Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Της Πολιτικής Το ##
Γράφει ο Σταύρος Βλαχόπουλος

Ρόμπα μας έκαναν διεθνώς οι εγκάθετοι στις Θέρμες, κρατώντας εγκλωβισμένους για αρκετή ώρα, Δημοσιογράφους της Γαλλικής Κρατικής Τηλεόρασης:
Δεν είναι η πρώτη φορά που ζούμε μια παρόμοια κατάσταση, καθώς αποδεικνύεται περίτρανα ότι, το προξενείο έχει περάσει για τα καλά την γραμμή της Άγκυρας στην ορεινή περιοχή και οι εγκάθετοι έχουν μάθει καλά το μάθημά τους. Πρόκειται για πολλοστή φορά που επιχειρούν να μας κάνουν ως χώρα και ως περιοχή διεθνώς ρεζίλι, αφού επετέθησαν φραστικά κατά Γαλλικού τηλεοπτικού συνεργείου, το οποίο πραγματοποιούσε γυρίσματα στις Θέρμες, ώστε να διαφημιστεί η ορεινή μας περιοχή στο εξωτερικό.
Είναι χαρακτηριστικές οι Δηλώσεις της Γαλλίδας Δημοσιογράφου, η οποία έντρομη τόνισε ότι, αφού τους περικύκλωσαν, τους έφτυναν, ζητώντας να τους παραδώσουν την κασέτα των γυρισμάτων και τους καθυστερούσαν, προκειμένου να προλάβουν τα Τουρκικά Μέσα Ενημέρωσης να καλύψουν το περιστατικό, παρουσιάζοντάς το όπως θα συνέφερε πάντα στην Τούρκικη Πλευρά.
Με αυτό το περιστατικό δυστυχώς, η υπομονή η δική μου έχει τελειώσει και ειλικρινά, χαρακτηρίζω ηλίθιους και βλάκες, Πολιτικούς και Υπηρεσιακούς παράγοντες της χώρας μας, που μας έφτασαν σε αυτό το χάλι.

Ήρωες οι Πομάκοι της ορεινής περιοχής, διεκδικούν τα δικαιώματα που θέλει να τους στερήσει το Προξενείο, με την ηλίθια ανοχή της Ελλάδας:
Ήρωες πραγματικά της σύγχρονης εποχής μας, είναι οι Έλληνες Πομάκοι της ορεινής περιοχής του Νομού μας, που πάνε κόντρα διακινδυνεύοντας ακόμα και την σωματική τους ακεραιότητα, σε Προξενείο, Εγκάθετους και Τουρκικό κράτος, χωρίς να έχουν ποτέ την βοήθεια του Διαλυμένου όχι μόνο σε οικονομικό επίπεδο, αλλά και σε επίπεδο εξωτερικής πολιτικής, Ελληνικού Κράτους. Είναι οι Ήρωες της καθημερινότητάς μας και θα πρέπει να τους στηρίξουμε με κάθε τρόπο, απέναντι τις προκλητικότητες των Εγκάθετων της Τουρκίας.
Το επεισόδιο στις Θέρμες έγινε μόνο και μόνο, επειδή η Γαλλική Κρατική Τηλεόραση ήθελε να παρουσιάσει του Ήρωες Πομάκους της Ορεινής περιοχής του Νομού μας και επειδή αυτό δεν το γούσταραν οι Τουρκαλάδες Εγκάθετοι της Άγκυρας και υπασπιστές πολιτικών προσώπων της περιοχής μας, δημιούργησαν την φασαρία, προκειμένου από τα δικά τους Τουρκικά Μέσα Ενημέρωσης, να περάσουν την προπαγάνδα που χρόνια τώρα βλέπουμε.

Ποιος Αυτοδιοικητικός έσπασε από τα νεύρα του το κινητό του τηλέφωνο, μόλις έμαθε ότι ο Άγγελος Κηλικιώτης επέλεξε να πορευθεί καθαρά και έντιμα με τον Θωμά Μίχογλου;


Αμελητέα μας είπαν πως είναι η απουσία του Άγγελου Κηλικιώτη, από την πλευρά του Χατζηευαγγέλου, αλλά δυστυχώς τα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες ημέρες, κάτι άλλο μας δείχνουν. Για παράδειγμα θα σας αναφέρω πως αυτοδιοικητικός που έμαθε την μεταγραφή του Άγγελου Κηλικιώτη στον Συνδυασμό του Θωμά Μίχογλου, έσπασε το κινητό του τηλέφωνο από τα νεύρα. Από αυτήν την υπόθεση, δυο βέβαια είναι τα συμπεράσματα. Το πρώτο έχει να κάνει σχέση με το κινητό τηλέφωνο, το οποίο αν ήταν ιδιοκτησία αυτού του κυρίου, πάει καλώς και το έσπασε, αλλά αν ανήκε στον Δήμο Τοπείρου, τότε σίγουρα θα πρέπει αυτός να λογοδοτήσει. Το δεύτερο θέμα έχει να κάνει σχέση με τις γλοιώδεις φαμφάρες που άρχισαν να διαδίδουν οι φίλα προσκείμενοι και κολλητοί του νυν Δημάρχου Τοπείρου Σ. Χατζηευαγγέλου, περί αμελητέας ζημιάς για την μεταγραφή του Αιώνα που έγινε στον Τόπειρο και ακούει στο όνομα Άγγελος Κηλικιώτης. Και το αναφέρω αυτό, γιατί πολύ απλά, από την ημέρα που ο Άγγελος Κηλικιώτης αποφάσισε να συνεχίσει την αυτοδιοικητική του σταδιοδρομία από άλλο μετερίζι, με επικεφαλή έναν άνθρωπο καθαρό, έντιμο και πάνω από όλα με διάθεση για προσφορά στην περιοχή του Δήμου Τοπείρου, άρχισε να μην έχει αξία για την πλευρά του νυν Δημάρχου, όπως οι φίλα προσκείμενοι σε αυτόν διαδίδουν, ενώ όσο ήταν μαζί τους, αποτελούσε έναν άνθρωπο με αξία στην πολιτική και στην αυτοδιοίκηση. Ο Άγγελος Κηλικιώτης με την πράξη του αυτή, απέδειξε περίτρανα πως υπάρχουν άνθρωποι που αναγνωρίζουν τα λάθη και άμεσα με οποιοδήποτε κόστος, επιδιώκουν να τα διορθώσουν.

Παροξυσμός των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων μέσω FaceBook:


Παροξυσμός έχει πιάσει στην κυριολεξία του υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους του Νομού μας και έχουν επιδοθεί τελευταία σε έναν αγώνα, για το ποιος θα κάνει καλύτερο τον προεκλογικό τους αγώνα, μέσα από το Face Book. Βλέπετε το Τζάμπα είναι πιο γλυκό και σε αυτές τις εκλογές που για κανέναν δεν είναι τίποτε σίγουρο, η Τζάμπα Διαφήμιση μέσω του Face Book επικρατεί κατά κόρον έναντι όλων των υπολοίπων.
Βέβαια εδώ εγώ αναρωτιέμαι, το πώς είναι δυνατόν οι κύριοι του Face Book να επιτρέπουν την τζάμπα διαφήμιση των υποψηφίων χωρίς να τους χρεώνουν το παραμικρό, δημιουργώντας προβλήματα σε όλα τα Μέσα Ενημέρωσης, τα οποία δυστυχώς πλέον έχουν φτάσει στον πάτο και μετά βίας επιβιώνουν. Βέβαια η τακτική της Τζάμπα προβολής από τους ντεμέκ πολιτικούς της περιοχής μας, είναι γνωστοί σε όλους μας εδώ και χρόνια και μάταια κάποιοι προσπάθησαν αυτό να το αλλάξουν, γιατί δυστυχώς ορισμένοι δεν θέλουν να καταλάβουν ότι και τα ΜΜΕ είναι επιχειρήσεις οι οποίες και πρέπει να συντηρηθούν, αλλά και να πληρώσουν το προσωπικό που έχουν.

Οργώνουν τον Τόπειρο Θ. Μίχογλου και Σ. Μωραΐτης, δίνοντας τον προσωπικό τους καθαρό αγώνα:
Όχι μια αλλά ακόμα και τρεις φορές την ημέρα, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Τοπείρου Θ. Μίχογλου και ο Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Σ. Μωραΐτης μεταβαίνουν στην περιοχή του Δήμου Τοπείρου, προκειμένου να έχουν επαφές με κατοίκους της εκεί περιοχής, για να συζητήσουν μαζί τους, τόσο τα προβλήματα όσο και την πορεία η οποία θα ακολουθηθεί μετά τις εκλογές, έτσι ώστε να επιτευχθεί ο μέγιστος βαθμός ανάπτυξης στην παραμελημένη από την νυν Δημοτική Αρχή περιοχή του Δήμου Τοπείρου. Καθημερινά καταγράφουνε τα προβλήματα τις περιοχής και επάνω σε αυτά στήνουν τον αναπτυξιακό σχεδιασμό του συνδυασμού τους, ώστε να είναι έτοιμοι από την επόμενη ημέρα των εκλογών, να θέσουν σε εφαρμογή το προεκλογικό τους πρόγραμμα.

Αυτοί που ψευδώς διαδίδουν ότι προτάθηκε στον Φ. Τσαλίδη να είναι υποψήφιος Δήμαρχος στα Άβδηρα:

Ε, όχι και έγινε πρόταση στον Φ. Τσαλίδη να είναι υποψήφιος Δήμαρχος Αβδήρων. Μα καλά εσείς κύριοι δεν είσαστε που εδώ και χρόνια φωνάζατε πως ο Φ. Τσαλίδης είναι ανύπαρκτος και πως μόνο ο Βουλευτής Αλέξανδρος Κοντός είναι άξιος; Γιατί δεν προτείνετε να είναι υποψήφιος Δήμαρχος Αβδήρων ο πετυχημένος πρώην Υπουργός και νυν Βουλευτής Ξάνθης, για να τελειώνουμε μια και έξω; Τι έγινε τώρα και προσπαθείτε να απαξιώσετε τον πετυχημένο πρώην Υπουργό και νυν Βουλευτή; Για να τελειώνουμε με το θέμα αυτό, ουδέποτε έγινε κάποια πρόταση στον Φ. Τσαλίδη για να είναι υποψήφιος Δήμαρχος Αβδήρων και φυσικά ο ίδιος ποτέ του δεν επιδίωξε κάτι τέτοιο.