Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Ακόμα μια επίσκεψη μόστρας από πρωτοκλασάτο στέλεχος της ΝΔ χωρίς ουσία

Ακόμα μια επίσκεψη μόστρας από
πρωτοκλασάτο στέλεχος της ΝΔ χωρίς ουσία

Κ. Μαρκόπουλος:
«Θα βρεθεί σύντομα λύση στον Δήμο Αβδήρων»
Σ. Βλαχόπουλος:
«Ο Ελπίζων χαίροντας αποθνήσκει Χ......ας. Το χάσαμε το κορμί πατριώτες…»


-Σε μοτίβο Καραμανλή, κινείται η Νέα Δημοκρατία και επί Αρχηγίας Αντώνη Σαμαρά.
-Εδώ ο κόσμος χάνεται και εσείς κύριοι έρχεστε στην Ξάνθη μόνο για μόστρα.
-Πλήρης παραδοχή του γενικότερου προβλήματος που επικρατεί στην ΝΔ για την ανεύρεση υποψηφίων.

  Στην πόλη της Ξάνθης για την παρουσίαση του βιβλίου του πρώην Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και νυν βουλευτή Ξάνθης της Νέας Δημοκρατίας, κυρίου Αλέξανδρου Κοντού και όχι για να επισκεφτεί το κόμμα και την περιοχη μας, βρέθηκε το περασμένο Σάββατο, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, κύριος Κωνσταντίνος  Μαρκόπουλος.
  Με την ευκαιρία της επίσκεψής του στην πόλη μας, ο κύριος Κ. Μαρκόπουλος, επισκέφτηκε τα γραφεία της ΝΟΔΕ Ξάνθης και συνομίλησε με στελέχη του κόμματος, αναφορικά με θέματα που αφορούν την Νέα Δημοκρατία και την γενικότερη πολιτική κατάσταση στην χώρα.
  Την ίδια ημέρα, η Πρόεδρος της ΝΟΔΕ, κυρία Σούλα Ιακωβίδου, συγκάλεσε το όργανο και οργάνωσε την συνέντευξη τύπου του κυρίου Κ. Μαρκόπουλου. Ο τελευταίος, στα πλαίσια της συνέντευξης που ακολούθησε, αναφέρθηκε σε γενικά θέματα, όπως η διακυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, η οικονομία της χώρας, το Βατοπέδι, αλλά και σε τοπικά θέματα του Νομού.
  Όπως, δήλωσε ο κύριος Κ. Μαρκόπουλος είναι γνώστης όλων των προβλημάτων της περιοχής (τώρα σωθήκαμε όπως καταλαβαίνετε). Αναφέρθηκε δε, και στα αυτοδιοικητικά ζητήματα, επισημαίνοντας πολύ χαρακτηριστικά, ότι θα βρεθεί σύντομα γαλάζιος υποψήφιος για τον νέο Καλλικρατικό Δήμο Αβδήρων. Υπογράμμισε από την άλλη, ότι το πρόβλημα με τις υποψηφιότητες είναι γενικότερο, αναφέροντας ως παράδειγμα την γενέτειρά του, την Εύβοια, όπου δεν έχει βρεθεί ακόμα υποψήφιος Δήμαρχος με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.
  Πρόσθεσε, πως ο υποψήφιος Δήμαρχος δε θα πρέπει να είναι κάποιος τυχαίος, αλλά κάποιος που θα είναι σε θέση να στηρίξει το κόμμα και θα έχει όλα εκείνα τα προσόντα που θα τον κάνουν επικίνδυνο για το αντίπαλο στρατόπεδο.
  Το θέμα πάντως για την επιλογή των υποψηφίων ανήκει στην Γραμματεία Αυτοδιοίκησης.
  Κλείνοντας, να σημειώσουμε την δήλωση του κυρίου Κ. Μαρκόπουλου, ότι δεν πρόκειται να δημιουργηθεί νέο κόμμα.