Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Έτοιμα τα νέα σήματα της ΣΕΚΑΠ


Έτοιμα τα νέα σήματα της ΣΕΚΑΠ
Θέμα σωστού Timing η παρουσίαση και η διάθεση τους στην αγορά σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο Πρόεδρος της εταιρείας, κ. Δημ. Πράτσος
«Περιμένουμε τον σωστό χρόνο για να αιφνιδιάσουμε τους ανταγωνιστές μας»

Την κατιούσα θα πάρουν οι τιμές των τσιγάρων αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες, καθώς η ζήτηση έχει μειωθεί σημαντικά, επιφέροντας ζημίες στις εταιρείες παραγωγής. Η οικονομική κρίση έχει οδηγήσει μεγάλη μερίδα καπνιστών στην αναζήτηση λαθραίων τσιγάρων, καθώς οι τιμές τους είναι πολύ πιο χαμηλές από τα αντίστοιχα που πωλούνται νόμιμα.
Μέσα σε αυτά τα πλαίσια υπάρχουν σκέψεις ακόμα και τα πιο ακριβά πακέτα να χαμηλώσουν τις τιμές τους. Οι εταιρείες αναζητούν συνεχώς λύσεις στο πρόβλημα που έχει προκύψει. Σε πρώτη φάση σκοπεύουν, όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω, να χαμηλώσουν το τιμολόγιό τους.
Αναφορικά με το θέμα απευθυνθήκαμε στον Πρόεδρο της Συνεταιριστικής Καπνοβιομηχανίας του Νομού μας, γνωστής και με το ακρωνύμιο ΣΕΚΑΠ, κύριο Δημήτρη Πράτσο, με την ερώτηση αν κάτι αντίστοιχο σκοπεύει να πράξει και η ΣΕΚΠΑ, στην προσπάθειά της να προωθήσει τις πωλήσεις της. Αν και το θέμα, όπως δήλωσε ο τελευταίος, αφορά τις εμπορικές σχέσεις που αναπτύσσει η κάθε εταιρείας, η καπνοβιομηχανία του Νομού «δεν πρόκειται να ακολουθήσει αυτή την πολιτική, γιατί δεν ξέρω αν είναι στα πλαίσια του Νόμου για τον ανταγωνισμό. Θα δούμε στην συνέχεια. Σύντομα θα βγάλουμε τα νέα μας σήματα. Περιμένουμε τον σωστό χρόνο για να αιφνιδιάσουμε τους ανταγωνιστές μας».