Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Η χρυσή πεντάδα της Κυβέρνησης με καταγωγή από του πέντε Νομούς της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Η χρυσή πεντάδα της Κυβέρνησης με καταγωγή από του πέντε Νομούς της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης
Ανασχηματισμός:
Όπερ και εγένετο…
Αχιλλέας Τσαρτσάρας, Γραμματέας Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Ξάνθης:
«Όλοι στο κόμμα, λίγο-πολύ, περιμέναμε τον ανασχηματισμό, που έγινε με απόφαση του Προέδρου του κόμματος και σηματοδοτεί ορισμένα πράγματα. Όπως καταλαβαίνετε, ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στο θέμα της Ανάπτυξης της χώρας. Οι καιροί είναι δύσκολοι. Η κυβέρνηση όμως με την νέα σύνθεση θα μπορέσει να ανταπεξέλθει στις ανάγκες της εποχής»

Με νέα κυβερνητική σύνθεση, μετά τον περιβόητο ανασχηματισμό, το ΠΑΣΟΚ δηλώνει έτοιμο για μια νέα αρχή με πολλές αλλαγές, που θα στοχεύουν κυρίως στην ανάπτυξη της χώρας.
Με περισσότερους Υπουργούς και Υφυπουργούς αυτή τη φορά, καθώς έχει εγκαταλείψει την ιδέα μικρού και ευέλικτου Υπουργικού συμβουλίου, το κυβερνόν κόμμα επιχειρεί ένα νέο ξεκίνημα, αν και η γενικότερη εντύπωση του κόσμου δεν απηχεί την αισιοδοξία του Πρωθυπουργού, για ανοδική τάση στην πορεία που ακολουθεί η χώρα.
Η δική μας Περιφέρειας μάλιστα φαίνεται να είναι η πιο κερδισμένη από όλες τις υπόλοιπες, αφού πέντε Υπουργοί της κυβέρνησης έχουν την καταγωγή τους ακριβώς από εδώ. Κύριοι Αηδόνης, Τιμοσίδης, Ξυνίδης, Πεταλωτής και Ντόλιος αποτελούν τα ονόματα της χρυσής πεντάδας προερχόμενης από την δική μας Περιφέρεια, γεγονός που κάνει πολλούς συμπολίτες μας να ονειρεύονται ένα καλύτερο μέλλον όσον αφορά την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής.
Σχετικά με το θέμα μιλάει μέσα από την ΦτΞ ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης, κύριος Αχιλλέας Τσαρτσάρας, επισημαίνοντας τα ακόλουθα:
«Όλοι στο κόμμα, λίγο-πολύ, περιμέναμε τον ανασχηματισμό, που έγινε με απόφαση του Προέδρου του κόμματος και σηματοδοτεί ορισμένα πράγματα. Όπως καταλαβαίνετε, ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στο θέμα της Ανάπτυξης της χώρας.
Οι καιροί είναι δύσκολοι. Η κυβέρνηση όμως με την νέα σύνθεση θα μπορέσει να ανταπεξέλθει στις ανάγκες της εποχής.
Θέλω να επισημάνω μια ακόμη παρατήρηση, που ίσως λίγοι είναι αυτοί που την προσέξανε και καταλάβανε την σοβαρότητά της. Πιστεύω, ότι δεν είναι τυχαίο το γεγονός, ότι οι πέντε Νομοί της Περιφέρειά μας έχουν Υπουργούς στην κυβέρνηση. Αυτό σηματοδοτεί κάτι από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό».