλεγέντα από την Ρέμβη, σε περίπτωση επανεκλογής του στον νεοσύστατο Δήμο Ξάνθης.
Ακολουθεί αυτούσια η ομιλία του Δημάρχου στην Ρέμβη:


Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για την εξαιρετική αυτή συγκέντρωση.
Ήδη σήμερα η Ρέμβη ψήφισε και από αυτόν εδώ τον χώρο, όλοι εσείς αγαπητοί μου στέλνετε το μήνυμα της νίκης του συνδυασμού μας «Ξάνθη – Σταυρούπολη Πρότυπο Δημιουργίας» προς κάθε κατεύθυνση και μάλιστα με ποσοστά πολύ μεγαλύτερα από κάθε άλλη φορά.
Εσείς είστε η δύναμή μας, εσείς μας οδηγείτε, και εμείς υποσχόμεθα πως θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την Ξάνθη και ειδικότερα για την Ρέμβη. Υποσχόμεθα πως θα ανταποκριθούμε στην εμπιστοσύνη που μας δείχνετε.
Θεώρησα, καθήκον μου, να κάνω αυτήν την συγκέντρωση, να επικοινωνήσω μαζί σας και να σας υποσχεθώ εγώ και οι συνεργάτες μου, ότι θα σας ανταποδώσουμε αυτή σας την αγάπη και εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μας με έργα, δράσεις και παρεμβάσεις που θα βελτιώνουν το επίπεδο της ζωή σας.
Μαζί ξεκινήσαμε μια επιτυχημένη πορεία πριν από μερικά χρόνια, μαζί θα συνεχίσουμε και την επόμενη Δημοτική περίοδο, γιατί μεταξύ μας υπάρχει μια αμοιβαία σχέση εμπιστοσύνης και μαζί θα σχεδιάσουμε την πορεία του Δήμου μας και κυρίως της Ρέμβης, για τα επόμενα χρόνια.
Ανέπτυξα την προηγούμενη εβδομάδα στην κεντρική πλατεία κατά τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου, το βασικό μας πρόγραμμα, καθώς και τα έργα που κάναμε την τρέχουσα δημοτική περίοδο.
Σήμερα από αυτή εδώ την θέση, θέλω να αναφερθώ μόνο για την περιοχή σας, τα έργα και τις δράσεις που υλοποιούμε γι’ αυτήν, αλλά και τι σχεδιάζουμε για την περιοχή αυτή.

ΥΛΟΠΟΙΗΣΑΜΕ
1- Εγκαταστήσαμε συγκρότημα φίλτρων για τη βελτίωση του πόσιμου νερού εξασφαλίζοντας επάρκεια και ποιότητα νερού.
2- Κάναμε δίκτυα ύδρευσης, αποχέτευσης ακαθάρτων & όμβριων στην περιοχή για την προστασία της υγείας των κατοίκων και του περιβάλλοντος.
3- Κατασκευή δικτύων ύδρευσης & αποχέτευσης στις οδούς Δράμας & Τζαβέλα
4- Κατασκευή αγωγού όμβριων στην πάροδο Γ. Κονδύλη - Καλευρά
5- Ανάπλαση κόμβου Θ. Δούκα – Δράμας – Κονδύλη – Π. Κυρίλλου
6- Κατασκευή κόμβου στη συμβολή των οδών Τζαβέλα – Πιαλόγλου – Τυρολόης – Καλευρά - Αρρανού
7- Ασφαλτοστρώσεις δρόμων
8 - Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
9- Συντήρηση Σχολείων περιοχής
10- Ηλεκτροφωτισμός οδών της περιοχής
11- Κυρίως ανάπλαση & διαμόρφωση οδών συνοικισμού Ρέμβης (οδού Δράμας κλπ.)

Βρισκόμαστε, φίλες και φίλοι, 3 ημέρες πριν από τις εκλογές της προσεχούς Κυριακής.
Είναι, απολύτως, βέβαιο πως και με την δική σας ψήφο, ο συνδυασμός μας θα είναι ο μεγάλος νικητής των εκλογών.
Ο κόσμος όλος, μας εμπιστεύεται, γιατί εμείς δώσαμε εξετάσεις και πετύχαμε.
Και δεν χρειάζονται πειραματισμοί αυτήν την δύσκολη περίοδο με τις αλλαγές που καθιέρωσε στην Διοίκηση της χώρας το σχέδιο «Καλλικράτης».
Εγώ θα σας προτείνω να ακούσετε με προσοχή όλους τους υποψηφίους δημάρχους, όλους τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους.
Απορρίψτε όμως αυτούς που θα σας τάξουν λαγούς με πετραχήλια. Αυτούς που θα σας πουν ούτε λίγο, ούτε πολύ ότι έχουν το μαγικό ραβδί και θα ικανοποιήσουν κάθε σας ανάγκη και επιθυμία.
Αυτούς που θα σας βρουν ως δια μαγείας δουλειά, ενώ οι ίδιοι απαγορεύουν δια νόμου τις προσλήψεις, και δεν αφήνουν τους Δήμους να κάνουν προσλήψεις, ούτε εποχικού προσωπικού, αυτούς που σαμποτάρουν τις προσπάθειες μας για να απασχοληθούν στο Δήμο άτομα από τη Ρέμβη που έχουν ανάγκη επιβίωσης.
Απομονώστε, αυτούς που διαστρεβλώνουν την αλήθεια, που το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να ρίχνουν λάσπη και να μας κατηγορούν χωρίς λόγο και μάλιστα λίγες μέρες προ των εκλογών.
Γυρίστε την πλάτη σας σ’ αυτούς που ανακάλυψαν τώρα τελευταία το συνοικισμό σας, ενώ μέχρι χθες δεν γνώρισαν που βρίσκεται.
Μαυρίστε αυτούς που μέχρι σήμερα δεν έκαναν τίποτε για σας, και που μόνο τώρα σας θυμήθηκαν, απλά και μόνο για να αρπάξουν την ψήφο σας.
Δώστε την ψήφο σας φίλες και φίλοι κάτοικοι της Ρέμβης σε μας, στον δικό μας συνδυασμό και στους δικούς σας ανθρώπους.
Έχουμε ένα ψηφοδέλτιο από άτομα που τα γνωρίζετε και σας γνωρίζουν.
Εμείς δεν κατεβήκαμε από το φεγγάρι και δεν προσπαθούμε να σας κοροϊδέψουμε.
Θέλω, όμως, αγαπητοί μου να σας παρακαλέσω το εξής:
Να δώσετε πρώτα από όλα την ψήφο σας στους κατοίκους της Ρέμβης που συμμετέχουν και κοσμούν, πρέπει να τονίσω το ψηφοδέλτιό μας.
Στους υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους, της Ρέμβης, στον Αλή Ογλού Εϊγήτ και στον Χασάν Ογλού Οχτάι.
Είναι και οι δύο (2) οι δικοί σας άνθρωποι, οι δικοί σας εκπρόσωποι στο Δημοτικό Συμβούλιο, ικανότατοι και το ενδιαφέρον τους για σας και την περιοχή είναι πολύ μεγάλο.
Ψηφίστε ακόμη για το Τοπικό Συμβούλιο της Ξάνθης τον επίσης δικός σας άνθρωπο, τον Σεϊτ Ογλού Οκτάϊ και είμαι βέβαιος πως θα σας εκπροσωπήσουν επάξια όλοι τους ανεξαιρέτως.
Εγώ υπόσχομαι, ότι θα τους αξιοποιήσω, θα τους έχω στενούς μου συνεργάτες και η Ρέμβη για πρώτη φορά θα έχει τον δικό του Αντιδήμαρχο, στον Δήμο της Ξάνθης, ο οποίος θα έχει την δυνατότητα να λύνει τα προβλήματα του οικισμού σας.
Μαζί με τους δικούς σας εκπροσώπους τα άτομα που προανέφερα, αλλά και με μια ομάδα ειδικών συνεργατών καταρτίσαμε το πρόγραμμά μας για τη Ρέμβη και τις ενέργειες που πρέπει να κάνουμε για να προωθήσουμε την λύση των προβλημάτων που σας ταλαιπωρούν αλλά και να αναπλάσουμε την περιοχή σας.
1. Στον τομέα της Πρόνοιας και των κοινωνικών υπηρεσιών και επιδομάτων, ο Δήμος θα αναλάβει από το νέο έτος αυτήν την αρμοδιότητα και να είσθε βέβαιοι πως η εξυπηρέτησή σας θα είναι πολύ καλύτερη, γιατί εμείς ξέρουμε τα προβλήματά σας.
2. Επίσης το Τμήμα Εμπορίου και το Τμήμα Υγιεινής της Νομαρχίας θα είναι υπηρεσίες του Δήμου, στον οποίο θα βρείτε την ανταπόκριση που περιμένετε.
3. Θέλω από τη θέση αυτή να σας τονίσω, ότι θα συνεχίσουμε και με νέα έργα ύδρευσης και αποχέτευσης όμβριων και ακαθάρτων, αλλά και με ασφαλτοστρώσεις και διαμορφώσεις Κ.Χ.
4. Ακόμη θέλω να σας υποσχεθώ, ότι αν εγκριθεί από την Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ το πρόγραμμα απασχόλησης που έχουμε καταρτίσει με την ΚΕΔΚΕ, πολλές δεκάδες θα είναι τα άτομα από τη Ρέμβη που θα δουλέψουν στο Δήμο μας.
5. Θα προχωρήσουμε τις διαδικασίες και θα δημιουργήσουμε πλατεία στο κέντρο του συνοικισμού.
6. Θα αναπλάσουμε τις οδούς Καραϊσκάκη, Αθ. Διάκου κ.λπ.
7. Θα διαμορφώσουμε και θα κατασκευάσουμε πεζοδρόμια όπου είναι εφικτό.
8. Θα διαμορφώσουμε την περιοχή γύρω από τα σχολεία.
9. Θα ηλεκτροφωτίσουμε τον οικισμό σας με νέα φωτιστικά, όπως κάναμε και με την οδό Δράμας.
10. Ακόμη θέλω να τονίσω πως θα βοηθήσουμε για τον περαιτέρω ευπρεπισμό του τεμένους του οικισμού, όπως κάναμε μέχρι σήμερα αναπλάθοντας και διαμορφώνοντας τον αύλειο χώρο του.
Για μας δεν υπάρχουν διαχωριστικές γραμμές και δεν ξεχωρίζουμε τους ανθρώπους, με το κόμμα, χρώμα, θρησκεία, καταγωγή και κουλτούρα.
Για μας είναι όλοι ίδιοι, και η μέχρι σήμερα συμπεριφορά μας νομίζω πως το αποδεικνύει.
Τελειώνοντας φίλες και φίλοι αφού σας ευχαριστήσω και πάλι για την έντονη και ενθουσιώδη παρουσία σας και για την υπομονή σας, σας ζητώ να ψηφίσετε τον Συνδυασμό μας για να συνεχίσουμε μαζί και την επόμενη τετραετία, σας ζητώ να αναδείξετε δημοτικούς συμβούλους τον Εϊγήτ και τον Οχτάϊ, και τοπικό σύμβουλο, τον Οκτάϊ, ώστε όλοι μαζί να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για τη Ρέμβη και την Ξάνθη, ώστε πραγματικά να είναι Πρότυπο Δημιουργίας.