Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Ο Κόσμος καίγεται και αυτοί τον χαβά τους…

Αχιλλέας Τσαρτσάρας, Γραμματέας Ν. Ε. ΠΑΣΟΚ Ξάνθης:
«Ο πρωθυπουργός δεν παίζει play station, αλλά δουλεύει. Αν και δύσκολοι οι καιροί, τα πράγματα καλυτερεύουν»
Ο Κόσμος καίγεται και
αυτοί τον χαβά τους…

Σημαντικές ανακοινώσεις αναφορικά με ζητήματα που αφορούν την ανάπτυξη της χώρας αναμένεται να κάνει ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, όπως αναφέρουν οι σχετικές δεσμεύσεις του, κατά την διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης που θα γίνει τον προσεχή Σεπτέμβρη.
Δεν είναι γνωστές, ακόμη, οι λεπτομέρειες γύρω από όλα τα θέματα που θα αναπτύξει ο κύριος Γ. Παπανδρέου, όπως επισημαίνει σε σχετικές δηλώσεις του στην εφημερίδα μας ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης, κύριος Αχιλλέας Τσαρτσάρας. Πάντως, το γενικό πλαίσιο μέσα στο οποίο θα κινηθεί και αυτό είναι που θα πρέπει να κρατήσει ο αναγνώστης, είναι να πείσει τους πολίτες ότι έρχονται νέα αναπτυξιακά μέτρα, τα οποία θα αφορούν τις επενδύσεις, θέματα της αγοράς, την αγοραστική πολιτική και τα σχετικά.
Αμέσως μετά, σύμφωνα με αυτά που επισημαίνει ο κύριος Τσαρτσάρας, θα πάρουν το δρόμο της βουλής τα σχετικά νομοσχέδια, προκειμένου να ξεκινήσει και η διαδικασία εφαρμογής τους.
Παράλληλα, ο τελευταίος, αναφέρει πως «οι θυσίες του ελληνικού λαού δε θα πάνε χαμένες», τονίζοντας, ότι, «ήδη έχουν πιάσει τόπο, αφού το έλλειμμα μειώθηκε σημαντικά για το διάστημα που διανύουμε».
Αναφερόμενος στα σενάρια που κυκλοφορούν, κάνοντας λόγο για πρόωρες εθνικές εκλογές, ο κύριος Α. Τσαρτσάρας υπογραμμίζει με έμφαση πως «αυτοί που ονειρεύονται τέτοια πράγματα, βλέπουν εφιάλτες. Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Μια εκλογική διαδικασία αυτό το διάστημα θα λειτουργούσε καταστροφικά, γιατί τρέχουν άλλα ζητήματα».
Επισημαίνει δε, πως η απόφαση της κυβέρνησης να αλλάξει ο Εκλογικός Νόμος είναι αμετάκλητη, παρόλο που δυσαρεστεί κάποιους.
«Ο εκλογικός Νόμος θα αλλάξει. Θα απεξαρτήσει τους υποψήφιους βουλευτές από το μαύρο χρήμα. Πρέπει να τελειώνουμε και θα τελειώσουμε με αυτή την ιστορία, ακόμη και αν έχουμε πολιτικό κόστος» τονίζει με έμφαση ο κύριος Α. Τσαρτσάρας.
Σε ερώτηση, για ποιο λόγο οι συνεδριάσεις του Μεγάρου Μαξίμου για τον μήνα Αύγουστο ήταν πολλές; Με δεδομένο το γεγονός, ότι πλησιάζουν οι επικείμενες εκλογές και επομένως θα μπορούσε να θεωρήσει κάποιος, ότι το ΠΑΣΟΚ ετοιμάζει τα επικοινωνιακά του παιχνίδια, ο κύριος Α. Τσαρτσάρας αναφέρει με νόημα πως «ο Πρωθυπουργός δεν παίζει play station, αλλά δουλεύει! Αυτό αποδεικνύουν οι πολλές συνεδριάσεις που αναφέρετε».
Κλείνοντας, ο κύριος Α. Τσαρτσάρας τονίζει, ότι «αν και δύσκολοι οι καιροί που διανύουμε, ωστόσο, τα πράγματα καλυτερεύουν. Οι ελεγκτικοί μηχανισμοί ενεργοποιήθηκαν και άρχισαν να αποδίδουν μέρα με τη μέρα».