Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Τέλος καλό με κακή συνέχεια;

Με 161,81 εκατομμύρια ευρώ θα επιχορηγηθούν οι Δήμοι της χώρας για τον μήνα Ιανουάριο, προκειμένου να καλύψουν τις λειτουργικές τους ανάγκες

Τέλος καλό με
κακή συνέχεια;


Με τρόμο ατενίζουν το μέλλον οι Δήμαρχοι

Μιχάλης Στυλιανίδης, Δήμαρχος Ξάνθης:
«Η τακτική επιχορήγηση που παίρνουμε για τον μήνα Ιανουάριο είναι πάντα αυξημένη, καθώς αφορά τα παρακρατηθέντα. Ήταν μέσα στο πρόγραμμα να πάρουμε αυτά τα χρήματα. Πρόκειται για την τρίτη δόση, από τις συνολικά οκτώ»


Ευχάριστα νέα έρχονται για τους Δήμους της χώρας, οι οποίοι θα επιχορηγηθούν για το μήνα Ιανουάριο με το ποσό των 161,81 εκατομμυρίων ευρώ, με απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών, που υπογράφηκε από τον αρμόδιο Υφυπουργό, κύριο Γιώργο Ντόλιο.
Σχετικά με το θέμα ο Δήμαρχος Ξάνθης, κύριος Μιχάλης Στυλιανίδης, επισημαίνει τα κάτωθι: «Η τακτική επιχορήγηση που παίρνουμε για τον μήνα Ιανουάριο είναι πάντα αυξημένη, καθώς αφορά τα παρακρατηθέντα. Ήταν μέσα στο πρόγραμμα να πάρουμε αυτά τα χρήματα. Πρόκειται για την τρίτη δόση, από τις συνολικά οκτώ» και συνεχίζει λέγοντας πως «η απόφαση για την τακτική αυτή επιχορήγηση έχει αργήσει να υπογραφεί. Κανονικά έπρεπε να πάρουμε τα χρήματα στο πρώτο δεκαήμερο του μήνα, μέχρι να έρθουν τα χρήματα στα χέρια μας θα πάμε στο τρίτο δεκαήμερο. Τα κονδύλια αυτά θα αξιοποιηθούν για τις λειτουργικές ανάγκες του Δήμου».