Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Ξάνθη, Κομοτηνή και Αλεξανδρούπολη, οι τρεις πόλεις της χώρας από όπου θα ξεκινήσει η εγκατάσταση του δικτύου οπτικών ινών νέας γενιάς VDSL

Ξάνθη, Κομοτηνή και Αλεξανδρούπολη, οι τρεις πόλεις της χώρας από όπου θα ξεκινήσει η εγκατάσταση του δικτύου οπτικών ινών νέας γενιάς VDSL
Σχετική συνάντηση Δημάρχου, κυρίου Μ. Στυλιανίδη με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΤΕ, κύριο Π. Βουρλούμη, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης

  Συνάντηση με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΤΕ, κύριο Παναγή Βουρλούμη, είχε ο Δήμαρχος Ξάνθης, κύριος Μιχάλης Στυλιανίδης, το απόγευμα της Τρίτης.
  Η συνάντηση των δύο ανδρών, που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Δημάρχου μέσα σε φιλικό κλίμα, είχε ως θέμα συζήτησης, την εγκατάσταση του πρώτου δικτύου οπτικών ινών νέας γενιάς VDSL και η οποία ξεκινά από τις τρεις πόλεις της Θράκης, Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή και Ξάνθη.
  Μετά το πέρας της συζήτησης ο κύριος Μ. Στυλιανίδης, ως σωστός οικοδεσπότης, δώρισε στον φιλοξενούμενο του, βιβλίο για την πόλη μας «Ξάνθη, η πόλη με τα χίλια χρώματα». Ο κύριος Π. Βουρλούμης ανταπόδωσε την φιλοξενία με θερμές ευχαριστίες.
  Αποχωρώντας από το γραφείο του Δημάρχου, ο τελευταίος έκανε μια σύντομη δήλωση στους εκπροσώπους των τοπικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, αναφορικά με τον σκοπό της επίσκεψής του, υπογραμμίζοντας με έμφαση τα ακόλουθα:
  «Χαίρομαι που βρίσκομαι στην Ξάνθη, την όμορφη αυτή πόλη. Θα αρχίσουμε να βάζουμε οπτική ίνα από αυτή την πόλη. Η Ξάνθη μαζί με την Αλεξανδρούπολη και την Κομοτηνή θα είναι οι τρεις πρώτες πόλεις στην Ελλάδα που θα έχουν οπτική ίνα. Το κόστος επένδυσης το αναλαμβάνει αποκλειστικά ο ΟΤΕ. Με αυτό τον τρόπο θα αυξηθεί πάρα πολύ η ταχύτητα και η χωρητικότητα στο διαδίκτυο. Το έργο έχει ήδη ξεκινήσει».
  Ο Δήμαρχος από την πλευρά του αποχώρησε χωρίς να κάνει δηλώσεις, εξαιτίας των περιορισμών της προβολής των υποψηφίων.