Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Παραιτήθηκε από Πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Ξάνθης ο Γιάννης Αλεξιάδης

Παραιτήθηκε από Πρόεδρος του εμπορικού
συλλόγου Ξάνθης ο Γιάννης Αλεξιάδης

-Μαύρα σύννεφα επάνω από τον ιστορικό φορέα εκπροσώπησης των εμπόρων της Ξάνθης

  Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον εμπορικό σύλλογο Ξάνθης, αφού η παραίτηση του μέχρι προχθές Προέδρου του, κυρίου Γιάννη Αλεξιάδη, σηματοδοτεί μια νέα τάξη πραγμάτων, όσον αφορά την μελλοντική του πορεία.
  Το πρώτο ανησυχητικό σημάδι, που μας έκανε να αναρωτηθούμε για το τι συμβαίνει στους κόλπους του συλλόγου, είναι η τελευταία ανοιχτή επιστολή που εξέδωσε και η οποία δεν υπογραφόταν από τον κύριο Γιάννη Αλεξιάδη. Η προκείμενη επιστολή, που δημοσιοποιήθηκε στα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, απηύθυνε ερώτημα στον Δήμαρχο Τοπείρου, κύριο Στέλιο Χατζηευαγγέλου, αν αληθεύουν αυτά που αναφέρει δημοσίευμα φύλλου Κομοτηναϊκής εφημερίδας, ότι ο τελευταίος προωθεί μεταβιβάσεις Δημοτών του στην Κεσσάνη της Τουρκίας, για να κάνουν τα ψώνια τους και ακολούθως, να ενισχύουν με αυτό τον τρόπο τους εκεί επαγγελματίες.
  Κάποιοι έσπευσαν, τότε, να πουν, ότι η ανωτέρω επιστολή δεν βρίσκει σύμφωνο τον κύριο Γιάννη Αλεξιάδη. Eξού και η απουσία της υπογραφής του στο σχετικό έγγραφο. Ενώ, μετά από αυτό το περιστατικό ακολούθησε η παραίτηση του κυρίου Γιάννη Αλεξιάδη.
  Σε επικοινωνία που είχαμε με τον τελευταίο για να ενημερωθούμε αναφορικά με το θέμα, ο κύριος Γ. Αλεξιάδης επιβεβαίωσε την υποβολή της παραίτησής του από το αξίωμα του Προέδρου του εμπορικού συλλόγου. Δεν θέλησε, ωστόσο, να αναφερθεί στους λόγους της παραίτησής του, λέγοντας χαρακτηριστικά, ότι οφείλεται σε προσωπικούς λόγους.
  Αναμένεται η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του εμπορικού συλλόγου Ξάνθης, προκειμένου να αποφασιστεί για το ποιος θα είναι ο επόμενος Πρόεδρος του συλλόγου. Κατά πάσα πιθανότητα επόμενος Πρόεδρος θα είναι ο κύριος Νίκος Τσάβας, ο σημερινός Αντιπρόεδρος του συλλόγου.